SimCIty nyitott-zart beta

Februar 16-an 14 oratol kezdodik a SimCity 24 oras masodik zart betaja. Noha zartnak hivjak, valojaban ez csak annyit jelent, hogy regisztraciohoz kotott. Holnap delutan 3-ig lehet regisztralni a http://www.simcity.com/beta oldalon. Ehhez semmi masra nincs szukseg, mint egy Origin accountra.

A beta egyetlen korlatja, hogy csak egy oran keresztul lehet jatszani, viszont ez az egy ora akarhanyszor megismetelheto a nap folyaman; valamint hogy nem lehet menteni.

Erdemes lehet egy pillantast vetni a jatekra, mert ez a verzio mar hoz tobbnyelvu felhasznaloi interfeszt is, illetve kotottsegek nelkul lehet kiprobalni a jatekot. Mivel a regisztracio nem jar vasarlasi kotelezettseggel, igy kockazat nincs a dologban.

A regisztraciotol nem kell felni, nekem ugyan feherlistan van a kuldo cimuk, ennek ellenere meg sosem kaptam egy darab spamet se toluk.

A vegleges game Europaban marcius 7. es 8. kozott jelenik meg.

[ FAQ | Regisztracio | Origin ]

Hozzászólások

Mintha egy kicsit nagyok lennének a követelmények:

RECOMMENDED SPECS PC
Processor:
Intel Core i5 or faster

Operating System:
Windows 7

RAM:
4GB RAM

Graphics Card:
nVidia GTX 275 or better, or ATI 5850 or Better

Mihez kepest?

Egyebkent egy Intel HD3000-en is elfut, Core i3 procival es 4G RAM mellett. Igaz, hogy alap grafikai beallitasok mellett... de ez szerintem sem szamit ma mar nagynak. Kb. egy kozepkategorias laptop.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

Hát erről lecsúsztam. :S
Mondjuk kicsit sokallom érte a 80€-t, de ez lehet, az én egyéni szocproblémám. :)
--
"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods

Get dropbox account now!

Ohm, nem mondtam, hogy az lesz. Megvasarolni szerintem meg lehet majd Steamen is, az Origin acc valszinu csak a jatekhoz fog kelleni, like Microsoft acc. Most indulaskor szinte biztosan Origin only lesz, de ezt en nem ronam fel hibanak: vegul is termeszetes, hogy az EA eloszor ott akarja felfuttatni.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal