Apache+php: nem megy az oldal!

Fórumok

Apache+php: nem megy az oldal!

Hozzászólások

hali,

a document_root-od a config file-ba mire van allitva?

meg persze alatta van egy
[code:1:e780467ea5]<Directory /var/www>[/code:1:e780467ea5]

meg ilyeneket nezz at!

Virtual Hostok vannak beallitva?

zM

Virtualhosotk egyenlőre nincsenek, bár a gép teljesen úgy csinál mintha lennének. Elméletileg létezik egy másik oldal ami ugyanarról a szerverről fut. Ha beírom az oldalt, akkor uyganúgy le akarja tölteni az index.php-t és minden ami php.

A <Docomentroot>... nálam üres mert a fentebbiben van megadva az index.htm.

Sziasztok!

Olyan bajom van, hogy beállítom az apachot, a php3-at feltelepítem, apachot újraindítom. Ezek után le akarja tölteni az index.php-t. Ezek után én eltávolítom a /var/www könyvtárat és továbbra is letöltögetné. Ha leállítom vagy kill-el kilököm az apachot, akkor is elérem az eredeti php-t. Az application és a LoadModule is be van írva. Van valami ötletetek? Előre is köszi.

És mi a document_root ?

Sőt, kérdem én, hogy nem-e böngésző cache-ből tolod a témát? Merugye ha apache kill, akkor elvileg connection refused lenne. ELVILEG

A documentroot a /var/www könyvtár. Most a phpmyadmin van benne, amivel szintén ezt csinálja.
Én a cache-t azt mindíg ki szoktam törölni kézzel, illetve a shift+frissítéssel frissít.

hali,

nekem is voltak hasonlo problemaim, es (en pl. firefox 1.0.6-ot hasznaltam), ki kellett torolnom a history-t meg a cache-t is!

utana mar ment!

zM

Most telepítettem fel éppen a firefoxot, de szintén ugyanaz a baj. Én is erre gyanakodtam, de nem. Nem ez a baj. Valami az apache-al lesz csak nem tudom, hogy mi.