Lefoglalt eszközök visszaszolgáltatása

Na kérem, megkaptam a nyomozás megszüntetéséről szóló ajánlott levelet. A NAV nagy erőkkel nyomozott, kutatott, elköltött kis híján 100 000 Ft-ot és több, mint 10 hónap elteltével megállapította, hogy a turaindex.hu mégsem hasonlít egyetlen másik weboldalhoz sem.

Sikerült elárulni pár félmondatot az eredeti feljelentésből is, miszerint "ugyanazok a látnivalók" és "megtévesztésig hasonló névvel" szerepelnek. Hát kérem a Mátyás Szobrot ha akarnám se tudnám máshogy elnevezni, de ez talán az én hibám.

A nyomozást a mindenható nyomozó főhadnagy megszűntette és elrendelte a munkaeszközeim kiadatását. Namármost ezzel csak annyi problémám van, hogy nekem kellene értemenni ahelyett, hogy sűrű bocsánatkérések közepette aki vitte, ugyanúgy visszavinné ugyanoda, ahonnan elvitte. Ha nem teszem, az egész cuccot elárverezik vagy ha az nem sikerül, akkor az én költségemen megsemmisítik. Tehát hamarosan veszek egy repülőjegyet (Edinburgh-Budapest), bérelek valami Seicentot vagy a legolcsóbb kisautót és irány a III. kerület, magasságos NAV raktárépület, ahol záros határidőn belül ha két tanúval alávésetett jegyzőkönyvvel a naccságos főelvtársné elé járulok, talán fél napos fel és lejárkálások, portással ordibálás után visszakapom az időközben agyonmatricázott bűneszközeimet.

Ha találok egy vendégkönyvet valahol, biztosan teleírom nekik jókivánságokkal. Vagy ez nem étterem?

Hozzászólások

Imádom a magyar jogot és az igazságszolgáltatást. Mindig a rosszfiúk járnak pórul! (oh wait)

Csak az az elszomorító, hogy ha én nem értek ahhoz, amit csinálok, akkor éhenhalok. Ezek a NAV-os Rita főhadnagyok meg festett szőke hajjal, friss diploma után két évvel meg olyan lekezelő, arrogáns stílusban képesek beszélni még akkor is, amikor ők hibáztak, hogy az elképesztő. Végül is az teljesen természetes, hogy elvisznek munkaeszközöket. Persze, vigyék el a tetőfedő létráját, az autószerelő szerszámait, majd megnézhetik, kitől kapják legközelebb a 490 000 Ft-os fizetésüket.

Tőlem már egy forintot sem és nem is tervezek többet magyar adószámmal Magyarországra adózni.

Jogi kar, első óra: Amit csinálni fognak, azt tévesen igazságszolgáltatásnak hívják. A helyes és korrekt elnevezése jogszolgáltatás, ezt ne tévesszék szem elől.
Az, hogy a hatóságok által lefoglalt eszközt az eljárás végén hogy és miként kapja vissza a tulajdonos, az eljárási szabályok szerint történik - a megváltoztatásához tessék a megfelelő fórumhoz (parlamenti képviselő, megfelelő ombucpapi) fordulni.

Nézd a jó oldalát: ma nem Skóciában dolgoznál, ha anno nem történik mindez.

Azt sem értem, minek kell az egész gép nekik, mi tartott ennyi ideig ? De ha már így sikerült akkor, miért nem írnak a kártalanítás menetéről.

Értemész és utána rájuk vered az egészet bíróságon, repjeggyel, tokkal vonóval.

Az igazság az lenne, ha azzal fizettetnék meg a kártérítés összegét aki jogtalanul, alaptalanul tette meg a "bejelentését" + azokat kirugnák akik ezen áll bejelentés alapján adófizetői pénzből nyomozgatnak ahelyett, hogy valós bűn és cselekményeket tárnának fel.

az igazságos az lenne, ha valaki bevonulna végre rendet rakni... úgy nyugat-eu irányából, még tévedésből sem keletről.

az elgondolkodtató pedig az (is), amikor egy tárgyaláson a hiteltartozás visszafizetését a bírónő utasítja el, még nem is a bank, aki követel...

[
indokai között szerepeltek -a teljesség igénye nélkül-:
-tudható volt (2008 előtt), hogy a devizahiteleket nem lehet visszafizetni (tán médiumnak teccik lenni, jövőbelátó?)
-ő a drágább Ft hitelt választotta (mi a per tárgya csókolom, a maga hitele, vagy az itt megjelent felperesé?)
-kizártnak tartja hogy a felperes rendelkezik ekkora összeggel (tessék mondani, ki ismeri jobban a felperes bankszámláját?)
]

feltételezem, hogy eszük ágában sincs hamis tanúzás gyanújával eljárást indítani a "feljelentő" ellen...
Hofi: ceruzája van, papírja van, írni tud... hát feljelent.

--
Arnova 7c G2 3G -android-
"amióta esténként kikapcsolom a mobilomat, utolérhetetlen vagyok az ágyban." - ismeretlen szerző