Samsung Galaxy S III - első beszámolók "testközelből"

A szerencsésebb helyzetben levők már megtapogathatták a Samsung új fegyverét, a Samsung Galaxy S III-at. Az Engadget cikke képekkel és videókkal itt. A The Verge cikke itt.

Hozzászólások

A mobilarena.hu magyar beszámolója itt, a készülék részletesebb jellemzése itt található. A rendezvény videója itt is megtekinthető.

hivatalos benchmark eredmenyekig marad tovabbra is a One X a kovetkezo jelolt megvasarlasra. :(

--
A gyors gondolat többet ér, mint a gyors mozdulat.

Az UI-val valamit kezdhetnének már, mert kb. a gyári ICS UI jobban néz ki, mint ez a samsungos TouchWiz vagy micsoda. A telefon külsejéről nem is beszélve.

Szerintem kicsit túllihegték ezt a telefont... Mindenki úgy várta mint a messiást és tényleg gyors lehet, de szerintem sem dizájn, sem az új TouchWiz nem egy nagy durranás. Az új HTC-k szerintem jobban sikerültek, pl. a sense 4 szerintem jó lett és jól beépül az ICS-be. Kíváncsian várom a teljes elemzéseket, hogy pl. kamerában hogy teljesít.

"Indukciós töltő a készülékhez"
csókolom a Palm Pre2 -ben is ez van és egy éve ezt használom

Nekem az jott le ebbol a bemutatobol, hogy az Androidos gyartok egyre inkabb kenytelenek lesznek szoftveresen is megkulonboztetni magukat. A Samsung erezhetoen a szoftverre helyezte most a hangsulyt, megosztas, arcfelismeres, komolyabb multitaszking, stb. - pusztan komoly hardverrel nem tudjak magukhoz kotni a vasarloikat, mert barmikor barki elojohet egy jobb dizajnnal.

Kivancsi leszek.

----------------------
while (!sleep) sheep++;

Szerintem a vas jobb, mint a HTC One X. Nekem az akku cserélhetősége, alap mérete már eladta a készüléket. A puhább részére meg ott lesz az XDA-Developers fórum.

iPhone 3GS és Desire HD után a cserélhető, hátlapról hozzáférhető akkumulátor számomra a legfontosabb elvárás. Mer' bírjon má' ki a telefon 1 napot, ha használom is, nem csak alszik a csomagtartó alján. Legyen meg az opcióm arra, hogy ha akarom bírjon sokat, ezért simán beáldozok 2mm-t a vastagságból.

Ez tényleg egyre rondább ez a telefon.

Nem azért mondom, de a Sony Xperia S vagy az új Motorola RAZR, de még sok HTC is sokkal jobban néz ki.

Az iPhone is ilyen, egy ronda szappantartó, de az legalább egy jó drága szappantartónak néz ki.

Véleményem szerint ekkora méretben már nem szabadna telefonnak nevezni a cuccot. Rühellem az Applet, de ők legalább ragaszkodnak egy még használható méretű cucchoz... Ez a 4.8" méret telefon funkcionalitást véve egy rossz vicc.

Egyetertek a cikk iroval. Tokeletes az iPhone merete, nagyon kenyelmes hasznalni, minden elfer rajta.
Ez egy telefon. Fel kezzel tudni kell hasznalni, nem mindig tud az ember ket kezzel taperaszni.
Akinek tablet kell, az vegyen tabletet. Akinek TV, az vegyen TV-t. De ne akarjunk mar 120cm-s kijelzot TELEFONRA... mi lesz itt par ev mulva? Cipeljuk az LCD tevet a hatunkon, azokrol intezzuk a hivast, mert hogy ugy jobb a HD videotelefonalas?

Akinek nagyobb kijelzos iPhone kell, az vesz olyat, akinek kisebb, az meg olyat. A legtobb gyarto ezt igy csinalja. Persze van, akinek egyszerubb 1 tipust gyartani, es utana megideologizalni, hogy miert az az egyetlen, a ceg altal engedelyezett velemeny. A rajongok meg felmennek az iFanboy.com-ra, elolvassak, es attol kezdve az osszes forumon ezt hangoztatjak.

--
In truly successful relationships...
no one wears the pants.

Fene tudja. Az iPhone méretei szerintem is elég jól el vannak találva. Gyanítom nem csak úgy hasraütésre jöttek nekik ezek a méretek, hanem van mögötte valamiféle kutatómunka... A nagyobb, szélesebb androidos telefonokat én pl. nem érem át hüvelykujjal, ergo nem tudom egy kézzel rendesen használni őket. Valószínűleg hasonló elgondolások mentén találták ki az iPhone méreteit, ahol az átlagos kézfej kinézetét és lehetőségeit vették alapul és azt próbálták lemodellezni, hogy mekkora az a telefon, amelyet még épp kényelmesen lehet használni.

Az Appleből ilyet kinézek, egy Samsungból kevésbé.

Én amúgy nem bánom, hogy van ekkora telefon, akiknek kell, úgyis megveszi, nem én vagyok a célközönség. Én csak azt szeretném, hogy készítsenek ehhez fogható képességekkel rendelkező készülékeket kisebb méretekben is, választási alternatívát biztosítva az embereknek. És pont ez, ami hiányzik - kisebb telefonok jellemzően sokkal butább hardverrel jönnek. Nekem kicsi a kezem, meg szeretem, ha a zsebemben elfér a telefon.

Jo kis nokedliszaggato, azonban a design nekem nem jon be.

Én előbb megvárom az első komolyabb teszteket, aztán alkotok véleményt. Ez a bemutató olyan semmilyen volt. Lehet ez a telefon baromi jó, meg baromi szar is.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.