Hülye emberek és a facebook

De most komolyan... Nincs komment hozzá.

Valakinek valami?

Hozzászólások

en pont nem ertem mondjuk mi ebben a hiba... nem erre van kitalalva? minek derpegni mindenen, a statusz uzenet errol szol hogy elmondom mi tortenik vagy tortent eppen. lasd meg twitter cimszo alatt.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Ezeket az idióta mémes vagy milyen, Painttel rajzolt fejeket nem unják még az emberek? Már elég idegesítő. Régebb sem volt vicces.

Azert az a 9gag nem olyan rossz hely, es kifejezetten szimpatikus benne, hogy amikor toltenel fel valamit, akkor tobb helyen figyelmeztet, hogy "respect originality", az mar mas kerdes, hogy gerincet ez se fog senkinek tenni a hataba, meg az ujszulotteket se fogja megakadalyozni, hogy like-oljak az ezereves vicceket, de ertekelendo, hogy amit megtehettek, hogy meg legyen jelolve nem original contentnel a forras, azt ok megtettek

Ami viszont nem szimpi benne, hogy nagyon komplikalt Facebooktol elkulonitett accountot csinalni ott, es a Facebook social pluginos kommentek se a legbaratsagosabb allatfajta szamomra.

"es kifejezetten szimpatikus benne, hogy amikor toltenel fel valamit, akkor tobb helyen figyelmeztet, hogy "respect originality", "

Szép hallkan: azt a komplett sort a 9rulesból is a redditről nyúlták (Reddiquette második bekezdés vs. 9rules 6. pont)...

@@
"You can hide a semi truck in 300 lines of C."

Ez az az egy dolog, amit egyaltalan nem banok, ha oldalak ellopnak egymastol, ennel a szabalynal pont nem az szamit, hogy kinel volt eloszor, hanem hogy ki olyan szegyenteljes, hogy meg mindig engedi az oldalan forras nelkul rohangalni a repostokat.

Es nem csak a szabalyzatra gondoltam 9gag eseten, hanem mikor postot keszitesz 3 helyen szolnak rad a postkeszito formon, hogy ugyan vigyazz a nem original contenttel. (El tudom kepzelni, hogy ez is hamarabb volt redditnel, de most ez se szempont).

Ennyi erovel azt is mindenki lopta valahonnan (en a myspace-en lattam eloszor) hogy lehet kommentelni, de ez is kit erdekel, amig jo az oldal? Ellenben ha egy posztot latok az 5. oldalon is, ebbol 2 oldalon mar masodszor, akkor hetedjere mar nem olyan vicces a dolog, es a feltolto begyujti a dicsereteket ("jo post, isten vagy"), az admin meg egyuttmukodes minimalis jelet se mutatja abban, hogy ne rakjon mar ki ezereves viccekbol krealt postokat.

Nehanyszor posztoltam 9gag-re, beirtam a forrast (reddit teljes eleres ahol volt) es egesz egyszeruen figyelmen kivul hagyta (unknown source).
Teli van frusztralt, non-US polgarokkal akiknek mindegy csak szidjak az USA lakosokat.
Nem egyszer viszontlattam 1 het kessesel redditrol szarmazo rage comicot, ugy, hogy a szoveget atirtak benne (raadasul eleg benan)...
Ami a kommentekbe megy 1-1 atemelt posztra (huuu milyen eredeti, csak igy tovabb, stbstbstb.) arra meg mar nem is mondok semmit...

Amugy: http://26.media.tumblr.com/tumblr_lwkv94be8V1qhu023o1_400.jpg csak gyozze az emberek 4chanen kivalogatni a sok szar kozul a jot... :)

@@
"You can hide a semi truck in 300 lines of C."

Én is minden szir-szart megosztok, csak én Twitteren, ami szerintem inkább erre való.
A Facebook pedig inkább a nagyobb horderejű dolgoké. Érdekes videók, cikkek, tartalmak megosztására, felhívásokra, közérdekű üzenetekre...

Mennyi csenes ember összecsődült ebben a topicban. (Öcsinimusz, itt vagy?)