Motorola RAZR - Android rozsdamentes acél tokozásban

  • dual-core 1,2GHz-es processzor
  • rozsdamentes acél váz
  • ultrakönnyű kevlár burkolat
  • fröccsenésálló
  • Gorilla Glass
  • 4,3" Super AMOLED Advanced
  • 8 megapixel kamera, 1080p video

Nincs rá szükségem. De kell nekem!

Hozzászólások

Ez a legelső készülék amire a Motorola RAZR-omat (az eredeti V3-as) lecserélném és le fogom cserélni.

Az eddigi Androidos smartphoneok csak kompromisszumosan jöttek be.

Egyrészt csepp- és ütésállóbb még a Motorola Defy-nál is, az anyaghasználat (rozsdamentes acél, kevlár és Gorilla Glass) state of art, a teljesítmény az elérhető legnagyobb, a kijelzőtechnológia meg a legfejlettebb és mindez egyben.

Ha minden igaz unlockolt bootloaderrel érkezik.

És RAZR.

||: Nincs rá szükségem. De kell nekem! :||

éjjel ködös, nyirkos időben egy elhagyatott országúton autózol. nem tudod bevenni az egyik kanyart a csúszós úton és az árokban kötsz ki. amikor magadhoz térsz fejjel lefele ülsz az összetört autóban. borzalmasan fáj az oldalad, nehezen veszed a levegőt, valószínűleg eltört pár bordád. még nagyobb baj, hogy nem tudsz kimászni az autódból, beszorultál, és az árokban levő jéghideg víz szintje lassan emelkedik.

# ha gazdaságos mobiltelefonod van, ami csak pont azt tudja amire szerinted _szükséged_ van lapozz a 1380290re.
# ha kevlár burkolatos Motorola RAZR mobilod van lapozz a 1380292re.
# ha Sonim mobiltelefonod van lapozz a 1380293ra.

Ha van nálad egy egykezes bicska kés, akkor azzal elvágod a biztonsági övet. Ha van a kés végén üvegtörő is, akkor azzal betöröd a szélvédőt és kimászol. Lehetne még tovább folytatni a listát, hogy mi legyen nálad, ha még ez sem elég. De ahhoz hogy minden nálad legyen, ami ilyen (és hasonló) helyzetekben jól jön (és törvényesen hordható), egy legalább 8--10 zsebbel ellátott mellényben kell járnod. :-)

-----
A kockás zakók és a mellészabások tekintetében kérdezze meg úri szabóját.

véres kézzel.. szilánkokkal az ujjadban meg nagyon nehezen tudod simogatva tárcsázni a segélyhívót :D a kapacitív érintőkijelző nem megfelelően reagál stb...

vagy pl baleset pillanatában kirepült az ablakon mert egy rossz minőségű utángyártott kocsis mobiltartón tartottad (vagy jó volt, csak épp nem bírta az ütközés erejét).
Ezzel szemben a hagyományos bugyuta telefont, amit nem tudsz GPS-es PNA-nek használni a zsebedben tartod, mert pici és nem zavar vezetés közben (nem nyomja szét a zsebedet ülés közben...) mivel hozzáidomul a testedhez a zsebedben ezért kisebb a széttörési kockázat (nem repül el, tested tompítja a teló sérülését....)

Ráadásul ha a repülő kevláros telefon valakit fejbe talál... akkor az nem éli túl pl frontális ütközésnél kilő az autóból át az ablakon be a szemben levő ablakán a fejébe...

lehet ezt cifrázni...

RAZR ráncfelvarrásnak elég jól sikerült... Az előd szerintem vitte a pálmát a kategóriájában, gyanítom ez is fogja.
**// MUST HAVE // **

1380290.

előveszed a felső zsebedből az olcsó gazdaságos mobilodat amit annyira szeretsz, mert pont csak annyit tud amire _szükséged_ van. büszkén kezedbe fogod tudatos vásárlói személyiségednek tökéletesen megfelelő mobilt, hogy segítséget hívj. ám ekkor veszed észre, hogy a mobil kettétört, működésképtelen.
mivel a baleseted előtt egy bekötőút bekötőútján autóztál esélyed sincs arra, hogy időben rád találjon valaki. a hideg víz pedig egyre csak emelkedik...

viszlát egy másik életben!
R.I.P.

1380292.

előveszed a felső zsebedből a Motorola RAZR mobilodat, szerencsére semmi baja nem esett, működőképes, hála a kevlár burkolatnak és a masszív felépítésnek. felhívod gyorsan a mentőket, segítséget kérsz. amíg a mentők és a tűzoldók megérkeznek a Destruction Derby Androidos változatával múlatod a lassan haladó időt.

1380293.

előveszed a felső zsebedből a Sonim mobilodat, szerencsére semmi baja nem esett, működőképes, hála a kevlár burkolatnak és a masszív felépítésnek. felhívod gyorsan a mentőket, segítséget kérsz. amíg a mentők és a tűzoldók megérkeznek a Batumi mobiltelefonos változatával múlatod a lassan haladó időt.