Komolyan mondom...

...visszasírom azokat az időket, mikor még itt volt aktívan Poliverzum. Neki csak annyit kellett elmagyarázni, hogy ha már kisregényt ír, tördelje bekezdésekre egy üres sorral.

kalozradio-t viszont néha úgy kell dekódolni és láthatóan még azt sem fogja fel időnként, hogy most éppen oltották-e vagy sem.

Hozzászólások

lósz@rt... szerintem szándékosan hergel, akit tud. Sajnos sikerül is neki :(

szerk.:most nézem, megelőzött :D

Ez egy szakmai portál; Poliverzum tudott értelmes(?) szakmai jellegű hozzászólásokat tolni -akár értelmes volt, akár nem -, kr nem.
Ha valaki nem ilyet ír, figyelmen kívül lehet hagyni.

Poliverzumtól se láttam szakmailag tartalmasabb postokat mint kalozradiotól, a különbség viszont hogy az egyik komoly önértékelési zavart kompenzál és agresszívan soviniszta DE értelmezhető nyelvezettel ír (a nyelvújítási próbálkozásai azonban szánalmasak), míg a másik csak egy agresszív műveletlen tapló aki még írni sem tud, csak másokat leszólni.

Nem igazán mondanám fogyatékosnak, inkább pszichológiai eset (amúgy bevallottan aspergeres), és valami számunkra ismeretlen külső ok miatt képtelen elfogadni bármilyen építő kritikát illetve szintén emiatt próbálja magát itt egyedinek, különlegesnek és fontosnak beállítani.

Persze ez még nem mentség arra, hogy kb nem vagy ember ha nem vimperator extensionnel használod a firefoxot, gobo-n sithwm-mel...

szerk: kalozradio esetében egyetértek :p a fiatalkori lázadás nem kéne együtt járjon ekkora arccal mert fel tudott szenvedni magának egy Linuxot... bár kevésbé paraszt stílusban mások is előadják ugyanezt.

azt úgy hívják, hogy asperger szindróma. tkp. autizmus light, magas intelligenciahányados, csökkent szociális érzék, amit szerintem simán meg lehet érteni... és gyakorlatilag előbbiből óhatatlanul következik az utóbbi.

nekem is ilyenem van valami teszt szerint.

szerintem meg csak mindig őszintén kimondom, amit gondolok, és ez manapság elég ritka. aztán persze ha valakiben ilyen tulajdonságot vélnek felfedezni a 'mások', minden eszközzel igyekeznek ezt belőle mihamarabb kiirtani és az illetőt 'integrálni'.

tudom, hogyne tudnám, hogy nagyon, nagyon, nagyon sok kitartás kell ahhoz, hogy fejlett igazságérzetünk diktálta elveinkhez ragaszkodjunk.

T/1. azért is, mert szerintem itt sok hasonszőrű 'lappang'. :)

valamit félreértettél. a magas intelligenciahányados ilyen kontextusban bullshit, nem mondom, az esőember szép volt, de fogpiszkálót nem lehet olyan gyorsan számolni. annyiról van ugye szó, hogy az aspergeres általában nem szemmelláthatóan csökkent értelmű, ezért, az autizmus többi esetéhez képest igen nehéz észrevenni.

pl. unokaöcsém esetében: egészen sokáig azt gondolták, hogy baj van a hallásával, mert kicsit későn kezdett beszélni (és az egy évvel fiatalabb öccsénél lassabb iramban), aztán, amikor iskolába került, akkor derült ki, hogy problémái vannak a szocializálódással. a legdurvább tünete/rendellenessége, hogy mindent a szó legszorosabb értelmében vesz, tehát, ha azt mondod neki, hogy "álmodj szépeket", akkor összezavarodik, mert nem érti, hogy miért utasítja őt bárki is olyan dologra, amit nem tud befolyásolni.

általánosságban: annyira sokrétű, annyira sokféle tünetegyüttessel járhat, hogy szerencsésebb gyűjtőfogalomként tekinteni rá, mint betegségként. következésképp bármilyen következtetést levonni abból, hogy aspergeres vagy (vagy valamikor valaki annak mondott): logikailag nem helytálló, azért remélem, ezt te is érzed.

alias killall='echo "Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja. Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput." | espeak -vde' #That's not funny.

Szerintem meg halálosan unalmas az n-edik TV csatorna k-adik szappanoperáját majmoló marakodás ami gyakran folyik egyes szálakban.

Basszus, rakerestem az inkriminlat userre meg a topicra, most meg nem birom abbahagyni az olvasast :( ahelyett, hogy szig. beugrora keszulnek, ennek a felmajomnak a hulyesegeit olvasom, en se vagyok komplett :(

--
http://www.micros~1

Depersze :) Mint minden felevben...De ez az utolso: ha most sem sikerul, semmi humorom nem lesz kifizetni 50e Ft-ot, hogy ezt az egy targyat felvehessem ujra. Mondjuk, sok eselyt nem latok ra, miert pont most sikerulne. Mindegy, mar ugyis teljesen belefaradtam az iskolaba.

--
http://www.micros~1

Eddig sikeresen figyelmen kívül hagytam a topikjait, mindenestre érdekesnek találom, hogy azért nyisson valaki egy újat, hogy pálcát törjön a másik felett.
Erről a szálról amúgy Zoltan1992 jut eszembe.

hagyuk már saxus te nem mondassz semit komolyan

Nem a szememet bántja, de ez a "blogbejegyzés" semmi más, mint balhékeltés. Ha valakinek valami problémája van, akkor nem a hangulatot kell kelteni, hanem a visszajelzés linket használni. Meg fogjuk ezt tanulni. Garantálom.

Egyébként ebben mindegyik fél vastagon benne van. Oka van, hogy nem vele kezdtem. De itt a vége ennek.

--
trey @ gépház

Es ez nem balhekeltes: http://hup.hu/node/87645 ?

--

Nincs nekem semmi problemam, ami meg van, azt megoldom magamnak. Nem szokasom ez a "rohanok apucinak panaszkodni" hozzaallas, mint egyeseknel.

(pl. gborral is probaltam magam rendezni, hogy megis mi baja, erre kaptam azt, hogy "B_ZI TROLL". Most, ha o ennyire kepes, akkor legyen, oszinten szolva nem hat meg.)

----------------
Lvl86 Troll