.COM .NET olcsó domain regisztrátor (online ügyintézéssel, bankkártyás vagy paypal fizetéssel)

Sziasztok,

új domain nevet szeretnék regisztrálni, már meglévő tárhelyemhez. A tárhelyem adott XY cégnél, admin felülettel satöbbi.
Amit szeretnék .NET vagy .COM domain regisztrálást jutányos áron. Logikusan DNS szolgáltatás is kellene hozzá.

Ki mit tud javasolni, hol vásároljak? Kinek, hol, mi a tapasztalata?

Köszönöm a válaszokat, igyekszem mindenre reagálni. Egyelőre átnézek minden ajánlatot amit írtatok.. :)

Hozzászólások

PM ment.
-------------------------
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1

ha valaki tud godaddy szintűt, ne tartsa magában. Igen sok rosszat hallottam róla, érdekelnek az alternadívák.

--
"SzAM-7 -es, tudjátok amivel a Mirage-okat szokták lelőni" - Robi.

mhm, akkor fordítsuk meg: más nagy regisztrátorokra hány ilyen oldal van? fejenként egy? godaddynek meg külön haters klubja van.
Arra viszont kivancsi lennek, hogy mi nem konkret pl abban a sztoriban, amikor az illeto domainje egyszercsak atruhazodott valaki masra, ebben mi nem konkret?

--
"SzAM-7 -es, tudjátok amivel a Mirage-okat szokták lelőni" - Robi.

"godaddynek meg külön haters klubja van."

Amióta az internetet 9 éves hülyegyerekek is szabadon használhatják, azóta drasztikusan bulvárosodik. A 90-es években még a web tudományos platform volt, ma már szex, bulvár meg torrent.

---
Song of the 2nd Moon http://youtu.be/MSoAzONw-a4

ezzel az érveléseddel a komcsi rendszer alatt egyből bekerültél volna az agitprop osztályra. erre "Arra viszont kivancsi lennek, hogy mi nem konkret pl abban a sztoriban, amikor az illeto domainje egyszercsak atruhazodott valaki masra, ebben mi nem konkret"?
ezt a válasz adni amit adtál, hát rotfl!

Oké, de neked, vagy ismerősödnek van valamilyen negatív tapasztalata vele?

A GoDaddyt nagyon sokan dícsérik, még többen utálják, de ha a haterektől megkérdezed, hogy miért is utálják, akkor soha nem tudnak válaszolni, vagy esetleg idéznek valamit egy anti-GoDaddy oldalról.

mert minek gépeljem le ugyanazt, amit valaki már leírt.
de ha sajátot akarsz...
* domain privacy ficsor megvan ugye. na, tippelj, feleslegesen fizettem-e érte.
* domain admin felületen pl az spf rekordot nem tudom kitolteni, mert ha beirom az odavago stringet, a felulet kiir egy hibauzenetet, hogy fail. a fail mibenlete nem lett vilagos szamomra.
* az aldomainek atiranyitasa szep gyorsan replikalodik, de ha az egesz domaint cname rekorddal atiranyitanam mashova, az
1) ugyanarrol a domain admin feluletrol nem lehet,
2) neha napok, mire replikalodik minden ns-ükre.
* volt egy domainem (szemelyes), ahol ugy gondoltam, kiproblaom a hozza adott webhosingot, hogy lassan, megis milyen, ha mar mindenki utalja. na, miutan engedelyeztem, annyi fail meg error volt a kulonbozo feluleteken, hogy vegul emailben kellett pampognom, mert kitiltott a webes felulet hogy en biztosan torom oket. ebbol kifolyolag kb ket hetig nem fertem hozza a fiokomhoz, addig tartott, mire kivizsgaltak az esetet.
* lehet naluk ssl certet venni, ocon. kiprobaltam, egesz jo, de vegul nem kellett. lemondtam(!), azaz beböktem, hogy NE recurring legyen. na, ugy sikerult megszabadulnom tole, hogy lejart a kartyam, de ezutan is kaptam leveleket, hogy "nem tudtak levonni, uristen, nem ervenyes az ssl certem, engem holnapra meg fognak hekkelni, hogy birok igy aludni!!!".
* a felulet nem fogad el ekezetes betuket(2 eve meg nem fogadott el, azota nem foglalkoztam vele), igy ha en fizetek naluk onlany, akkor naluk manual inspectionre kerulok mint credit fraud gyanus, mert az altalam megadott nev (a kartyan) nem egyezik a kartyakibocsato szerintivel (nyilvan, mert nem tudok ekezetes betut bevinni). Szoval en helybol nem tudok pay&go-zni hanem pay, wait 1-6 hours, then go, fuck yourself.

ennyi eleg?

ajánlani? bármi mást, azért érdekel engem is e topic kimenetele.

--
"SzAM-7 -es, tudjátok amivel a Mirage-okat szokták lelőni" - Robi.

Igen. max 15 perc alatt megoldhato. Leveszed a lock-ot, kersz emailben auth kodot. Masik szolgaltatonal elinditod az auth koddal az atkerest, kifizeted kartyaval. Kapsz az ujtol egy jovahagyo emailt, utana Godaddy-nel a pendig transfereknel szinten engedelyezed. Az ido nagy resz az, amig varsz az emailekre.

Azért a kontra-GoDaddy érvek között van néhány igazi gyöngyszem. Nekem az összes domainem náluk van regisztrálva, és minden tökéletes. Megjegyzem a legtöbb "GoDaddy sucks" oldalon/blogon van egy link, ami vagy saját hostingra mutat, vagy valaki más hostingjára partnerprogramos linkkel.

"GoDaddy’s shared Web hosting [random megjegyzés]"
Na igen, a megosztott tárhelyekkel sok helyen van gond, főleg ahol 3 dollár egy hónapra. Van helyette VPS, 32-ért. Vagy dedikált szerver 60-tól a csillagos égig.

"GoDaddy network admins will wipe your virtual dedicated server if it gets hacked, before you have a chance to take a backup or attempt to salvage any data from it."
Persze ha van egy VPS-ed, ami fontos adatokat tartalmaz, akkor illik rendszeres backupot készíteni róla, lehetőleg nem _azután_, hogy meghackelték. Jó, lehet, hogy a teljes törlés kicsit erős.

"Bob Parsons is a retard, need I say more."
Oké. Hát, nagyon szakmai.

Én itt vásárolok domaint: www.forpsi.hu
Egyszerű kis DNS admin felületük van (de persze saját DNS szervert is beállíthatsz)
A saját szerverükön a hozzáadható rekordok: A, MX, SRV, CNAME, AAAA, TXT

.hu hosszabbításom most bruttó 950 Ft volt 1 évre

Www.name.com olcsó és jó! :) Én .eu -ra is őket szoktam használni.

Néhány konkrét részlet:
- bankkártyás fizetés
- full online ügyintézés (regisztrációval, fizetéssel együtt 10 perc alatt megvan a domain)
- 9.99$/év a .COM .NET, ebben benne van a redundáns 3 DNS szerver
- mindenről e-mail -t kapsz, még ha valaki próbálkozik belépni a jelszavaddal arról is :)
- ingyenes a domain privacy

És úgy általában szimpi az egész társaság/cég (főleg ez a beer friday):
http://blog.name.com/
http://beerfridays.tv/

R.

Ha nem ragaszkodsz az online ügyintézéssel, akkor az 1b.hu-t nagyon tudom ajánlani, mindig pontosak, gyorsak, s eddig bármilyen DNS kérésem volt, munkaidőben küldött levél alapján ripsz-ropsz megoldották.

Miután érdekelt vagyok a kérdésben, nem fogok neveket mondani. Arra viszont (szerintem) vigyázz, hogy ha magyar viszonteladótól veszel, akkor nagyon sokszor nem a Te e-mail címed lesz beállítva admin kontaktnak, hanem a viszonteladóé. Ez két szempontból problémás. Egyrészt nem tudod csak úgy elvinni, másrészt ha a viszonteladó mondjuk "elfelejti" kifizetni a domain árát (pl. mert csődbe megy), akkor még magasabb áron SEM tudod visszavenni.

Ergó: az admin kontakt e-mail cím MINDIG legyen a tiéd és MINDIG legyen elérhető! Ellenőrizd a whoisban, hogy látszik-e a címed és ha nem, akkor billentsd hátsó félen azt, akinél regelted! Ez nagyon fontos, mert átregnél az új regisztrátor is whoisból nézi! A webes felületre irányítós linkek, stb. úgyszintén kerülendők, mert ICANN/Verisign szabályzat szerint csak e-mailben lehet elküldeni a jóváhagyó e-mailt.

Az már csak mellékes és remélhetőleg nem kell mondani, hogy admin kontakt e-mail címnek a f*mail.hu és c*omail.hu szolgáltatókat ne használd, mert ott gyakran vannak súlyos delivery problémák. (Pl. a mail szerver port banner helyett közli, hogy disk full, gyere vissza később.)

Szia!

com net 11.95USD, 4db redundáns DNS szerver, DNS admin. (+ még 25 egyéb végződés)
bruttó, számlás ár, saját domain kezelő felület, bankkártyával fizethetsz, 0-24 bármikor vehetsz önkiszolgáló módon domain nevet. Egy új domain regisztrációja kb 5 perc, fizetéssel, beállítással, mindennel együtt. (ha belejössz a kezelőfelület működésébe, akkor kb 1.5 perc alatt működő neved van)
Admin, tech, billing, owner kontakt mind a tiéd, mindegyik felett te rendelkezel.
10 domain felett viszonteladói árazás!

Ha érdekel, akkor küldj egy üzenet és írom a részleteket.

köszi

PZ

dyndns.com

.com Domain Registration (1 year) 1 $15.00
Secret Registration (1 year) 1 $9.95
Custom DNS (1 year) 1 $29.95
Sub-Total: $54.90

Nekem ők beváltak, url redirectinget is ad... nekem pl. googles weblapom van az egyik xxx.mydomain.com-ról redirecttel oda megy, mindegyik yyy.mydomain.com frissitheto a kliensukkel ...stb. Nem tudom, hogy draga-e, nekem meger ennyit.

http://gem3.com/

Átdob a securepaynet.net oldalaira, mindent online csinálhatsz, fizetni lehet Paypallel is. $9,99 körül van most a com/net/org/info/net emlékeim szerint. Adnak DNS-t webes menedzsmentfelülettel és ha kell, még HTTP redirectet is. Én évek óta ezt használom, elégedett vagyok velük.

--
Web 2.0: you make the content, they make the money.

Kicsit tul van lihegve szerinetem ez a tema egy domain miatt. A magyar regisztratorok donto tobbsege valamelyik nagy kulfoldi ceg 'viszonteladoja', pl Godaddy-nek. Van egy keves kozvetlen magyar .com regisztrator is, egesz jo aron is. Ha nagyon nem sikerul valasztani/talalni, tudok ajanlani maganban.