Egy rails alkalmazás félig kész állapotban

Kedvenc hobbi projektem eljutott arra a szintre, hogy már itt is merem publikálni:

http://turaindex.hu/

Mongoid, Ruby on Rails és Ruby 1.9.2 alapra építkeztem, adatrögzítő dolgozik a kirándulási célpontok, látnivalók feltöltésén (ezért mondjuk nem is annyira hobbi).

A lényege a szállásfoglalás lesz (a'la airbnb, de a magyar piacra optimalizálva)

Nézzétek, teszteljétek és jelezzétek a hibát mondjuk ebben a topicban. Köszönöm :)

Hozzászólások

IE9 alatt a jobb oldali képek egymás alatt jelennek meg. :)

De ha sem az IE, sem annak 9-es verziója nem támogatott, akkor nem szóltam. ;)

A backendet nem tudom - es nem is akarom - kommentalni, a kinezet pre-alphanak nem rossz, de vannak hianyossagok (Chromium 12 alatt tesztelve):

* Se a fomenunle a tetejen, se az abbol kibontakozo almenuknel nincs vizualis visszajelzes, hogy hol all az egerem. Ha tabbal vagy egyeb billentyuzet-vezerelt modon lepkedek, akkor meg meg annyi se.
* Szinten itt a tetejefele, a bal oldali kep aljan levo kek csik, ami a jobb oldali kepre mutat, iiiiciripicirit nagyon pixeles.
* A nepszeru telepulesek resz... hat, egyreszt szerintem jo lenne egy link ra a tetejerol, mert eloszor eszre se vettem, hogy van: elkezdtem lefele scrollozni, lattam valami szurkes csikot: na, ittjon a footer, ami nem erdekel!
* Ennel is hianyzik a visszajelzes, hogy epp min all az eger, vagy epp hol tartok a tabolasban.
* Ez kb az osszes linknel igy van. Persze az is lehet, hogy en vagyok begyoposodott venember, de en szeretem az ilyen visszajelzeseket, kulonben nagyon hamar el tudok tevedni.
* A nepszeru telepulesek resznel a telepulesnevekrol elsore meg sem mondanam, hogy linkek, mert sacperkb ugyanaz a szinuk, mint a resz fejlecenek, ami nem link.

Hirtelenjeben ennyi! Aprosagok, es pre-alphaba bosegesen belefer :)

--
|8]

Azt hittem, valami autós játék lesz.

Megnéztem Győr látványosságait, első helyen az iparcsatorna! Az minden, csak nem látnivaló. Olyan, mint a neve is sejteti:ronda és büdös. Nem biztos, hogy okos ötlet a Wikipédiáról másolgatni.

Pontosan ilyen visszajelzéseket vártam, köszönöm. Egyébként ezek népszerűség szerint vannak rendezve, csak ugye még nincs túl sok látogató, mivel most lett publikus. Remélem ezek idővel lesüllyednek. Vagy ha népszerű, akkor nem :)

--
http://sandor.czettner.hu
http://turaindex.hu

A népszerű településeket célszerű lenne valami szerint rendezni:
- ábécé szerint, vagy
- megyék szerint, vagy
- földrajzi körzetek szerint.

-----
"Én vagyok a hülye, hogy leállok magával vitatkozni."

Pont ilyet keresek nagyon régóta. Nagyon szuper!

Köszi! :)

Igazán nincs mit, örülök, hogy tetszik. Pont azért kezdtünk bele, mert hiánypótló és nincs összegyűjtve sehol a látnivaló egy helyen. A neten meg borzasztó minőségben vannak fent a kirándulási célpontok, néha kínszenvedés összeszedni az információkat és képeket. A települések hivatalos oldalai szinte kivétel nélkül katasztrófa állapotban vannak turizmus szempontjából.

--
http://sandor.czettner.hu
http://turaindex.hu