Egy rails alkalmazás félig kész állapotban

Kedvenc hobbi projektem eljutott arra a szintre, hogy már itt is merem publikálni:

http://turaindex.hu/

Mongoid, Ruby on Rails és Ruby 1.9.2 alapra építkeztem, adatrögzítő dolgozik a kirándulási célpontok, látnivalók feltöltésén (ezért mondjuk nem is annyira hobbi).

A lényege a szállásfoglalás lesz (a'la airbnb, de a magyar piacra optimalizálva)

Nézzétek, teszteljétek és jelezzétek a hibát mondjuk ebben a topicban. Köszönöm :)

Hozzászólások

IE9 alatt a jobb oldali képek egymás alatt jelennek meg. :)

De ha sem az IE, sem annak 9-es verziója nem támogatott, akkor nem szóltam. ;)

A backendet nem tudom - es nem is akarom - kommentalni, a kinezet pre-alphanak nem rossz, de vannak hianyossagok (Chromium 12 alatt tesztelve):

* Se a fomenunle a tetejen, se az abbol kibontakozo almenuknel nincs vizualis visszajelzes, hogy hol all az egerem. Ha tabbal vagy egyeb billentyuzet-vezerelt modon lepkedek, akkor meg meg annyi se.
* Szinten itt a tetejefele, a bal oldali kep aljan levo kek csik, ami a jobb oldali kepre mutat, iiiiciripicirit nagyon pixeles.
* A nepszeru telepulesek resz... hat, egyreszt szerintem jo lenne egy link ra a tetejerol, mert eloszor eszre se vettem, hogy van: elkezdtem lefele scrollozni, lattam valami szurkes csikot: na, ittjon a footer, ami nem erdekel!
* Ennel is hianyzik a visszajelzes, hogy epp min all az eger, vagy epp hol tartok a tabolasban.
* Ez kb az osszes linknel igy van. Persze az is lehet, hogy en vagyok begyoposodott venember, de en szeretem az ilyen visszajelzeseket, kulonben nagyon hamar el tudok tevedni.
* A nepszeru telepulesek resznel a telepulesnevekrol elsore meg sem mondanam, hogy linkek, mert sacperkb ugyanaz a szinuk, mint a resz fejlecenek, ami nem link.

Hirtelenjeben ennyi! Aprosagok, es pre-alphaba bosegesen belefer :)

--
|8]

Azt hittem, valami autós játék lesz.

Megnéztem Győr látványosságait, első helyen az iparcsatorna! Az minden, csak nem látnivaló. Olyan, mint a neve is sejteti:ronda és büdös. Nem biztos, hogy okos ötlet a Wikipédiáról másolgatni.

A népszerű településeket célszerű lenne valami szerint rendezni:
- ábécé szerint, vagy
- megyék szerint, vagy
- földrajzi körzetek szerint.

-----
"Én vagyok a hülye, hogy leállok magával vitatkozni."

Pont ilyet keresek nagyon régóta. Nagyon szuper!

Köszi! :)

Igazán nincs mit, örülök, hogy tetszik. Pont azért kezdtünk bele, mert hiánypótló és nincs összegyűjtve sehol a látnivaló egy helyen. A neten meg borzasztó minőségben vannak fent a kirándulási célpontok, néha kínszenvedés összeszedni az információkat és képeket. A települések hivatalos oldalai szinte kivétel nélkül katasztrófa állapotban vannak turizmus szempontjából.

--
http://sandor.czettner.hu
http://turaindex.hu