Mozilla gyilkos oldal

Mozilla gyilkos oldal

Hozzászólások

Ezt már én is tapasztaltam. Ha az oldaltérképről mész el az árlista oldalra, akkor gond nélkül betölti bármelyik böngésző. De az Operát is megfekteti, ha simán mész az árakra.
Mivel nekem nem fontos, hogy hogyan űködik az oldaluk ezért engem nem is érdekel.

[quote:d11359a496="orpheus"]Valaki - akinek van winXP - próbálja meg, és közölje az eredményt.

borul.

Netscape 7.2 + Linux = kb. fél perc várakozás után amolyan darabosan görgethető módon megjelenik

Szerintem csak azzal a kb. 1.4 M -val szenved. firefox 1.0.2-vel szinten lassan toltodik, utana meg darabosan scrolloz, de megy. w3m-mel persze poccre :), csak ott meg kicsit szetszortan jelenik meg.

Felraktam a bugzillára a problémát. Legfeljebb, ha senki nedm foglalkozik vele ott, akkor szólok a mistralnak is, bár ők nem szoktak válaszolni levelekre.

Üdv!

Egy ideje a Mistral teljes budapesti árlistája tökéletesen kiakasztja az összes gecko alapú böngészőt. Ez abból áll, hogy nekiáll valamit processzálni rajta és addig se kép se hang. Öt perc múlva hirtelen észre tér, azaz nem fagy ki, és megjeleníti az oldalt. Megnéztem a html validátorral, természetesen az oldal úgy sz@r ahogy van.

Szerintetetk mit kéne most tenni? Szóljak a mistralosoknak, hogy javítsák ki az oldalt? Nem fűzök hozzá nagy reményeket, ők az idióta internet explorelesekből élnek, ergó tuti nem érdekli őket. Szóljak a mozillának, hogy csináljanak valamit? Elhajtanak a fenébe a gázos weblapommal együtt.

Most csak teljesen elvi szempontból mondom:

Szerintem ha az embernek ilyen a tudomására jut (hogy vmi vhol shit) akkor meg kell mondani még akkor is, ha elhajtanak. Mert utóbbi esetben legalább megtudod, hogy kivel van dolgod de legfőbbképpen azért, mert másnak talán nem lesz olyan szerencséje, mint neked. Én is úgy szoktam, hogy ha pl. rájövök, hogy valakinek rootkit, stb. van a szerverén (mert pl. támadtak engem róla és én leszkenneltem hogy lássam mi a helyzet) akkor küldök egy mailt a root@valami.hu címre. Van úgy, hogy megfenyegetnek hogy feljelentenek de általában jellemzőbb, hogy nem jön válasz és pár napon belül eltűnik a probléma - és így mindenkinek jobb. :)

[quote:572d5f6eef="mpathy"]
Szerintetetk mit kéne most tenni? Szóljak a mistralosoknak, hogy javítsák ki az oldalt?

Mondjuk egy olyan kereskedő választása, akinek az ügyfelei fontosak, nem akar állandóan átverni, és ismeri a a garancia fogalmát? :roll:
Ez már eleve kizárja a Mistral-t...

Üdv, I.

Kiprószáltam az oldalt. Nekem lejött az anyag, ám valóban dögleszti a böngészőt (mozilla 1.7.6).
Szerény tapasztalatom szerint akkor van ez, amikor végtelen ciklusban van az oldal... Viszont ha pl. IE6 alatt szépen megy, akkor más lehet a gond.
Valaki - akinek van winXP - próbálja meg, és közölje az eredményt.