III. Magyarországi Klímacsúcs támogatói ajánlat

A Fold klimaja komoly dolog, amire oda kell figyelni. Milyen jo latni, hogy meg a spammereknek is szivugyuk a tema, vagy ha nekik nem is, de a szervezok spamben reklamozzak az eves tagdijat + a 1,5M HUF koltsegu gyemanttamogatosagot.

http://magyarspammer.acts.hu/blog/19/iii-magyarorszagi-klimacsucs-tamog…

Nem tudom, banjatok-e, ha neha image-eket linkelek ide (=a spam forumba). Elvileg (a tobbi forumban) tiltja a hazirend, de mivel ezt a forumot jobbara csak par ember fogja latogatni, igy talan nem akkora bun, ha helyenkent kepekkel dobom fel a bejegyzest. Ha gaznak tartjatok, akkor nem teszem, de ha el tudjatok fogadni, akkor valaszthato, hogy a) a magyarspammer weboldalrol linkelem a kepeket, vagy b) a spammer weboldalarol.

Hozzászólások

Ilyen amikor valaki atesik a lo tuloldalara, es meg kepekkel is reklamozza a Spamot amiket kap? :)

Latom, neked eleted ertelme lett, hogy ram akaszkodsz. Nagyon bannad, ha a hup.user script-ben felvennelek a kretenek listajara, vagy esetleg erted a celzast, es megprobalod a kutyaddal vagy egyeb csaladtaggal folytatni a szexet, es nem engem ***szogatnal?

SPAMtelenül - MX spamszűrő szolgáltatás, ahogyan még sosem próbálta

ha egy héten belül sj-n kívül nem indít senki ilyen témájú szálat, akkor ki lehetne törölni a Spam topicot? ez nem szemétlerakat.

Epp most hagytam ott a /blog-ot par hisztis miatt, maris vissza akarsz oda tenni? Hat, tolem, ... de elobb beszelj veluk, es gyozd meg oket.

Komolyra forditva: most meg megy a hozonges, meg a goz kieresztese, de letisztul majd ez a dolog, es csak azok jonnek az Egyeb/spam ala, akiket erdekel. NagyZ, elhasznalo, te meg a tobbiek rajottok, hogy hiabavalo a szajtepesetek, es nyilvan nem fogtok az osszes spam topikban okoskodni, igy a vilag menete visszaall a rendes kerekvagasba. Addig is probalj egy kicsit pozitivabb lenni, es kevesebbet trollkodni. Arra amugy is a /blog valo, nem?

SPAMtelenül - MX spamszűrő szolgáltatás, ahogyan még sosem próbálta