NAShoz haz...

egy ilyen van elfekvoben fonokomnel.

ahogy neztem, kenyelmesen csak 2 diszket tudnek belerakni, viszont baratsagos az ara.

Hozzászólások

Ha olcso hazibarkacs NAS-t szeretnel akkor ajanlom az MSI Nettop 100 (Wind PC)-t:
- 2x SATA
- belso CF slot (4GB kartyaval hasznalom)
- Intel Atom
- minipci express slot + wifi antenna
- hatlapon: 4xUSB, ETH, hang, stb
- elolapon: SD/MMC slot, USB, stb

Halk (egy belso venti, tap az kulso) a diszkjeim eleg hangosak, de ha ossze van szerelve (rajta van a boritas), akkor halk, ebayen szallitassal 100-160 euro kozott mozog, de ez ugy barebone, nem jar hozza memoria (so-dimm ddr2), diszk, cf kartya.

--
http://bsdbased.com

Van egy ilyen házam, nem rossz, de ha a gyári táppal vennéd, azt érdemes lehet lecserélni főleg ha nas lesz, mert nem valami halk.

csak radumaltunk a hazi megoldasra? :)

amugy latom a hotswaprol is lemondtal, jol teszed. otthon nem kotsz magaddal 5kilences rendelkezesre-allasra SLA-t :) evente talan egyszer megdoglik egy diszk/bovitesz, addig belefer az a 10 perc mig all a gep. meg elvileg a hotswap az ugy is hotswap, ha csak lehuzod a kabelt, ilyennel megy egyszerre is a ketto :)

valassz regiot, akkor a termeklapra tovabbit
ebbe a 5,25" helyre toldoval/rackel rakhatsz diszket, es megvan a negy, de a helyedben egy normalisabb ws/server hazat neznek, es akkor nem gond kesobb a bovites. legyen gorgos, es akkor a szereles utan csak beguritod a gardrobba/spajzba, az uj keroban nyilvan oda is raktal utp-aljzatot :D

Az LG N4B1 500 EUR alatt van ebay.de-n, de gyarilag van benne 4x500G es BluRay iro. A Raidsonicnak tudtommal vannak itthon is kaphato hasonlo termekei.