A Yahoo! mostantól a Bing keresési eredményeit adja vissza (US és Kanada)

Satya Nadella, a Microsoft Online Services divíziójának egyik alelnöke júliusban jelentette be, hogy megkezdték a teszteket a Yahoo!-val annak érdekében, hogy a Yahoo! keresési eredményeit már a Bing szolgálhassa ki a jövőben. Tegnap pedig arról számolt be a Bing Community blogban az alelnök, már a Bing szolgáltatja az eredményeket a Yahoo! keresésekhez az Egyesült Államokban és Kanadában. Egyelőre csak az angol nyelvű keresésekhez, de nem lesz ez másként a többi nyelvhez sem a következő hetektől, hónapoktól kezdve. A fontos mérföldkőről a Yahoo! is megemlékezett.

Hozzászólások

Megkésve bár, te törve nem a Microsoft is csatlakozik a kereső biznichez. Amikor már rég le van futva minden. haha

--
GPLv3-as hozzászólás.

De ha a Yahoo már mással kerestet, akkor mi értelme van?

--
"SzAM-7 -es, tudjátok amivel a Mirage-okat szokták lelőni" - Robi.

Erdekes, hogy a Yahoo nem engedte, hogy felvasarolja a Microsoft, viszont most meg eladja a lelket...

No akkor nemsokára nő a gugli piaca Kanadában és az USA-ban :D

Ki nem sz@rja le melyik jó vagy rossz. Azért keresek, mert szeretnék találni. A Bing-et többször próbáltam az elmúlt fél év során, majd mindig röhögcsélve, fejrázva (néha egyszerre ezt a kettőt) írtam be a böngészőm címsorába, hogy gugli.
Ha Bing adna jobb találatokat, akkor azt használnám. Ha valami teljesen más, akkor azt. Ez ilyen egyszerű. Nem a gugli-val kezdtem a kereséseket, de valószínűleg nem is azzal fejezem be. Kivéve természetesen, ha továbbra is ő adja a legrelevánsabb találatokat. :)