Itt a sárga iPhone, a műholdas segélyhívás újabb 6 országban lesz elérhető

Címkék

Az Apple bejelentette egyebek mellett, hogy sárga iPhone is elérhető már (meglepetés: a sárga iPhone sárga), illetve 6 újabb országgal bővül a lista, amelyből műholdas segélyhívás (Emergency SOS) indítható. Az Egyesült Államok, Kanada, Németország, Írország, és az Egyesült Királyság után Ausztriában, Belgiumban, Olaszországban Luxemburgban, Hollandiában és Portugáliában lesz elérhető a szolgáltatás. Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

Az iPhone sárga lett, az Androidosok meg sárgulnak az irígységtől!

Az egyetlen szín amivel ki lehet üldözni a világból, az a sárga! :)

Szerkesztve: 2023. 03. 08., sze – 18:20

Naon kis tcukykah, megy hozza a flipflop papucs, a D&G izomtriko, es a foncsoros napszemcsi. :) gondolom adjak majd TAHO-tamogatasra is. :)

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Túlárazott okádéknak tartottam, de vendégségben felvettem egyet és qrva kényelmes.

Még nincs de tervezek beszerezni 1et álca dukkózással, az ára felháborító de állítólag ezüst valami részecskéket tartalmaz és melegben nem izzad a láb, illetve nem büdösödik :D

sudo mount -o ro /hup.hu

Nekem fekete van, más nem érdekel, de ha hupilila lenne akkor is megoldanám az alábbiak szerint :)

Az asszonynak fehér van, de pirosat akart: lett rajta egy hajszálvékony piros "tok".
A gyereknek fehér van, de rózsaszínűt szeretett volna kis kék virágokkal: hajszálvékony tok ismét.
Mivel nem azért tették fel hogy megóvja a készüléket bármitől is **, így nincsen vele bajom.

Leszarom milyen színben van, olyan jó tokokat lehet kapni, hogy meg sem mondod a meglétét.
Olyan, mintha a gyári kasztni lenne.

** Ha azért lenne rajta, hogy megóvja a cuccot, akkor mutatnék pár gusztustalan sérülést amit a tok alá került por vagy maga a tok követett el :)

Vortex Rikers NC114-85EKLS

tudja valaki , hogy ez hogyan mukodik? marmint, hogyan fog a muholdas emergency call abban az orszagban kicsongeni, ahonnan hiv a kedves ipohne tulaj?

ez mondjuk pont nem androidos volt, de valóban semmi értelme az összehasonlításnak. Csak annyi, hogy a mesterséges piactorzítást és manipulációt (röviden: szarkavarás) leszámítva semmi fogyasztóbarátiság nincs abban, hogy a gyártó szabja meg egy kibaszott telefont a konzumer milyen szín(ek)ben vehessen meg.

A 8.0 (s részben a 8.1) Windows Phone rendszerrel nekem az eddigi legjobb emlékű készülékem volt bármely komolyabb Lumia. Talán Gelei vagy épp Marci mondta, hogy vért izzadtak mire pár százalékot felnyomtak rajta a piacon, s ez a törekvés szerintem pont elég volt arra, hogy az első mondatot röhögés nélkül le tudjam írni. Piszok reszponzív, piszok kezes volt - és a nekem kellő alkalmazások is megvoltak. Közel butatelefonnak aposztrofálni szerintem hibás gondolat.

Aztán mindent vitt (a levelesbe, úgy értem) a frissítési mánia. Nálam is fontos dolgokat baszott el, lehetett gépészkedni keserű szájízzel. A W10 nyögéseivel az alkalmazások is stabil lejtmenetre kapcsoltak - mind elérhetőségükben, mind verzióban. Kettőt pislantottunk, s ez a csiga is huss elszaladt, sokadjára.

A sokadjára szó hangsúlyos, illetve a Nokiáért is kár.. azt is jól elintézték.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Azért azt hozza kell tenni, a sok olcsó 520/ 530 eladása braziliában és indiában dobta meg a százalékot, nem a flagship-ek. A lowend-eken elég homokórazós volt az élmény, 8.0-nál is de 8.1-en főképp. Tudom, mert van 920-am és 530-am is. A 920-at 5 évig elsődleges telefonnak használtam. Játszós telefonnak meg az 530-at, azon kb max 2-3 app volt, nem volt belakva, és még úgy is mindenre várni kellett.

Talán Gelei vagy épp Marci mondta, hogy vért izzadtak mire pár százalékot felnyomtak rajta a piacon

A konkrét mondásra nem emlékszem, de tényleg így volt. Emlékszem, egyesével hajkurászták az appfejlesztőket, hogy legyen választék a Store-ban. Hogy ennek következménye volt-e, azt nem tudom, de akkoriban alakult ki egy baromi jó startup kollaboráció, mindenféle szakmai/pénzügyi támogatással.

Szerintem a WP8 érában nagyon jó volt a MS-ökoszisztémában fejlesztőnek lenni. Lehet, hogy azóta is, de arra már nem látok rá. :)

Nálam is fontos dolgokat baszott el, lehetett gépészkedni keserű szájízzel. A W10 nyögéseivel az alkalmazások is stabil lejtmenetre kapcsoltak

+1, a WP10 "sikere" szerintem az egyik legfontosabb tényező volt a buktában. Ráadásul pont akkor jött, amikor bizonyos piacokon már éppen sikerült valami kimutatható előrelépést produkálni. RIP, sosem volt olyan jó telefonom.