Az Apple szerint nem kell kesztyűs kézzel bánni az új IPhone-nal, mert az ellenálóbb mint valaha

Címkék

iPhone 12. More spill and splash resistant than ever. Ceramic Shield, tougher than any smartphone glass. Relax, it’s iPhone.

Hozzászólások

Mint a samsung... addig víz és koszálló, amíg állja. Ha mégis beázik vagy eltörik, akkor az nem garanciális hiba :D

Tim Cooks with Apple iPhone 12.

Kerámia bevonat a telefonon, évszázados retek az alamónium kislábason.

Frenetikus. :-)

Nekem sosem az iPhone sérülékenységével volt problémám, hanem a kiszámíthatatlanságával. Sajnos utóbbi nem iPhone specifikus, hacsak nem veszel valami betonba öntött terep-telefont, akkor mindegyik hasonló.

Sokszor hangoztatott példám, hogy az iPhone simán túlélte, hogy a hetvennel haladó kocsi tetejéről az aszfaltra esett, de egy másik iPhone összetört attól, hogy fél métert esett a földre.

Én a reklám kapcsán egy kicsit más szempontot vetnék fel.

Sok embernél látom, hogy a mobilt kb. hasonló módon használja. Talán közismert az a városi legenda (szerintem megalapozott, csak most nem tudnék hiteles forrást felmutatni), hogy egy átlagos PC billentyűzete messze nagyobb baktérium tenyészet, mint egy átlagos WC deszka. Nos talán nem elrugaszkodott az a feltételezés, hogy ez a mobilra fokozottabban igaz.

Pont ezért nekem eszembe nem jut a konyhaasztalra, pláne vágódeszkára a mobilt letenni.

Kíváncsi volnék, ti hogy vagytok ezzel.

En antivirus programot futtatok rajta. :-)

Amugy a telefont csak en hasznalom, sajat aszralra rakom, ha koszos kornyezetbe kerul, akkor tobbnyire kezet mosok kozben. Az erinteses virustamadastol kevesbe felek, ezt lehet, hogy rosszul teszem, de ez van. Igy belegondolva, meg sohasem fertotlenitettem a telefonomat. Hmm. Ez most nem valami jo erzes. 

Ha szerintük ez gy rendeltetésszerű használat (tehát garanciális, meg minden) a végén tényleg iphone-t veszek. (de akkor ne legyen gond, ha...)

"Biztos én vagyok a béna, de csak azt sikerül elérnem, hogy kikapcsol a monitor."

Nyilván minél többen cserélik ilyen olyan törés miatt, annál jobb a cégnek.