79 ezer euró értékű támogatást kap a KDE a Handshake.org-tól

Címkék

This is the not the first time Handshake has made a substantial donation to the KDE Community. Back in 2018 Handshake donated approximately 300,000 euros to KDE which was used to finance projects and fund activities.

Részletek a bejelentésben. Korábban a GNOME és a GIMP projektet is támogatta a Handshake.org.

Hozzászólások

remélem, ebből jut majd pár eurócent a "window tab" feature újraélesztésére. :-/

Szerkesztve: 2020. 01. 21., k - 20:44

Elég kamunak tűnik: HNS coinban kapták a donationt amit jelenleg sehol nem lehet beváltani.

Elvileg majd a https://www.namebase.io/ oldalon lehet vele kereskedni, de ez jelenleg invite only. Kérdés, hogy akkor honnan veszik, hogy egy HNS token értéke 0.09EUR.

2018-ban volt egy airdrop-juk, amiben minden GitHub user kapott 4662 HNS tokent, akinek 15 vagy több követője volt és volt pgp key beállítva neki. Elvileg akkor 250 000 ilyen user volt. Ha valóban 0.09EUR a token értéke, akkor ezek az userek 418EUR-ra tudják beváltani a tokeneket és 104 millió USD-t szórtak szét az userek között...

Ezt komolyan beveszi a KDE?

Remélem elárulják majd hogyan, mert elvileg 2, a kritériának megfelelő GitHub accountom is van. :) (+ elvileg freenode accountok is kaptak)

https://www.namebase.io/domains oldal alapján eléggé halottnak tűnik, eddig 2db volt a legtöbb bid egy tld-re. Szóval továbbra is kétlem, hogy bárki el tudta volna adni a tokenjeit.

Amúgy maguknak 10 millárd tokent generáltak (és adtak ezzel maguknak 1 milliárd USD-t)