Korábban a Samsung alkalmazásában állt akku fejlesztési vezető lesz az Apple új akku fejlesztési vezetője

 ( trey | 2019. január 24., csütörtök - 9:13 )

A Bloomberg szerint az Apple decemberben alkalmazta azt a Soonho Ahn-t, aki korábban a Samsung SDI-nél dolgozott vezetőként. A Samsung SDI a Samsung partnervállalata, amely lítium-ion akkumulátorokat tervez és gyárt a Samsung okostelefonjai számára. A hírek szerint a szakember az Apple akkumulátorfejlesztési részlegének vezetője lesz.

Részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Most akkor jöhetnek az ízetlen viccek az Apple huszároktól a felrobbanó Samsung akkukkal kapcsolatban!

--
trey @ gépház

Remélem meleg fogadtatásban lesz része a Samsung SDI korábbi vezetőjének. :-)

Kirobbanó sikerek várhatóak.

Tim Cook a CEO, szoval ez garantalt.

--
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

nyertél, be is fejezhetjük a versenyt :D

Noted :)

--
Where do you want to go today?
[nobody@salcay:~]$_

Ami először eszembe jutott az a csöbörből vödörbe :D

ki beszél?

meg persze az sem lehetséges, hogy azért kötekedett a témában pár apple felhasználó mert már 10 éve kapjuk az oltogatást a legapróbb bugért is. :)

„azért kötekedett a témában pár apple felhasználó mert már 10 éve kapjuk az oltogatást” (Kiemelés tőlem.)

Nem, nem ti kapjátok, hanem az Apple. Hogy ezeket magatokra veszitek, arról csak ti tehettek.

aha, folyamatos buzizás megy mindenkire aki apple terméket használ, meg birkázás, isheep stb stb. ennyi erővel a niggereket is tartsuk rabszolgaként ha ilyen alapú megkülönböztetés folyik. :)

itt lenézik az embereket az alapján, hogy milyen terméket használnak. ez a szánalmas, nem az hogy felrobban néha 1-1 litium aksi, vagy van 1-2 bug a rendszerben.

Megjelenik itt a hír egy bug-gal kapcsolatban. Te először megpróbálod bagatellizálni, után közlöd, hogy nálad ez nem jött elő. Illetve évente egyszer közlöd, hogy ez ugyan gáz, de téged nem érint.

Ha lenézést tapasztalsz, akkor az az ilyen reakcióik miatt lesz, nem pedig azért, mert Apple terméket használsz.

azt nem találod érdekesnek, hogy az ilyen cikkek alatt nincs treynek 100 fika kommentje?

ezt ő is használja, mégsem gond egy cseppet se, nincs alatta köpködés meg hányinger keltő kommentek, aztán amikor az applenél jön valami bug akkor egyből "az applen röhög az egész világ" "isheepek" stb stb stb...

nekem nem a bugok közlésével van a bajom, hanem azzal, hogy az apple híreknél pont trey kezdi el a flamet. miért nem lehet mindegyiket egyenlően kezelni? mi szükség van erre a szakmaiatlanságra?

úgy csinálunk mintha trey családja ellen merényletet követett volna el ez a cég. csak nekem tűnik fel ez a személyes hadjárat amit folytat?

A linkelt hírnek mi köze van a lenézésedhez?

Szerint a normális vita úgy néz ki, hogy „A” ír valamit, amit „B” megpróbál megcáfolni. Aztán „A” a cáfolatban elhangzottakra reagálva adja meg a saját cáfolatát. Viszont ha „A” a cáfolat helyett bedob egy másik kérdést, akkor az már nem vita, hanem terelés.

úgy jön ide, hogy ami nem apple és bug kategória, esetleg még beleesik abba is amit trey használ, az nincs ilyen nyomorék módon kommentelve: meg így sem

nem érdekes? ezeknél a híreknél nincs gagyizás, szarozás, fikázás.

Tehát ha egy debiant/ubuntut/… érintő hír alatt nincs fikázás, akkor az az Apple terméket használók lenézésének jele. Értem. Értem?

nem ezt mondtam, az hogy minden apple hír alá van kommentelve valami buziság meg fikázás az a gáz. (jaj igen az új ios update alatt nem volt semmi!!!!4444444!!!!)

de ha azok a termékek bugzanak amiket ő is használ, az úgy még rendben is van.

nem lenne ezzel semmi bajom ha nem hungarian unix portal lenne a hely neve, hanem trey fan site mondjuk.

De ember sosem teged fikaznak, hanem egy olyan termeket amit aranyaron mernek es kb. ugyanazokkal a hibakkal rendelkezik, amivel egy filleres termek. Csak a filleres termek gyartoja nem probalja meg eladni feature-kent a dolgot. Ha valaki lenez teged, akkor az a kedvenc gyartod.

Az hogy neha (na jo lehet gyakrabban mint neha) kirohogunk az elfogultsagod miatt nem lenezes, hanem egy jo lazitasi lehetoseg a stresszes munkaban. :D

A legtöbben oviban megtanulják, de segítek: mindig annak szólnak be, aki magára veszi. Ha leszarod, akkor abbamarad, mert úgy nincs benne semmi jó.

https://www.youtube.com/watch?v=iq1WzNrGN6k

én aztán nem veszem magamra. :D

csak annyi zavar, hogy ide süllyedt a színvonal, persze ha titeket ez nem zavar, akkor nyugodtan olvasgassátok trey böfögéseit arról, hogy milyen szar az apple. :D

még a saját bevallása szerint is csak arra megy ki hogy fikázódjon, de akkor meg minek? miért van ennek a búlvárnak itt helye?

Hát ez bomba jó. :)


return signResponse.getSignForUser("zeletrik").map(SignResolvable::getSign).orElse(StringUtils.EMPTY);

Csak nehogy nagyobb legyen a füstje mint a lángja :D

--
trey @ gépház

Akkor ezentúl iPhone-okat sem fognak fölengedni repülőre?

Szerintem sima szabadalmi ügy áll a háttérben.

Az Apple levédett egy új kommunikációs protokollt, de a draftot nem fogadták el, így és most be kell bizonyítania, hogy implementálható, és működőképes a dolog.

Ezért felvették a csókát, mert tőle várják a szükséges szakértelmet és tapasztalatot a full dupplex füstjelek terén. :-)