The Document Foundation: "A Microsoft Store-ban található LibreOffice nem a mi művünk és a pénzt sem mi gyűjtjük"

Ha valaki összefutna vele, jó észben tartani, hogy semmi köze a hivatalos verzióhoz, így az alkalmazás Microsoft Store-beli oldala félrevezető.

Hozzászólások

mostmár csak az a kérdés, hogy van e hozzáadott érték az m$ $torban lévő libreofficban.

De ezt hogy? Valaki Microsoft-os konvertálóval Store-osította a win32-es Libreoffice-t és pénzt kért érte?

Mutass egy app store-t, ami ellenőrzi, hogy egy alkalmazás feltöltője annak eredeti szerzője. Ha valami nem tetszik, lehet jelezni a megfelelő csatornán és majd az app store tulajdonosa intézkedik. Egy példa a múltból: https://hup.hu/cikkek/20110109/apple_app_store_vlc_gnu_gpl_fsf_licencse…

most le van értékelve a mac appstore-ban a libreoffice vanilla amiből 10%-ot a df kap.
Nem tudom miért nem tud az m$ normálisan csinálni semmit.

--
GPLv3-as hozzászólás.

Én is torrenttel szoktam leginkább leszedni a disztrókat. Az ok: sok seed miatt gyorsabban lejön, végig full gázon. A disztrótükör meg vagy leterhelt, vagy nem. Ráadásul a torrent semmivel nem megbízhatatlanabb, mert a webes tükör általában seederként is működik egyben. Meg ugye a checksum is garantálja, hogy torrentről lehúzott .iso nem buherált.

No keyboard detected... Press F1 to run the SETUP

Nyilvan en is. Egyebkent egy csomo jatek update is torrent alapu, pont a jobb savszelkihasznalas miatt (egyszerre toltik sokan). Plusz ott van a Bitchute, amit mar emlegettem (torrent alapu videomegoszto).

--
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin