Nehezen megy a beismerés az Apple-holdudvarnak: vannak gondok az iPhone X Face ID-jával

 ( trey | 2017. november 2., csütörtök - 10:51 )

A kisebbik, hogy olyan problémára adott választ, ami nem létezett, a nagyobbik pedig az, hogy bizonyos körülmények (pl. fényviszonyok) mellett bizonytalanul működik. A részletek itt olvashatók.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

A TouchID meg nem mukodik vizes ujjakkal. Jajjmileszmostvilagvege.

> olyan problémára adott választ, ami nem létezett

In a raw comparison like that, Touch ID seems like the faster unlocking method, but as TechCrunch‘s Matthew Panzarino points out, in actual day-to-day usage, Face ID has benefits over Touch ID because it’s a more streamlined interaction.
With Touch ID, to do something like open up a notification, you need to tap the notification and then use Touch ID to open the notification, a two step gesture. With Face ID, it recognizes your face as the phone is raised while you’re tapping the notification, a quicker, less involved action.
Panzarino says that while Face ID is slower when placed head to head with Touch ID, it’s “much more fluid and faster to actually ‘do things.'”

https://www.macrumors.com/2017/11/01/face-id-touch-id-iphone-unlocking-comparison

Ld video

És behozott olyan problémát, ami eddig nem létezett.

--
trey @ gépház

Pin fallback? Ahogy pl bukosisaknal, meg simaszknal mukodik a sipalyan?

Az a jo az egeszben, hogy a FaceID hasznalata nem kotelezo, szemben pl. a burkaval.

ühüm, szerencsére a fingerprint reader az minden esetben működik. :)

ki a faszt érdekel hogy a muszlim nők nem tudják feloldani a telefonjukat? jobbat már nem tudtál kitalálni?

van olyan ismerősöm akinek a oneplus ujjlenyomatolvasója sem működik rendesen annyira izzad a keze állandóan. most akkor kezdjek róla blogolni meg építsek hírportált aköré hogy mennyire utáljuk közösen a oneplust?

"ühüm, szerencsére a fingerprint reader az minden esetben működik. :)"

Amikor az bukkant fel (kullogva) a konkurencia után az iPhone-on, akkor az volt az isten. Most az arcfelismerés (kullogva a konkurencia után), most ez. Kérlek dolgozd fel, hogy nem minden arany, ami fénylik.

Szerintem itt sokkal nagyobb az olvasótárbor, kárenyhítést végezz inkább ott.

--
trey @ gépház

:DDD

meg tudnád mutatni pontosan mi után kullogott a touch id 2013-ban? :DDDDDDDDDDDDD csak megsúgom ez volt az első ilyen megoldás mobiltelefonban.

komolyan nagyon kíváncsi lennék :D

a touch id továbbra is nagyon jó dolog, én szeretem és használom, de ne legyél már annyira elvakult hogy azt hidd hogy az minden esetben működik.

a legszánalmasabb hogy a muszlim nőket hoztad fel példaként. :DDD iszonyatosan releváns. :DDD a végén kiderül hogy az Apple hibája hogy a muszlim nőknek csak a szemük látszódhat az utcán :D

az meg van a rakás szar oneplusod is kullog a konkurencia után és nincs benne se wireless töltés és még csak nem is vízálló? :D de még a kijelzője is rakás gané szar? :D

"csak megsúgom ez volt az első ilyen megoldás mobiltelefonban."

Toshiba G500 / G900

"az meg van a rakás szar oneplusod is kullog a konkurencia után és nincs benne se wireless töltés és még csak nem is vízálló? :D de még a kijelzője is rakás gané szar? :D"

Mit nem mondasz! A konkurencia után fényévekkel ez is felbukkant az Apple repertoárjában? \O/ :D

--
trey @ gépház

nem látom az általad linkelt telefonokon a touch id működésével teljesen megegyező ujjlenyomatolvasót. :/

vagy szerinted ez egy jó megoldás, ha használni akarod akkor húzd széjjel, utána meg huzigáld az ujjadat szépen lassan és hátha sikerül elsőre? szerinted egy ilyen megoldás után kullogott az apple? :D értem!

"Mit nem mondasz! A konkurencia után fényévekkel ez is felbukkant az Apple repertoárjában? \O/ :D"

nem kell terelni, arról van szó, hogy az általad jelenleg felszopott márka nem tudja ezeket a ficsöröket és te papolsz konkurencia utáni kullogásról. :) én egyik funkciót sem használom és nem is hiányoztak eddig sem. és ráadásként belinkelsz egy ujjhuzigálós ujjlenyomatolvasós telefont. :DDD kurvára el vagy tévedve.

https://opstatics.com/mage/images/859/oneplus5/section-oxygenos/phone6.jpg

erről tudnál bővebb információt nyújtani? hogy jön ki a onepluson 1+3-ra a 37? :D csak mert valamelyik nap geci sokat röhögtél meg köpködtél egy másik márkára. úgy látszik itt rendben van hogy 2 számot sem tudnak összeadni. :D

Tehát volt ujjlenyomat olvasó az Apple felvilágosodása előtt. Ezt kipipálhatjuk. Szintén volt arcfelismerés, ezt is.

"nem kell terelni, arról van szó, hogy az általad jelenleg felszopott márka nem tudja ezeket a ficsöröket és te papolsz konkurencia utáni kullogásról"

Ezek a "nagy" feature-ök azok, amiket szívesen meghagyok neked, aki ezekért kifizet plusz egy 100-ast. Hevi majd elmondja a véleményemet a wireless töltésről (akkor sem érdekelt, amikor csak az Android-ok tudták, ő volt érte oda). A vízálló kamera funkciót meg rábízom arra, ami ebben profi. A sportkamerákra.

"nem kell terelni, arról van szó, hogy az általad jelenleg felszopott márka nem tudja ezeket a ficsöröket és te papolsz konkurencia utáni kullogásról. :) én egyik funkciót sem használom és nem is hiányoztak eddig sem. "

Mire ez a coming out? Nem hiányoztak?

Ha már töltés... A töltőn levő, navigáció közben merülő iPhone-ról tudsz valamit mondani? Dash Charge mellett szerinted mennyire érdekel a wireless töltés?

"erről tudnál bővebb információt nyújtani? hogy jön ki a onepluson 1+3-ra a 37?"

Tőled vártam erről bővebb információt, de sajnos még nem kaptam. Majd szólj, ha lesz valami.

--
trey @ gépház

"Tehát volt ujjlenyomat olvasó az Apple felvilágosodása előtt. Ezt kipipálhatjuk. Szintén volt arcfelismerés, ezt is."

soha senki nem állította hogy nem volt, de tudsz olyat mutatni a windows phone fosaid közül amik PONTOSAN ugyanolyan kényelmesen, pontosan és gyorsan működtek mint az 5s-en? mert ha nem akkor ne nevezzük már a konkurencia után kullogásnak... egyébiránt az androidos hulladékaid mikor is lettek 64 bitesek? vagy ebben is az apple után kullogtak? jól értem?

"Ezek a "nagy" feature-ök azok, amiket szívesen meghagyok neked, aki ezekért kifizet plusz egy 100-ast. "

nem, senki nem fizet +100at az animojikért, ez csak egyetlen funkció a sok közül, komolyan ennyire nehéz felfogni? nem ezt vártam egy informatikustól aki magyarország legnagyobb unix.. akarom mondani troll portálját üzemelteti.

https://apps.ubuntu.com/cat/applications/precise/cheese/ <- most akkor erre mi a faszomat kellene mondanom? te komolyan ezt a szardombot használod amiben ilyen appok vannak? ennyit tud csak? mennyivel értelmesebb és jobb ez a funkció mint az iPhone animojia... :DDDD és te tényleg ezt használod! megáll az ész! nekem pedig ezért kellene ubuntut használnom? á, meghagyom neked. érted már?

"Mire ez a coming out? Nem hiányoztak?"

nem, nem hiányoztak. és akkor mi van? ha már itt kullogásról meg lemaradásról beszélünk a te eszközeid hiányosságait is beismerhetnéd, nem? vagy ahhoz már """gyáva""" vagy?

"Dash Charge mellett szerinted mennyire érdekel a wireless töltés?"

szerinted ha este töltőre rakom a telefon ami 2 óra alatt feltölt aztán utána kibír 1,5 napot, akkor hol érdekel engem a dash charge? :) gyilkold csak az aksit, nem az én problémám. :)

és nem, nem tudok semmit sem mondani róla, akármikor navigálok akárhova mindig 100%-ra töltött telefonnal érkezem. egyéni user errorokat nem kéne úgy beállítani hogy szar az összes.

az 1+3=37-re én nem tudok semmit sem mondani, te használod azt a hígfost. az én telefonomon az eredmény 4, a tieden 37. hiszen a oneplus ezt hirdeti/terjeszti.

na, kíváncsi leszek mi lesz a következő terelés. már most kiröhögtetted magad a windows phoneon is volt ujjhuzigálos megbízhatatlan egy picit sem a rendszerbe integrált ujjlenyomatolvasóval. :D

:)

"nem, senki nem fizet +100at az animojikért,"

Konkrétan a wireless charging-ról és a vízállóságról beszéltem. Ha szerettem volna ilyen telefont, akkor probléma nélkül megvehettem volna már évekkel ezelőtt. Ja, de nem az Apple-től, mert annak nem nagyon volt akkor még :(

"szerinted ha este töltőre rakom a telefon ami 2 óra alatt feltölt aztán utána kibír 1,5 napot, akkor hol érdekel engem a dash charge? :)"

:D

"az 1+3=37-re én nem tudok semmit sem mondani, te használod azt a hígfost. az én telefonomon az eredmény 4, a tieden 37. hiszen a oneplus ezt hirdeti/terjeszti."

Nem tudom, hogy honnan kukáztad azt a képet, de nálam így néz ki a számológép:

https://flic.kr/p/YZ6Z3b

--
trey @ gépház

látom nem nagyon megy a válasz adás a legtöbb feltett kérdésemre. :) ennyibe sikerült belekötni csak?

igazad van amúgy, tényleg kukáztam, innen: oneplus.net

továbbra is várom melyik mobilkészülékben volt pontosan ugyanolyan módon működő ujjlenyomatolvasó mint az 5s-ben 2013-ban. kíváncsi lennék, hogy ki után kullogtak! de eddig még csak selejtes szarokat linkeltél be. :(

Jézusom!

Így beszopni egy marketing kampányt!

https://twitter.com/getpeid/status/796731552868732929

:D Sírva-röhögős...

(Valakivel fejtesd majd meg...)

--
trey @ gépház

na már megint a magyarázkodás, terelés. csak ahogy megszoktuk... :)

apple marketing = szánalmas szar

oneplus marketing = instant erekció

bravó!

Hagyd abba! Nem tudom befejezni a nevetést. :D

Az egy, a OnePlus 3T megjelenése előttről származó feladvány volt:

3+1 = 37

(OnePlus) 3 + 1 = (OnePlus) 3T

Te meg benézed és "eladod" itt összeadás bugnak :D

--
trey @ gépház

Szepen elterelted a szot a fingerprint readerrol mondjuk :)

Neked mar semmi se jo :P

nagyon jól tudja hogy felsült, így nyilván nem fog válasz érkezni. helyette most megpróbálja megmagyarázni hogy 1+3 az miért 37 a onepluson :D

soha senki nem mondta, hogy nem volt a touch id előtt ujjlenyomatolvasó egy mobiltelefonon.

a terelés meg a hazudozás jól megy az autószerelő iparban úgy tudom, mi is nehezen találtunk megbízhatót.

Ő sült fel? Mindig önként pucsítasz be neki, amikor csak előveszi az almás ízesítésű síkosítót...

:)

A fingerprint reader nem volt újdonság. Csűrheted-csavaratod, hogy kijöjjön annak, de nem volt az. Ha az lett volna, a Apple már szarrá perelt volna mindenkit. Abban biztos lehetsz.

--
trey @ gépház

senki sem mondta hogy a fingerprint reader újdonság volt, csak az ahogyan azt ők megoldották ami után érdekes módon a többiek is pontosan ugyanolyan módon kezdték el csinálni elhagyva az ujj huzigálós megoldást amivel példálózol és kiröhögteted magadat. amit linkeltél azt a kutyának sem volt kedve használni, a touch id pedig egy gyors, pontos és észrevétlenül (jól) működő olvasó, amit azelőtt mobiltelefonban nem láttunk. ezt még a legnagyobb apple hater kollégáid is elismerik páran, csak te linkelgetsz továbbra is 20 éves windows phoneokat, 2017 van, hello!

"Amikor az bukkant fel (kullogva) a konkurencia után az iPhone-on, akkor az volt az isten"

Nem látom, hogy az eredeti állításban hol van a helyzetére, méretére vagy bármi egyébre való hivatkozás a részemről. Ezeket már te költötted hozzá. :O

Mesélj még a prior art-ról. Hogyan működik?

--
trey @ gépház

https://imgur.com/a/lldyX

mennyivel jobb lenne ha ma is ilyen fringerprint readerek lennének a telefonjainkon, ugye? hiszen a te agyadban semmi különbség a touch id és egy ilyen között, azt sem veszed figyelembe hogy az apple mélyen a rendszerbe integrálta és biztonságosan oldotta meg, nem úgy mint egykét androidos gyártó aki kezdetben képként tárolta az ujjlenyomatodat. :DDDDDDD

de senki nem várja el hogy emögé láss, hiszen a true depth kamerát sem sikerült megértened, csak odáig jutottál el benne, hogy: "jaj animoji, de száni!!444" senki nem hibáztat, nem ez a szakmád.

miért erőlteted ezt?

miért nem csinálsz a Cheeseel pár fun képet a haverokkal aztán mész inkább sörözni?

Már megint benéztél valamit? Már megint egy fake fotó?

"mennyivel jobb lenne ha ma is ilyen fringerprint readerek lennének a telefonjainkon, ugye? "

De szép szalmabáb!

"de senki nem várja el hogy emögé láss, hiszen a true depth kamerát sem sikerült megértened, csak odáig jutottál el benne, hogy: "jaj animoji, de száni!!444""

Kevered a cikkeket (nem első alkalommal), itt nem volt szó animoji-ról. Rajtad kívül senki sem említette. De megértem a fájdalmad... :)

"senki nem hibáztat, nem ez a szakmád"

Valóban, nem szakmám a sem a marketing, sem a beszélő szarral való foglalkozás.

"miért erőlteted ezt?"

Erőltetem? Reggel óta hahotázok rajtad. :D

"miért nem csinálsz a Cheeseel pár fun képet a haverokkal aztán mész inkább sörözni?"

Holnap meglesz! Ma dolgos csütörtök van. Trolletetés. :)

--
trey @ gépház

a kép fake, én csináltam neked, hogy felismerhesd az általad mutogatott fos és a touch id közötti különbséget, de sajnos akárhogy próbálkozom, nem jut el a tudatodig. továbbra is azt haluzod, hogy a 2007-ben bemutatkozott és már akkor is elavultnak számító toshiba szarodon ugyanaz az ujjlenyomatolvasó technológia van mint ami az 5s-en volt 2013-ban. :) a drogok rosszak, értem?

megint terelsz és hazudozol össze-vissza.

nem szakmád a marketing, sem az informatika. :)

helyes, menjél csak tápláld az alkoholizmusodat két olaj csere és ubuntu telepítés között. :)

"a kép fake"

Tééényleg? :D

"megint terelsz és hazudozol össze-vissza."

Természetesen.

"nem szakmád a marketing, sem az informatika. :)"

Fogalmad sincs, hogy nekem mi a szakmám. Természetesen nekem van számítástechnikai végzettségem, de nem tudom, hogy ez hogyan jön ide? Tippelgetsz csak?

"helyes, menjél csak tápláld az alkoholizmusodat."

Uralkodj magadon. Más nem jön tőled már, csak személyeskedés.

--
trey @ gépház

továbbra sem látom azokat a telefonokat felsorolva amik után kullogott az 5s, tudsz mutatni olyan telefont amin a touch id pontosa megfelelője volt az 5s előtt? mert ha nem akkor nem tudom honnan jött a kullogás. linkeltél egy hugylé fost, de azon kívül nem jött tőled semmi csak a terelés... :( nem is értem, hogyan lehetséges ez.

"Uralkodj magadon. Más nem jön tőled már, csak személyeskedés."

igen, miután te személyeskedsz (ostobázás) akkor remélem nem haragszol (igazából magasról szarok rá, ha megsértek valakit aki a saját olvasóit lopja meg) meg ha én is hasonlóképpen teszek, de amúgyis troll etető napot tartasz munka helyett ahogy írtad fentebb, szándékosan provokálsz, akkor mégis mit vársz?

Hogy haragudnék meg rád, amikor tudom, hogy csak az ideg beszél belőled? :)

Ennyi melléfogást, amit ma itt összehordtál, régen láttam egy szálban. Beleállsz egy zárójelben tett megjegyzésre, amiben én állítok valamit, te kicsavarod és kicsavart teóriád mellé tőlem vársz magyarázatot.

Szánalmas, hogy a nevetséges baklövésed (amit másik cikkből idecitáltál idegedben) után nekiállsz személyeskedni, hazudozni (nem szakmád - várom a bizonyítását).

Ha nincs más, akkor további jó szórakozást!

--
trey @ gépház

"ühüm, szerencsére a fingerprint reader az minden esetben működik. :)"
Amikor az bukkant fel (kullogva) a konkurencia után az iPhone-on, akkor az volt az isten."

ezt állítottad. továbbra is várom a telefonokat amik az 5s előtt léteztek és sokkal jobban vagy teljesen azonoson oldották meg az ujjlenyomatolvasást. belinkeltél ide valami hányadék szart, amin volt egy olyan fingerprint reader mint ami a 2005-ös ThinkPad X41-emen anno, de az hol veszi fel a versenyt szerinted a TouchID-vel, vagy bármelyik másik ma létező ujjlenyomatolvasó megoldással ami mobiltelefonban elérhető? szóval továbbra sem értem hogy szerinted ez mitől kullogás, és várom hogy bebizonyítsd hogy nem csak felböfögted a tegnap esti sörödet.

persze nyilván nem tudod, ezért próbálsz fölényeskedni, meg bebeszélni hogy én ideges vagyok miközben a pulzusom 60 sincs. :D

még egyszer leírom, a személyeskedést te indítottad el, én pedig nem fogok neked benyalni mert te vagy az adminisztrátora az oldalnak. és igazad van, mert valóban gépésztechnikus !

az a baj hogy megint faszságot beszélsz, továbbra is abból a hup hogy fikázod össze-vissza az egyik általad utált márkát, aztán ha észreveszed hogy baromságot állítottál akkor meg csak terelsz. hol vannak azok a telefonok amik után ujjlenyomatolvasó terén kullogott az 5s 2013-ban? hol vannak trey? nincsenek meg? elszöktek?

"ezt állítottad. továbbra is várom a telefonokat amik az 5s előtt léteztek és sokkal jobban vagy teljesen azonoson oldották meg az ujjlenyomatolvasást. "

Onnan újra, hogy "te kicsavarod és kicsavart teóriád mellé tőlem vársz magyarázatot".

"mert valóban gépésztechnikus"

Sose voltam. Rendszerprogramozót szerettél volna írni.

--
trey @ gépház

te magad írtad le

megörökítettem, nehogy véletlenül módsítsd, ha már most is le akarod tagadni

szóval itt is tetten érhető hogy kamuzol. továbbra is várom a telefont ami után kullogott ujjlenyomatolvasó terén az 5s, fél napod lett volna összekaparni de nincs itt semmi csak a terelés meg a hazugságok. akkor mégsem kullogott?

Hát, ha tudnád, hogy akkor a középiskola érettségi mellett szakmát is adott, akkor értenéd is. De sajnos fogalmad sincs róla. Ahogy látom, ott van a rendszerprogramozó is, ami neked rossz hír. :( BTW: az óvodában voltam mozdonyvezető is, szóval, ha legközelebb citálni akarod, akkor ezt a linket mentsd jól el és majd tudod idézni, hogy trey mozdonyvezető is volt! :D

Az ujjlenyomatolvasó prior art-ra kaptál hivatkozást, hogy nem tudod értelmezni, azt nem csodálom, hiszen egy renderelt képet nem tudsz megkülönböztetni egy app screenshot-tól.

Neked egyébként mi a szakmád egyébként? Photoshopper?

--
trey @ gépház

miért lenne nekem rossz hír, hogy elvégeztél egy kamu okj képzést?

ez az egyszer szakmai portál, utána hirtelen nem szakmai portál, utána megint szakmai portál a te blogod, ne az én személyes dolgaimról szóljon már. :)

továbbra is várom, hogy melyik telefon után kullogott 2013-ban az 5s, de nem látom.

"miért lenne nekem rossz hír, hogy elvégeztél egy okj képzést?"

Mert kiderült, hogy hazudtál.

"továbbra is várom, hogy melyik telefon után kullogott 2013-ban az 5s, de nem látom"

Továbbra is megtalálod a linket fentebb, hogy miért nem volt első ebben.

De, hogy a topiknál maradjunk, az arcfelismerésben is sem :(

Valahogy erről is kéne valami erőltetett valamit összehoznod. Az Apple buzzword-ok pufogtatása jó irány kezdésnek.

PS: óh, jaj. Belekerült egy "kamu" szó. Azt hiszem, hogy veled itt a társalgás vége. Bohócokkal nem beszélgetek.

--
trey @ gépház

továbbra sem találom a linked, se a telefonokat amik után kullogott az 5s. :)

én nem hazudtam, te magad írtad le hogy gépésztechnikus vagy. ha ez nem igaz, akkor te hazudtál, hiszen én csak téged idéztelek. :)

én már leírtam fentebb, de úgy néz ki nehéz felfogni, hogy senki nem mondta hogy az apple szállította a legelső ujjlenyomatolvasós mobiltelefont, csupán ők voltak azok akik használható megoldást szállítottak, de a használhatóság tudom hogy semmit nem számít annak aki egy fostaliga thinkpaden nyomja az ubuntut. :)

"Bohócokkal nem beszélgetek" = ismét terelés.

te magad írtad le hogy gépésztechnikus, akkor ez hazugság? hazudtál ebben is?

máskor talán ne állíts bullshit baromságokat és akkor nem kell elmenekülnöd a beszélgetésből. délelőtt 11 óta nem sikerült bebizonyítanod az igazadat... :(

""nem szakmád a marketing, sem az informatika. :)""

Hazudtál.

Javasolnék egy orvost, aki megállapítja, hogy nálad egy ratyi elektromos termék negatív kritikával illetése hogyan és miért hoz össze egy több hónapon keresztül tartó ámokfutást. Illetve, javasolt inkább igazi szakmai oldalak látogatása, ahol csak a számodra kedvező (aka. felszopó) Apple cikkek és kommentek jelennek meg.

;)

--
trey @ gépház

én is javasolnék neked egyet, mert innen nézve nem tűnik normálisnak hogy több hónapja arra használod a blogod, hogy fikázz és fikázz. :) gondolom ráment nagyon a lelkedre a gabuval folytatott harcod. :)

Hogy bírod elviselni ezt az embert basszameg?

Sok mindenben igaza van, de ezt most kicsit tenyleg tul mellre szivta. Objektiven kell hozza allni, azon nehezebb fogast talalni :)

"Te meg benézed és "eladod" itt összeadás bugnak :D"

pont ahogyan te is tetted ezt az iOS-nél. ott is össze lehet adni rendesen a számokat, a hiba az animáció miatt van.

Hallod, te egy rosszul működő programot hasonlítottál össze egy elsőre levágós, szándékosan rosszul renderelt kampányfotóval.

Szerited ez ugyanaz. Szórakoztass még. :D

--
trey @ gépház

én nem használok oneplust, szerettem volna venni, de már a marketing képeken is látom hogy nem tud összeadni 2 számot. szánalmas.

Anyám borogass! :)
--
♙♘♗♖♕♔

Jaj. Nekem is volt egy ujjlenyomatolvasós notebook-om, eltört a fedele, az ujjlenyomatolvasós csere drága lett volna, ezért normálra cseréltem, leolvasó nélkül.

Fel sem tűnt, hogy nincs ujjlenyomatolvasó rajta. Egyel kevesebb drivert kell telepíteni. :)

Nekem is van ujjlenyomatolvaso a notebookomon (lenovo), de driver szerintem sose lesz linux ala...

Nem is tudom, hogy be van-e egyaltalan drotozva a unity-be, vagy a gnome-ba (jelszo helyett).

Az biztos, hogy ubergagyin nez ki egy 4-600k-s laptopon, olyan 10 evvel ezelotti dizajn.
En tuti nem egetnem magam ilyen fossal a Lenovo helyeben.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

koszi. Meg szorakozok vele.
Felraktam, a fingerprint-gui fel is ismeri az ujjam. A teszt is sikeres.

sudo-nal es belepesnel villog az ujjlenyomat olvaso, de amint hozzaerek elalszik, es nem is old fel.

Ez eddig jatekra jo csak. Azert mobilokon sokkal komolyabb van ennel...

De legalabb a hardvert felismeri.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Olyan könnyen elsiklottál a lényeg felett. The Verge:

"I took a walk outside our NYC office in bright sunlight, and Face ID definitely had issues recognizing my face consistently while I was moving until I went into shade or brought the phone much closer to my face than usual. I also went to the deli across the street, which has a wide variety of lights inside, including a bunch of overhead florescent strips, and Face ID also got significantly more inconsistent.

I’ve asked Apple about this, and I’ll update this review with their answers along with more detailed test results, but for now I’d say Face ID definitely works well enough to replace Touch ID, but not so well that you won’t run into the occasional need to try again.

Recent Apple products have tended to demand people adapt to them instead of being adapted to people, and it was hard not to think about that as I stood in the sunlight, waving a thousand-dollar phone ever closer to my face."

--
trey @ gépház

Demagogia

Jó lesz az, majd a következő iterációra kijavítják. Aki meg nem bírja ki addig, jól lebétateszteli nekünk. :)

Allitolag a gyartasi problemak miatt lehet, hogy kevesbe pontos face ID is piacra kerul(t). De lehet teljesen mindegy, mert eleve ilyen mind.

https://www.macrumors.com/2017/10/25/apple-face-id-downgrad-claims-completely-false/

Mégis mit vártak egy 999 dolláros telefontól? Ugye tudjuk: olcsó húsnak...

arra leszek kíváncsi, hogy atom-részegen logó fikával felismeri-e az arcom vagy sem? :D

--
honlapom http://dyra.eu/

És olyankor már a PIN sem fog menni... :D

leperelem róluk a gatyájukat is! :D

--
honlapom http://dyra.eu/

:))

figyeljetek már, ipad mini4en megy ez a szar beszéltetés? van egy ilyenem, de csak akkor veszem elő, ha weboldalt kell teszteni (agyfasz ez az ios), de ez a szarbeszéltetés felkeltette az érdeklődésem.


------------------------
Jézus reset téged