Debian Installer Buster Alpha 1

 ( trey | 2017. szeptember 4., hétfő - 10:29 )

A Debian Installer csapat nevében Cyril Brulebois bejelentette, hogy elérhető tesztelésre a majdan Debian 10-ként kiadásra kerülő, jelenleg "Buster" kódnév alatt fejlesztett disztribúció telepítőjének első alpha kiadása. Részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Pár napja már ezzel telepítettem, különösebb gond most sem volt, amit viszont komoly gondnak látok, hogy nem látni, hogy merre tovább.

Jelenleg sajnos kevés debianos sysop feladatom van, szóljon, ha tud valaki valamit, amibe be lehet segíteni (+36706424416), ezért jelenleg inkább asztali/munkaállomás szempontjából látom a disztrót.

Kényelmesen használja körülöttem mindenki kreatív célra, meg egyszerűbb célokra is például a 86 éves nagymamám.

De: azon túl, hogy képességekben időnként kicsit frissülnek az appok, nem látom, hogy ki lenne tűzve a fejlődés bármilyen iránya is. Wiki elhanyagolva, ReleaseGoals sehol, olvastam egy HackerNews szálat erről, de különösebben az sem hatott meg, jó lenne egy talán Wiki-alapú igazán jó listával előállni, hogy mi legyen a nagy dobás, persze ide is jöhet egy pár jó ötlet, ti milyen nagy új fícsörre gondoltok, aminek a tesztelésében is szívesen részt vennétek?

Szervác Attila - http://321.hu/sas

Nem vág a témába, de ezúton szeretném jelezni, hogy az aláírásodban lévő URL törött, a domain pedig eladó.
------------------------
{0} ok boto
boto ?

ez már pár éve így van, és már így is marad, jelenleg a munkakeresés a fő bajom :)

(szóval, szerintem maradjunk a topiknál :)))

Szervác Attila - http://321.hu/sas

ebben az esetben nem a legjobb referencia... ha tudottan problémás, miért nem veszed ki az aláírásból? engem mondjuk nem zavar, csak kérdezem.


"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."