Mi a közös a Nintendo Switch-ben és az iOS 9.3-ban, avagy a CVE-2016-4657 kihasználása

Hozzászólások

Tegye fel a kezét, aki bojkottálja a videó-only híreket!

Nagyszerű, de ez mit keres itt? Ez nem hír, hanem egy tutorial. Mit szeretnél? Valaki transcriptet írjon neked egy 20 perces demóról, ami bemutatja, hogy hogyan kell egy sebezhetőséget kihasználni? Vagy mit szeretnél? Olyan hülyeséget, mint mondjuk egy focimeccs rádión keresztüli közvetítése? Nem igazán értem. Kifejted? Köszi!

--
trey @ gépház

Bírom azt a képességedet, hogy egy "általános dolgot" egy konkrét eset alapján értelmezel, aztán pedig abból a konkrét esetből hozol egy saját "általános dolgot", ami természetesen ütközik az alap "általános dologgal", majd ez alapján hülyének nézel mindenkit, aki az alap "általános dolgot" hozza fel :)

Bírom azt a képesség(telenség)edet, hogy fogalmad sincs arról, hogy arra céloztam - amellett, hogy a sírás nyilvánvalóan nem érdekel -, hogy a visszajelzés helye nem egy random cikknél elkövetett offantás, mert az a élből a /dev/null kategória. HTH

--
trey @ gépház

Nálam az a közös pont, hogy egyik sincs, így prózában.

"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan."
"Vajon mit várok a sorstól, ha hányok az édestől, és izzadok a sóstól."

Ez gyors volt:
https://pegaswitch.com/

"PegaSwitch is an exploit toolkit for the Nintendo Switch. By taking over WebKit, we are able to read/write memory, call native functions, and otherwise explore the functionality of the Switch from the domain of the WebKit process."