Az NVIDIA az Apple-t okolja amiatt a bug miatt, ami a Chrome inkognitó módjában történt böngészést felfedi

 ( trey | 2016. január 14., csütörtök - 10:16 )

Evan Andersen gyanútlanul indította el a számítógépén a Diablo III játékot, abban a hitben, hogy amit korábban a gépén csinált, az a gépe és közte marad. Evan néhány órával korábban pornót nézett a gépén, Chrome böngészőben, inkognitó módban. A játék indításakor azonban váratlanul a korábban letöltött pornográf tartalom bukkant fel a képernyőn. Ráadásul a játék betöltés közben átmenetileg "megfagyott", így a képernyő törlésére irányuló kísérlet sikertelennek bizonyult. Kellemetlen, nem?

Evan az NVIDIA-t okolta az esetért. Szerinte egy bug van az NVIDIA GPU driverében, az okozta a problémát. Írt egy programot, amivel reprodukálni tudott egy másik felhasználó fiókja alatt percekkel korábban bezárt Reddit oldalt pixelhelyesen.

A problémát jelezte az NVIDIA-nak és a Chrome fejlesztőknek is. Mivel ez a probléma csak Mac-en jön elő, az NVIDIA az Apple-re mutogat:

NVIDIA írta:
This issue is related to memory management in the Apple OS, not NVIDIA graphics drivers,

Alátámasztani látszik az NVIDIA álláspontját, hogy néhány Reddit felhasználónak sikerült a problémát reprodukálnia AMD GPU-kal is.

Részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

"University of Toronto engineering student Evan Andersen"

Előttem van, ahogy az anyja benyit a szobába:

- "Mit csinálsz kisfiam?"
- "Diablo-t játszok"

És amikor odafordul a képernyőre, egy óriási szöggel kardozás van beleégve :D

--
trey @ gépház

Aztán megtérdeli a monitort és ilyen lesz:
http://9gag.com/gag/aNnWPB6

Majd kap egy új notit ajándékba. :)

:D

--
trey @ gépház

Csak nehogy elelejtse lockolni: https://youtu.be/KYD-JK1La-k?t=53 :)

Eddig azt hittem, hogy reboot után egy számítógép mindent elfelejt, amit a RAM-ban tárolt.
Azt vettem észre már másodjára, hogy ha Windows 10-ből újraindítom a gépet, és linuxot indítok el utána, akkor mielőtt a GDM beadná a bejelentkezési képernyőt kb. fél másodpercre felvillan a windows 10 utoljára látott kék háttere. WTF?

Idezet a naplombol:

2006.03.16
Az elobb egy erdekes jelensegnek voltam tanuja.
A baratnommel kozos gepet hasznalunk, amit ma napkozben o hasznalt, este ujrainditottam (reboot, meleg inditas) a gepet az en rendszerembe, egy picit tevekenykedtem X feluleten, majd CTRL-ALT-F1, CTRL-ALT-F5,
es nagy megdobbenesemre az eppen seg.fault-olt Opera kepernyoteruletenek egy reszen az O rendszere hatterenek egy reszet ismertem fel!
Az o rendszere KUbuntu 5.10, az enyem OpenBSD 3.9.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cold_boot_attack
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

ugye ugye, mennyire ártalmas a Diablózás! Csak úgy be"szoppant.. izé szippantja" az embert :D

arra számítottam, hogy páran linkelnek valami erősen purger caught videót, sordíszítésként smiley hadsereggel. de végül is a tények magukért beszélnek: security issue, ahol a delikvens nulladik lépésként PC előtt rázza vadul valami szaftos tartalomra Diablo előtt. komoly b+ :DD

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS