Androidos okosórával áll elő a TAG Heuer

 ( trey | 2015. március 20., péntek - 15:58 )

A luxusóráiról ismert TAG Heuer bejelentette, hogy az év későbbi szakaszában Android-ot futtató okosórával áll elő. A cég azt is elárulta, hogy az Intellel közös vállalkozás lesz. Jean-Claude Biver, a cég vezérigazgatója nem árult el részleteket a dizájnról, a funkcionalitásról illetve az árfekvésről, csak annyit, hogy 2015 negyedik negyedévére tervezik a luxus okosóra startját.

Részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ezeknek a full digitális karon hordható kütyüknek milyen értéke lesz 30-40 év múlva? Egy márkás mechanikus óra ugyanis igazán értékálló tud lenni.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

> a full digitális karon hordható kütyüknek milyen értéke lesz 30-40 hónap múlva

fix'd

Bár azon gondolkodom, hogy hetet is írhattam volna a hónap helyett.

Semmi + 200 usd a logóért + 100 usd mert majdnem régi. A kérdés, hogy a dollár amit adtak érte annak mennyi lesz az értéke.

Nem egy klasszikus mechanikus órával kell összehasonlítani, ahogy egy telefont sem egy okostelefonnal. Nem ugyanaz a funkciója és a célja. Persze mindkettő mutatja az időt, és a kezedre rakod, de minden más szempontból két teljesen különböző eszköz.

Egy iPhone mit fog érni 30-40 év múlva?

Azért kérdezem, mert akkor nem baszom ki a szemétbe a 3G-met, a 4-emet és az 5-ömet.

--
trey @ gépház

Troll on: mit ér most?
Troll off: Lehet, hogy sokat, lásd vintage kocsik.

Gyűjtök körében biztos sokat. Persze használni nem fogják tudni, de egy retro mobilmanó relatíve sokat fog érte kiadni. Mint mondjuk a régi jatekkonzol vagy számítógép gyűjtök. De ez csak egy szűk kör. Technológiai, pláne kézműves értékallósága viszont nem lesz neki.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Ennyit fog érni egy TAG Heuer okosóra is. Illetve többet, mert szerintem ebből nem készül annyi, mint iPhone-ból. Ezeket így kell megítélni.

Ha értékállót szeretnél, mechanikus TAG Heuer-t vegyél. Ettől függetlenül a tehetősek leszarják, hogy mennyit fog érni, ha birtokolni akarják.

--
trey @ gépház

felesleges hasonlitgatni. van par mechanikus/digitalis verkem, de igy is marha jo elmeny az okosora. LG G watch R droid $200 dollaros mutatvany, ennyirt lassan egy G-Shock-ot nem kapsz. dizajnra nem tunik egyatalan okosoranak, gym-be atomhasznos, tud mindent amit kell, es minden nap uj kijelzot hasznalok, darabig elleszek vele ;-D
akksi okosan hasznalva 2-3 nap, de hamar feltolt.

'Ok Google' ;-\d

https://igcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t51.2885-15/11055434_859249580801870_946288193_n.jpg