Bemutatkozik az OxygenOS, a OnePlus saját ROM-ja

 ( trey | 2015. január 30., péntek - 14:09 )

OxygenOS

A OnePlus Inc. egy ideje már azon dolgozik, hogy függetlenedjen és saját ROM-ot adjon ki. A névválasztás hosszabb időt vett igénybe, de ma bejelentették, hogy megszületett az OxygenOS. A névmagyarázaton túli további infókat február 12-re ígér a cég.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Forkolták a DebAndroidot, és lecserélték a hátteret?
___
Arany János: Grammatika versben

A OnePlusOne korábbi (Cyanogenmod) és most említett újabb (OxygenOS) Android rendszere lehetővé teszi, hogy rögtön rootolt (vagy nagyon könnyen rootolható) eszközt kapjon kézbe a felhasználó?

Számtalan leírás van arra, hogy hogyan lehet rootolni az eszközt. Hogy ez könnyű vagy sem, az nyilván egyéntől függ.

--
trey @ gépház

A kerdes az az, hogy mennyire fogjak komolyan venni, hogy ezt a romot tok mas telefonra fel lehessen pakolni.

Mert a mostani irany, azaz, hogy minden gyartonak sajat android variansa van nagyon rossz. Ebben volt egy ude szinfolt, hogy Cyanogenmod-ot gyarilag tamogato telefon jott.

Viszont, ha most forkoljak a cyanogenmodot, vagy a stock androidot, es megint csak a sajat telefonjukon lesz elerheto, akkor az pont ugyanaz mint akarmelyik random android gyarto csinal.
(barmennyire is lesz jo, vagy rossz.)

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

CM is csak a támogatott telefonokon megy jól (bár néha ott is beleütköztem, hogy ez-az nem megy rajta). Szóval szerintem annyira nem univerzális, mint amennyire annak látszik.

Pedig jo lenne az irany.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....