Szabad Szoftver Konferencia 2013

Címkék

Az FSF.hu Alapítvány örömmel jelenti be, hogy hamarosan ismét megrendezi a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás elnevezésű rendezvényt. Az eseményre ezúttal a nyár elején, 2013. június 8-án kerül sor Budapesten, az Óbudai Egyetemen (III. kerület, Bécsi út 96/B).

A konferencia reggel fél tíztől délután ötig tart. Három szekcióban párhuzamosan zajlanak majd a szakmai előadások, az aulában szabad szoftverekkel és szabad kultúrával kapcsolatos kiállítás lesz. A konferencián a részvétel a látogatók számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az érdekes előadások és a változatos kiállítói standok mellett van még egy érvünk a részvétel mellett: a reggel érkező és a rendezvény végéig maradó hallgatók között két 120 GB-os és egy 250 GB-os SSD-t sorsolunk ki.

A látogatók mellett várjuk azok jelentkezését is, akik szívesen előadnának a konferencián valamilyen, szabad szoftverekhez kapcsolódó témában. Emellett számítunk a kiállítani szándékozó cégek és támogatók jelentkezésére is.

A 2013-as konferencia bejelentése mellett más jó hírekkel is szolgálhatunk: Elkészült a 2012 decemberében megrendezett Szabad Szoftver Konferencia követőkiadványa. Ezzel egy időben az Alapítvány elérhetővé tette az előadások felvételeit is, így azok, akik esetleg lemaradtak volna az eseményről, vagy kihagytak egy érdekesnek ígérkező előadást, most bepótolhatják azt, esetleg újranézhetik a korábban már látott prezentációkat, hogy felidézzék magukban az ott elhangzottakat.

Az eseménnyel kapcsolatos részletek elolvashatók a konf.fsf.hu oldalon, ahol egyben lehetőség van a látogatói regisztrációra is, valamint az előadók, kiállítók és támogatók jelentkezésére is. A 2012-es konferencia előadásai ezen a YouTube lejátszási listán tekinthetők meg. A követőkiadvány ide kattintva tölthető le PDF formátumban.

Hozzászólások