Red Hat Open House - avagy mi hogyan működik a Red Hat berkeiben

Üdv Mindenkinek!

Ezúttal szeretnénk benneteket meghívni a Red Hat nyílt napjára, ahol előadásokkal karöltve meglátogathatjátok azt a helyet, ahol a RH dolgozók naponta megfordulnak - és segítik a Red Hat Linux, valamint a Fedora születését. Az eseményekről, és az előadásokról a http://redhatopenhouse.shdlr.com weboldalon tájékozódhattok. Az előadások természetesen sokoldalúak, és sok nyereménnyel egybekötött is - ha ügyesek vagytok lehet nyerni is.

Az esemény egyetlen (inkább fél) napos, ami annyit jelent, hogy délután 13:00-tól kezdődik, majd este 17:00-ig tart. Természetesen a későn jövőknek van előadásismétlés is, és így senki sem tud lemaradni semmiről.

További információért keressétek Zoltán ambassadort a zoltanh721 at fedoraproject dot org címen, ahol további részleteket, és jelentkezést is elfogadunk - ahol meg tudjuk beszélni a részleteket emailban, hogy hány kocsi, ki hogyan jönne - ha van érdeklődő.

Üdv,

Hoppár Zoltán
Fedora Ambassador Hungary

Hozzászólások

"meglátogathatjátok azt a helyet, ahol a RH dolgozók naponta megfordulnak"

Ez azt jelenti, hogy Brno-ban?

--
trey @ gépház

Uff

Volt szerencsém az előzőn részt venni Skuzzy, GCS és két readonly kolléga társaságában, tanulságos volt. (OMG már több mint egy éve...)
Az ottani magyar csapatnak pacsi így utólag is :)
A programban kicsit az vetett vissza minket, hogy nem mindig lehetett tudni előre, hogy cseh vagy angol nyelven lesz-e egy adott előadás, persze volt hogy váltottak a kedvünkért.
Alapvetően az a célja a dolognak, hogy szakembert fogjanak maguknak, de jó móka akkor is ha épp nem keresel állást.
Ajánlott a részvétel minden érdeklődőnek.

Igen, Budapestről/Csomádról indul Geri, én győri vagyok, esetleg itt Győrben is tudunk találkozni aki Győr vagy győr környéki, itt is fel tudna szedni bennünket. Az autópályát célozzuk elsősorban mivel kb. úgy a 4 helyett csak 3 órás az út. M1, M61 - Tata, Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár is belefér. Eljönnél Trey?

Egy Brnoban élő Red Hat-esként: klassz lenne, ha kijönnél, Trey! (Meg persze a többiek is, akik újak/itt voltak előző évben.)

Most vettem észre a nyári időszámítás váltásnál a profilomban:
"Ennyi ideje regisztrált felhasználó: 9 év 49 hét" -> erre a hétre esik a 10 éves regisztrációm, és eddig még nem találkoztunk, itt lenne az ideje. :)

A program után pedig egy sörözés az itteni legjobb cseh kocsmák valamelyikében garantált. jó eséllyel több magyar Red Hates is csatlakozna, ahogy előző évben is. :)

Üdv,
A.

A helyzet az, hogy ha lenne, aki elvisz és visszahoz, akkor esetleg összehoznám valahogy. Nem a költségek miatt, de ezért nem vezetnék 6 órát. Ráadásul az autóval kimenés esetén a sörözés is ugrik, azt meg aztán nem :D Ráadásul az időpont is elég közeli, így megígérni nem tudom, hogy összejön.

--
trey @ gépház

Ha nem jonne ossze az auto, vagy ilyesmi:

Vonat:
Gyor
Budapest

Busz:
http://www.cseh-busz.hu/hu/143_309/student-agency-budapest-gy%C5%91r-pr…

Szallas lehetoseg:
http://www.a-sporthotel.cz/en/
Bar eleg sok hup -os van Brno-ban, talan megldhato maskep is..

Amit nem lehet megirni assemblyben, azt nem lehet megirni.

Mintha azt írtam volna Trey, hogy az autóban van hely bőven és lehet jelentkezni. Egyelőre eddig ketten vagyunk, te lennél harmadik, és nem kell vezetned, ihatunk sört is. Tehát, ha benne vagy, megbeszélünk egy meetinget itt Győrben (ha jól tudom, győri vagy), és beülsz az autóba. És még egyszer. Mindenkinek. VAN HELY MÉG A KOCSIBAN, még nyomorogni se kell. Sőt, aki akarja adunk neki gyári Fedorás lemezt is. Persze, megígérjük, hogy nem eszünk reggelire HUP-osokat. :)

Úgy néz ki én is megyek, odafelé szívesen csapódnék valakihez, Sopronban lakom, úgyhogy Győrbe elvonatozással megoldánam és onnan tovább. Benzinpénz nem kérdés. Viszont 13-kor kezdődő előadásra oda szeretnék érni, mert késő délután dolgom lesz. Ha valakinek hiányzik még egy kocka a jó hangulathoz, jelezze :) Visszafelé nem fogok csatlakozni, mert csak másnap fogok eljönni, ezt önszervezésben megoldom.

Ha szabad hely már nincs, akkor vonatozok egyenest Brnoba, viszont ha van titkos HUP kézfogás, akkor ideje valakinek megmutania :) hogy felismerjem a kollégákat.

Sziasztok,

Bad news! Elszált a bal hátsó lengéscsillapítóm. Jövő héten csütörtökön fog megjönni a csere. Ez annyiban akadályoz, hogy nem vállalok be 5-6 embert az autóba, csak 4-et max. 2en már vagyunk, így még 2en fértek be. Illetve du. indulok vissza, így estére aki akar visszaér. Ja, és lehet hogy kalandosabb lesz az út, ha nem fogja bírni a vas :-)

--
r@g3
jáTék0s l1NuX [http://www.youtube.com/user/gerig0d]>