HUP Olvasók Választása Díj 2012

Hozzászólások

A szavazas jeloltjeinek kivlasztasahoz lenne egy javaslatom a jovo evre, ami talan egyszerusiti a kivalasztast.

A lenyeg:
1. Csak pozitiv javaslatokat kellene leadni, hiszen mindig abbol kerekedik a vita, hogy mi ne keruljon ki, aki pedig javasol szandeka szerint betenni es nem kivanni szeretne.
2. A tavalyi 3 legkevesebb szavazatot kapott kerulne ki automatikusan, ezek bekerulesere ismet lehetne javaslatot tenni.
3. A harom legtobb szavazatot kapo javaslat kerulne be a szavazasba. Ha nincs 3 akkor ertelemszeruen a tavalyiakbol maradnanak bent a sorrendjuknek megfeleloen.

Az utolsó három kiesése akkor nem túl jó ötlet, ha valami még csak most kezd népszerűsödni. Lásd kevesen ismerik, ezért kap kevés szavazatot. Most pl. az E17 elég gyengén teljesít, de erősen benne van hogy egy év múlva az Xfce mellett lesz, immár stabil verzióval. Pár éve a króm és az android is kiesett volna ezzel a módszerrel --nem néztem utána, de valószínű.
--
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Vagy hagyni a fenébe a fix tíz szavazási lehetőséget, elkerülve az olyan opciókat mint például a desktop disztróknál a "*, * variánsok és leszármazottak" meg a kevésbé népszerűeket egy választási lehetőségként. Bár tudja a fene, mennyit bír a poll modul, annyira nem értek drupalul.

Bírna többet, trey említette korábban, hogy így is elég macerás 20 kategóriában kiírni egy-egy 10 opciós szavazást, majd kiértékelni utána.

int getRandomNumber() { return 4; }  // ← aláírás
//szabályos kockadobással választva. garantáltan véletlenszerű.  xkcd

Te mar jelentkeztel helyettesenk? Vagy megvarjuk, hogya o mond-e valamit ra.
Felvetettem, mert szerintem - es ugy tunik, hogy masok szerint is - erdemes lenne szavazas lebonyolitasat atalakitani a javasolt iranyba. Maximum trey elveti, de egy hozzaszolast megert. En egyebkent azt gondolom, hogy az altalam javasolt modon lenne egyszerubb a jeloltek osszesitese, de ezt majd o eldonti.

Szavazatok leadva.
Köszönet trey-nek, hogy idén is szakított időt eme esemény lebonyolítására! :)

Mindenhol a legutolsóra szavaztam. Felesleges ez a szavazás, soha sehol nem láttam még a jólmegérdemelt logót.

Ahhoz, hogy a logót kitegyék, lehet, hogy el kellett volna küldenem a győzteseknek. Mivel nem nagyon csináltam ilyet, csak ott került ki, ahol beszéltek az emberek magyarul és olvasták vagy valamilyen módon tudomást szereztek a kezdeményezésről innen a HUP-ról. Talán egyedül az MPlayer-nek küldtem egyszer egy levelet.

Az MPlayer oldalon mindig kinn volt. Most is talán. Az OpenTTD-nél is. A LinuxForum-on is. A drupal.hu-n is. Szóval a "sehol" nem nagyon állja meg a helyét. Inkább az igazság az, hogy nagy energiát nem fektettem a népszerűsítésébe.

Szerk: megnéztem neked, az mplayerhq nyitóoldalon "csak" öt darab HOVD plecsni van:

http://flic.kr/p/dFemJ8

--
trey @ gépház

Csak en nem talalom az eredmenyhirdetest, vagy nem is volt?