"Nagy győzelem a Microsoftnak: a Bing az alapértelmezett keresőmotor a Kindle Fire HD-n"

A Business Insider arról számol be, hogy Microsoft nagy győzelmet könyvelhet el azzal, hogy sikerült az Amazon nemrég bejelentett Kindle Fire HD kütyüin a saját termékét, a Bing-et alapértelmezett keresőmotorrá tenni. Az UberGizmo szerkesztője, Eliane Fiolet töltött el a termékkel egy hosszabb időt, így észrevette, hogy a kereséseket alapértelmezetten a Bing szolgálja ki. Azt nem tudja, hogy állítható-e a tableten az alapértelmezett keresőmotor. A BI szerint a Kindle Fire-ön a Google volt az alapértelmezett kereső. A Microsoft megerősítette a váltást, de nem kívánt jelenleg többet elárulni a részletekről.

A cikk itt.

Hozzászólások

Nagy gyozelem? - gondolom ez csak penzkerdes.

> Azt nem tudja, hogy állítható-e a tableten az alapértelmezett keresőmotor.

Termeszetesen allithato. Hasznalhatsz Guglit, Yahoot, akarmit. Mondjuk Amerikaban, ami a Kindle Fire legfobb piaca, teljesen jo a Bing is.

----------------------
while (!sleep) sheep++;

a legnagyobb győzelem az lenne a Microsoft számára ha végre belátnák, hogy reménytelen harcot folytatnak, dobnák a szemétbe való Windows Phonet és forkolnának maguknak egy Androidot, ahogyan az Amazon is csinálta:)

Vicces egyebkent, hogy valoszinuleg nem volt gepkozelben egy ideig, de most visszajott, es korbetrollkodik minden forumon :) (HWSW-n is epp most posztol kulonfele konstruktiv hozzaszolasokat, jellemzoen olyasmik menten, hogy a Nokianak Androidot kellene hasznalni, meg a Windows szar :) ).

----------------------
while (!sleep) sheep++;

Nem, hanem azt tagadom, hogy létezik olyan fogalom, hogy objektív minőség. Objektív tulajdonságok léteznek, de az a fogalom, hogy "minőség", az teljesen szubjektív. Pl. egy toll esetében van, akinek az jelenti a minőséget, hogy filléres, eldobható tollat használ (mert sokszor hagyja el a tollait, feledékeny), van akinek meg a párszázezer forintos aranyozott tollak jelentik a minőséget, mert szereti megmutatni, hogy vagyonos ember. Mindkettejük számára mást jelent a minőség, és 1-1 termék egyikük számára minőségi, míg másikuk számára nem.

Bár nem értek egyet azzal, hogy a minőséget mindenféle teljesen más jelentésekkel próbálod összemosni ( illetve én személy szerint nem használom a minőség szót például az ár/érték arányra stb. )
Az én hozzászólásomban helyettesíthető az objektív minőség szókapcs. tulajdonságokkal, ha úgy jobban tetszik. Szerintem itt hagyjuk is abba.

Puppy linux felhasználó

szokás szerint magadból indulsz ki zolika:)
nem esett le neked, hogy a cikk címe szerint "Nagy győzelem a Microsoftnak, hogy a Bing az alapértelmezett keresőmotor a KIndle Fire HD-n"?
győzelem, mert a Kindle Fire sikeres tablet. az Amazonnak sikerült az, ami a Microsoftnak egy évtized alatt sem, sikeres tabletje van dinamikusan növekvő eladásokkal. és ehhez csak forkolnia kellett magának egy Androidot.

tekintve hogy droid fut rajta (fixme), azért ez elég kemény számomra...
---------------------------------------------------
Hell is empty and all the devils are here.
-- Wm. Shakespeare, "The Tempest"

Kicsit gyakoribbak lesznek az ilyen jellegű keresések. De nem is értem h ezen miért kell csodálkozni, amikor épp maguk vannak a farok jobbik végén, amikor a desktop részesedés a téma. A zemberek megszoknak valamit, aztán onnét nem lehet őket kirobbantani. Ezért van gondjuk a WP-vel is, mert az nem hasonlít sem az IOS-re, sem az androidra