Linuxra is jönne a Planetary Annihilation valósidejű stratégiai játék

 ( trey | 2012. augusztus 18., szombat - 9:26 )

Az Uber Entertainment Inc. Planetary Annihilation játékához építene rajongói bázist a Kickstarter-en és a céljuk eléréséhez jó úton járnak. A projekt 900 ezer dollárt kért, hogy terveit megvalósíthassa. Ebből a fele már majdnem össze is jött és még 27 napjuk van arra, hogy a másik felét összeszedjék. A rajongók az eredetileg bejelentett Windows és OS X támogatás mellé Linux támogatást is kértek. A projekt tegnap bejelentette, hogy a Linux is barátjuk.

A készítők közt található Jon Mavor, aki a Total Annihilation grafikai motorját írta, valamint vezető programozója volt a Supreme Commander-nek. Valamit a csapat tagja Steve Thompson, aki szintén dolgozott a Total Annihilation-ön, valamint művészeti vezetője volt a Dungeon Siege és Supreme Commander franchise-nak.

Figyelemmel kísérjük a projekt helyzetének alakulását!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

s

fap
___
Blogom

Az eleje egy-az-egyben TA (még lore-wise is), aztán jön a planetary rész, és hűb*zdmeg. Még ha játszhatatlan, balanszolhatatlan is lesz a játék, akkor is megéri.
----
India delenda est.
Hülye pelikán

+1

érdekes ez a megfogalmazás, hogy "építene rajongói bázist a Kickstarter-en", így belegondolva tényleg nem csak pénz gyűjtés ami a kickstarteren folyik, hanem már maga a project marketing kampánya népszerűsítő eszköze is egyben. aki nem adakozik is tud ezekről a projectekről. vicces, de ha nincs szükség az innen jövő pénzre mert van egyéb befektető, valószínűleg akkor is megéri kérni valamilyen összeget pusztán a hírverésért. egy olyan hirdetés ahol pénzt adnak neked. LOL.

"Bezony ám"! :)

abban is biztos vagyok, hogy egy befektető-kiadó előtti "proof"-nak is kiváló egy olyan project, ahol nem csak 3millió like érkezett, hanem 200e $.

évek óta az első olyan játék ami az intróval igazán felkeltette az érdeklődésemet. most azt mondom meg is venném. linuxra. ha lesz normális nvidia optimus támogatás... addig nem veszek linuxos gémet.
---
Why use Windows, if you have open doors… to Linux

szerintem is jó lett. az az aszteroida a hajtóművekkel a csúcs :) szerintem azon fog múlni, hogy mennyire lesz jó játék, hogy ez a bolygó közi zoom ez mennyire lesz kényelmes. mennyire lesz körülményes ide oda váltogatni.

Ismerve a Supreme Commander zoomolási képességeit, nem aggódom. Már az is csúcs volt, azóta csak jobb lett a technológia.
----
India delenda est.
Hülye pelikán

"az az aszteroida a hajtóművekkel a csúcs"
Homeworld 15. palya
http://www.youtube.com/watch?v=5mEvS7Ii_fk&t=300

--
ezt tényleg ennyire nem értitek? - turdus :)

az a homeworld köcsög játék volt, az első harmadánál sosem bírtam tovább jutni

[Feliratkozás]

Tetszik.


"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan."

+1 "shut up and take my money"
__
http://fodi.be

Ez tényleg jól néz ki.

Must have!!


Amit nem lehet megirni assemblyben, azt nem lehet megirni.