Ouya - 6,5 millió dollár felett, újabb partnerségek

Címkék

Az Ouya projekt újabb frissítésekkel szolgált a Kickstarter oldalukat figyelemmel kísérők számára. Miközben még 3 nap van hátra a finanszírozási kampányból, a több mint ötvenezer hardcore Ouya rajongó 6 millió 667 ezer 244 dollárra tett ígéretet _eddig_. Az utolsó héten belehúzott a projekt és korlátozott számban elérhető, alkalmi különkiadást, "last week of Kickstarter" konzolt és kontrollert tett elérhetővé.

Ha ez nem lenne elég, az Ouya bejelentette, hogy partnerségre lépett a VEVO-val, így a játékok mellett a zenei videó kínálat sem hiányzik majd a platformról.

Szintén partnerségi szerződést kötött az Ouya az iHeartRadio-val, amelynek eredményeként az amerikai Ouya-sok több mint 1000 rádióállomás kínálatából válogathatnak, illetve saját rádióállomást is indíthatnak. Ugyan ez csak a tengerentúliaknak izgalmas hír, de Julie ígéretet tett arra, hogy a többi Ouya-st sem hagyják magukra, folyamatosan keresik a lehetőségét annak, hogy más régiókban is hasonló szolgáltatásokat nyújthassanak.

További hír, hogy a U4iA Games is belépett az Ouya-t támogatók egyre népesebb táborába. A cég azt ígérte, hogy az androidos konzolra is kihozza az Offensive Combat-ot:

További részletek itt.

Hozzászólások

0:37 - xD

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"

Nagyon biztató, és siker gyanús ez a project.
Nagyon várom az első független teszteket.
--