A TDF üdvözli a Canonical hozzájárulását a LibreOffice fejlesztéséhez

 ( trey | 2011. február 23., szerda - 13:57 )

A The Document Foundation nyilvánosan fejezte ki örömét amiatt, hogy a Canonical hozzájárul a LibreOffice fejlesztéséhez. Az alapítvány megjegyezte, hogy a Canonical egy olyan fejlesztőt delegált, aki a LibreOffice teljes munkaidős (full time) fejlesztőit tömörítő csoportjának tagja lett. A szóban forgó fejlesztő Bjoern Michaelsen, aki nemrég még az Oracle alkalmazottja volt.

A TDF blogbejegyzése szerint Bjoern mély szakmai ismeretekkel rendelkezik az LibreOffice belső világával kapcsolatban, illetve vezetője volt számos LibreOffice továbbfejlesztés kidolgozásának a korábbi, Oracle-nél betöltött pozíciójában. Az alapítvány szerint Bjoern bekapcsolódása a fejlesztésbe jótékony hatással lesz a LibreOffice fejlesztésére általában, illetve a későbbi Debian és Ubuntu LibreOffice verziókra is. A TDF szintén örömét fejezte ki amiatt, hogy a Canonical javításokat készít az ARM alapú platformokhoz, valamint azért, hogy mert támogatja a LibreOffice/Unity integrációs munkákat.

A részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

és kint is van a 3.3.1 - de ehhez sem találok egy q ikont, amit ki tudok qrni a panelra... :-(

Szervác Attila - http://321.hu/sas

Hozzájárulás... értem, barna lesz vagy lila?

Őőőő...
Téged sem látlak a listán:
http://www.libreoffice.org/about-us/credits/
;)

________________________________________
"The vision of Christ that thou dost see
Is my vision’s greatest enemy."

Ő barnát járult hozzá ;]

De egyébként qva unalmas az h most megint nincsen rajta sapka. Állandóan azzal b.szatták a canonicalt, hogy "élősködik" a naaagy fejlesztők nyakán, erre most van egy teljes állású office-ra dedikált embere, aki még csak nem is hülye a témához, oszt az is büdös.

Tudod: barna! :)
Amúgy +1

________________________________________
"The vision of Christ that thou dost see
Is my vision’s greatest enemy."

Nyilvan kell beepitett ember, hogy forkolni tudjak libret OfficeOne-ra vagy valami hasonlora. Illetve hat az U* kezdetu dolgok a divat, ugyhogy UngabungOffice vagy hasonlo.

--
|8]

azt kell mondjam, hogy ez egy nagyon jó lépés volt a canonical részéről.
nem egy belső embert tettek rá az ügyre, hogy tanuljon bele, hanem felvettek valakit aki ért hozzá és szereti is csinálni.
le a kalappal.