"Yahoo: a bugos IMAP szervered az iPhone-ra is hatással van"

Folytatódik a "ki a hibás a WP7 túlzó adatforgalmazásában" című szórakoztató szócsata. Nemrég a Microsoft közölte, hogy a Yahoo! mailszervere a ludas. A Yahoo! elnézést is kért, de mindjárt elkezdett mutogatni a Microsoft-ra, állítva, hogy csak a WP7-en van ilyen probléma. Most Rafael Rivera - aki korábban rájött, hogy a Yahoo a hibás az ügyben - azt írja blogjában, hogy jobb, ha a Yahoo nem mutogat, mert a hibás IMAP szervere iPhone-on is problémát okoz.

A részletek itt. Kíváncsian várjuk a Yahoo! következő állásfoglalását!

Közben Paul Thurrott arról ír, hogy a Microsoft-nak már a Windows Phone 7 piacra dobása előtt tudnia kellett erről a Yahoo! Mail-lel fennálló problémáról. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy olyanok is túlzott adatforgalmazás problémákról számolnak be Windows Phone 7-en, akik nem használnak Yahoo! Mail-t...

Hozzászólások

Egyre jobb! Megyek behűtöm a sört... Ja nem, mert meg vagyok fázva! :)

Szóval szégyellje magát a Yahoo, meg azok az okosok is, akik további infó nélkül rögtön az MS IMAP implementációját szidták... És ha tudott róla az MS, hogy nagy a forgalom, és ezért jó nagy poll intervalt adtak meg defaultnak, de nem kongatták a vészharangot, az kicsit kevésbé gáz. Együtt tudok érezni velük, nem egyszer kell nekem is mások szar implementációjával együttműködni, határidőre elkészülni, és jobb híján workaroundot csinálni.

--
joco voltam szevasz

Akkor én most borzasztóan szégyellem magam, amiért az MS nem szégyelli magát a broken IMAP és POP3 implementációja miatt, valamint az ezer másik szabvány elb*szásáért, amit elferdített, így használhatatlanok a rendszerei minden más rendszerrel. Én kérek elnézést....az ő nevükben.

Ugyanakkor rendkívül ügyes húzásnak tartom, hogy csak egymással tundak az MS termékei beszélni, mással nem. Tökéletes vendor lock-in.

Ez egyre jobb..
Most akkor mind a 2 cég éghet, mint a Reichstag
- Az MS mert nem képes normális RCA-t gyártani (nem Yahoo! mail-es ügyfelek is panaszkodnak)
- A Yahoo!, mert az fagyi alma visszanyaltharapott
Várom a következő hírt, ahol egy ex-MS alkalmazott nyilatkozik, hogy az Apple amúgy az MS IMAP kezelését használja, és ismét fordulhat a kocka a Yahoo! javára :DD
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

Ez nem magyarazat a problemara.

A legtobb mail cliens egyben szedi le a headert es nem valogat.. (Es minden uzenetnel egyszer az eletben)

Yahoo! meg minek ugral, ha megsem teljesen jo az implementaciojuk.

Amit nem lehet megirni assemblyben, azt nem lehet megirni.

szerintem direkt szocsataznak. mashogy nem tudnak bekerulni a hirekben. jo termekeik evek ota nincsenek.

--
Live free, or I f'ing kill you.

Azért furcsállom, hogy ha tényleg a Yahoo a hibás, de eddig 89 millió iPhone tulajdonos még nem szúrta ki a 2007-ben debütált iPhone platformon, míg az alig 1 millió WP7 tulajdonos 2010 vége óta sorra panaszkodik rá. Lehet, hogy akkor talán nem is a Yahoo-val van a gond?

Mi koze van a mailserver-nek ahhoz, hogy a WP7 rosszul priorizalja a csomagokat, es akkor is 3g-n kuld, ha van wifi?
Vagy ezt nem az oprendszernek kellene csinalni?

--
"Windows... az mi?"

Rosszul emlékszem, hogy a Yahoo a Zibrát használja? Ha jól emlékszem, akkor egyszerű lesz megnézni, hogy jó-e az IMAP implementáció benne.

--
Slapic
http://slapic.hu