iPhone OS 3.0 előzetes hamarosan

Címkék

Az Engadget szerint március 17-én az Apple részleteket árul majd el az iPhone-on futó operációs rendszer harmadik nagyobb kiadásáról, az iPhone OS 3.0-ról. Az új OS verzióval állítólag zsír új SDK is érkezik. Az oldal livebloggal készül az eseményre, ahol az Apple saját állítása szerint előzetes bepillantást biztosít arra, hogy mit készítenek. Hogy mire lehet majd számítani? Részletek nem ismertek, de az internetes olvasók kívánságlistáján az első helyen állnak régóta az olyan várva-várt szolgáltatások, mint a copy&paste, push notification, háttérben futó taszkok, MMS, stb.

Hozzászólások

copy&paste, push notification, MMS: ezeket a most öt éves Motorolám is tudja. Igaz, abban nem lehet vízszintet mérni.

A hír értelmezésem szerint: holnap bejelentik, hogy holnapután lesz egy konferencia, ahol három nap múlva lehull a lepel arról, hogy tíz oldal olvasói által összeállított lista első öt eleme vajon bekerül-e az Alma iPhone-ba, és egy igen/nem-ről előben (!) kell tudósítani.

Arról, hogy lesz copy-paste egy iPhone-ban, élő blog lesz...
Jah, v3.0. Így már mindjárt más. Várj, nem.

--
Elder Scrolls

Nem unjátok még ezt a copy&paste témát?! Én esküszöm, hogy többet olvastam már erről csak itt a hup-on, mint ahányszor valóban szükségem lett volna rá. Ennek ellenére viszont úgy érzem, hogy az eddigi legfelhasználóbarátabb telefon, amim eddig volt, pedig smartphone-ra és PDA-ra fejlesztek és használom is őket úgy 2002-2003 óta (Symbian, WinCe, stb.)!
Tényleg csak az mondjon már véleményt az iPhone-ról, akinek VAN/VOLT mondjuk egy hónapig és tapasztalata is van vele és nem csak a haverom csaja ismer valakit, akinek van egy barátja és az ő öccsének iPhone-ja van, aki ide is adta két percre! :)

Nem értem a kirohanást, hiszen a cikkben az áll, hogy az internetes olvasók kívánságlistáján van, nem az "itteniek" kívánságlistáján. iPhone-t használok augusztus óta, belesz.rok a copy&paste-ba. Ettől még másnak lehet rá igénye. Az Engadget cikkéhez érkezett hozzászólások (tehát nem itt) közül elsőt tippeld meg mi...

--
trey @ gépház