I. Szabad Szoftver Műhely

 ( toros | 2009. január 24., szombat - 13:20 )

Az FSF.hu Alapítvány aktivistái egy új kezdeményezést hívnak életre: egy olyan havi rendszerességgel megrendezésre kerülő beszélgetéssorozatot, ami egyben lehetőséget kínál a szabad szoftverek iránt érdeklődők számára, hogy aktívan részt vegyenek a hazai közösség életében. A sorozat a Szabad Szoftver Műhely elnevezést kapta, és a terveink szerint minden hó utolsó csütörtökén kerül majd sor rá.

Az Első Szabad Szoftver Műhely január 29-én, csütörtök este 18:30-tól lesz. Az esemény helyszíne ezúttal is a Release Party-król és az Ubuntu Karácsonyról már jól ismert Billy Rotten. A hely a hetedik kerületben, a Rottenbiller utca 32. szám alatt található – pár percre a 7-es busz Huszár utcai megállójától, a 73-as, 74-es, 76-os trolik megállói közvetlen közelében (Google maps).

Első alkalommal a gnome.hu megújításáról lesz szó, mely szándékaink szerint elsősorban a Gnome fordítók és fejlesztők számára kínálna hasznos információkat és tudásanyagot. Így elsősorban olyanok részvételére számítunk, akik ebben aktívan részt tudnának venni, és szívesen írnának a Gnome környzetben történő fejlesztésről útmutatókat, ismertetőket, cikkeket.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

nem érdemes flame-et indítani, mert még a fejlesztők véleménye sem egyezik meg abban, hogy GNOME, vagy Gnome. mindenki használja azt, ami neki kényelmes...

Véletlen se legyen máskor, mint a DUG...
http://drupal.hu/hirek/20080201/masodiktalalkozo

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."

erre a hónapra nincs meghirdetve:
http://drupal.hu/esemenynaptar

de valóban szerencsétlen az időpontválasztás, úgyhogy nem biztos, hogy ebben az időpontban lesz a második alkalom (nem akarunk senkivel sem kitolni).