Hajszálrepedésekre panaszkodnak egyes iPhone 3G tulajdonosok

Címkék

Furcsa hajszálrepedések kérdőjelezik meg a nemrég piacra dobott iPhone 3G hátlapjának minőségét. Az elmúlt napokban több olyan kép is felbukkant az interneten, amelyen második generációs zenefon hátlapja látható furcsa repedésekkel. A legtöbb problémát a 16GB-os, fehér iPhone 3G-vel kapcsolatban jelentették, de egyesek szerint, hogy a fekete modellekkel is fennáll ez a probléma, csak a szín miatt nehezebben fedezhetők fel a mikrorepedések. Az Apple Support fórum idevágó szála szerint az Apple üzletekben cserélik a problémás készülékeket. Akinek szerencséje van, az olyan üzlet közelében lakik, ahol ilyet cserélnek. Aki a tengeren túlról, vagy távoli országból hozatta a készülékét, annak kicsit nehezebb dolga lehet a reklamálással.

Hozzászólások

Úristen!!!!11 Itt a világvége!!!!1

--
Ruby takes the elegance and simplicity of Perl, and mixes it with the library support of Lisp.

I went to the Apple store to see a genius, basically since it is not a ‘known’ issue and is just cosmetic, they can’t replace it because nothing is malfunctioning.

Szivas.. :)

[Összeesküvéselmélet]Az Apple direkt gyártotta ilyenre, hogy utána azok számára, akik nem függetlenítik, és hozzák a telefonálással is a pénzt az apple számára, ingyen megcsinálja. Aki meg üzletelt vele, kockáztatott és más szolgáltatónál használja, az pedig szépen szívjon vele, vagy költsön pénzt az apple szervízre.[/összeesküvéselmélet]

Az enyém meg kopik... Igaz, hogy ő "sándor aki erik fia"

-- "Bízzál Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" - Cromwell --
-- Sayusi Ando - http://sayusi.hu --

A fennáll ez a probléma linket ti meg tudjátok nézni linux alatt? Mert hiába kattintok a use current browser gombra, visszadob... (SeaMonkey 1.1.9)

HAHAHAHAHAHAAHHAAAAA

--------------------------
The OOM killer is like a surgeon that amputates the limb of a man to save his life: losing a limb is not a nice thing, but sometimes there is nothing better to do.

"Understanding the Linux Kernel" on page frame reclaiming

Az enyémen is találhatók apróbb karcok és kis repedések, ha közelről megfelelő megvilágításban megnézem.
Már elküldtem a CNN-nek és az NBC-nek a 30 Mpixeles fotókat és a megdöbbentő videókat, kövessétek a híreket! Breaking news!!

(Ja bocs, ez egy Samsung telefon, ez itt offtopic.)

Látom nem sikerült fogni... Elmagyarázom. Néhány élelmes hazánkfia Olaszországból, Angliából és Amerikából importálja ezeket a telefonokat. Nem kis haszonnal igyekeznek rajtuk túladni itthon. Gondolom te is bosszús lennél, ha az újonan 180-200K körül vett telefonod gyártási hiba miatt már az első héten így nézne ki (engem spec. qrván zavarna). Lehet, hogy érdemes jól körülnézni illetve megnézni, hogy mit veszel? Mert a garanciális csere több ezer kilométerre lehet? Ja.

Ugyanez a ganaciális hely a Samsung-od esetén nagy valószínűséggel itthon van minden városban.

--
trey @ gépház

Ez okes... De meg mindig nagyobb baj van azokkal a "hulye" emberekkel, akik egy garancia nelkuli, feketen idekerult,eszkozert jelentosen tobbet fizetnek, mint a forrasorszagban. Nem ritka a 150-200% haszon egy iPhonen, sott az iPhone 1 idejenek elejen, a 180-200k-ert adtak nalunk vagy tobbert azt ami amerikaban akkor 70-80 volt. Az elvetemultebb, aki ezt igy ilyen feltetelekkel megveszi. Ha el lesz ismerve mint hiba, akkor nagy valoszinuseggel, mindenki kap masikat, kiveve azok a palimadarak, akik a 2x-3x arat fizettek ki a telefonnak :D

---
Apple iMac 20"
áéíóöőúüű

Lol... 180-200K. Én meg használom itt a Motorola 5200osom, meg egy szakadt(nem csörög ki, nem ismeri fel a memória kártyát (only SMS-re használom)) Nokia 6230ast. Ez a mobil kérdés már presztízs? Megmutassam, hogy nesze b*zdmeg nekem ilyenem van? Én a telefont telefonálásra használom és nem DVDRippelésre.

@@
"You can hide a semi truck in 300 lines of C."
Debian Lenny 2.6.26-rc2-mm1

"Én a telefont telefonálásra használom és nem DVDRippelésre." :D

Amugy teljesen jogos :)

synapse

--------------------------
The OOM killer is like a surgeon that amputates the limb of a man to save his life: losing a limb is not a nice thing, but sometimes there is nothing better to do.

"Understanding the Linux Kernel" on page frame reclaiming

Még mondjuk aki Olaszországból vette, az talán megmenekül, hisz EU, és a hatályos EU szabályok szerint az itthoni Apple szervíznek is vállalnia kell(ene) a garanciát érte, függetlenül attól, hogy kapható-e itthon, avagy sem.
(Persze ha legálisan vette, de ugye ott legálisan kapni függetlent.)

(Más kérdés, hogy "természetesen" itt Abszurdisztánban magasról sz@rnak az EU szabályokra/tövényekre, még az ithoni kereskedők sem tartják be az itthoni szabályokat, nemhogy egy EU-s rendeletet... :( )

A magyar és EU-s jogszabályok szerint elegendő a garanciajegy, a számla nem szükséges a garanciális ügyintézéshez. A PTK. és a Belkereskedelmi Törvény, valamint a jótállásról szóló korményrendeletek világosan le is írják, hogy a fogyasztói szerződés létét a garanciajegy vagy a számla igazolja, és a forgalmazó, illetve a hivatalos márkaszervíz nem utasíthatja vissza a fogyasztó garanciális igényét, ha a számla vagy a jótállási jegy hiányára hivatkozva.

Tehát alapesetbe számla és jótállási jegy kell, de ha ezekből csak az egyik van meg, akkor nem utasíthatják vissza a garanciális igényedet. Elvileg. Gyakorlatban csapkodtam már asztalt Nokia márkaboltban azért, mert a 2 nappal azelőtt vásárolt, bruttó 220.000 HUF-os Nokia 8800 telefonom megadta magát, és nem akarták kicsrélni - holott 3 napon belül kötelező kicserélni, bármilyen kis hiba jeloentkezik -, hiába volt nálam a számla és a garanciajegy.

Száz szónak is egy a vége, az EU-ban vásárolt iPhonokat kutya kötelessége a magyar Apple szervíznek javítani/cserélni, amennyiben legaláébb a jótállási jegyed megvan, illetve az USA-ban vásárolt iPhone -oket is kutya kötelessége javítani/cserélni, ha a gyártó (Apple) világgaranciát ad rá, és legalább a jótállási jegyed megvan.
Ha elutasítják az igényedet, akkor arról jegyzőkönyvet kell kérni (minden jótállási igény belejetésekor kötelező egyébként jegyzőkönyvet kiállítani, függetlenül attól, hogy elfogadják, vagy elutasítják az igényt), megküldeni a panaszod mellett a fogyasztóvédelemnek, illetve az illetékes békéltető testületnek. Végső soron perelsz, természetesen az ügyvédi költségeidet is kamatostul behajtod.

IJ
A mobil telefonalasra, es nem kulonfele komplexusok kezelesere valo.

--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Ottapont. Eddig ez a legjobb válasz az "ájfón jelenségre"
És igen. Aki 200K-ért vesz feketén telefont, az járhat így. Nekem baromi nagy mákom van a motorola A1200-al. (amikor megvettem féltem is nagyon, hogy lesz valami rejtett baja.)

--
A linux felhasználóbarát. mindössze megválogatja a barátait...

Ez a fícsör az én FuSi laptopomban is benne van, out-of-the-box :P

Andi, really. Take it from me. If I tell you something, I'm usually right.

Melyik modell? Kis cégünknél egy időben beszereztek pár LifeBookot, de szó szerint széthullottak (először kiestek a csavarok, majd miután csavarok már nem voltak, elkezdték elhagyni az alkatrészeket), szerencsére nekem olyan nem volt. Otthon viszont Amilo Pro 2065 (?) van, annak semmi baja két éve, viszont minden ilyen hozzászólásnál elkezdek parázni
---
;-(

Javaslom, h koltse gyogyszerre a megtakaritast az Apple anyagmernoke. Gyanitom ua. fos muanyagbol van, mint a MacBook.

---
pontscho / fresh!mindworkz

Talan ez a legkevesebe erdekes "hir" amit itt olvastam eddig.

Úgyérzem minnyá feladok adásvétel-be egyet hogy kilós áron átveszem a romokat. 200Ft/kg
---MacOsX10.5, MB---

"zenefon"

Aki ezt a szót kitalálta, remélem, tudatában volt annak, hogy a telefon szóösszetétel fon tagja hangot jelent, azaz zenefom=zenehang.

s/3G hátlajának/3G hátlapjának/

Nem értem, hogy a google adserver miért nem ajánl repedezett hajra valami jó sampont.