Frissítés a "25 év minőségi garancia" bejegyzéshez

(Előzmények itt.)

Választ kaptam a gyártó képviseletétől (ami érdekes módon kb. 800 méterre található a lakásomtól). Első körben azt írták, hogy

A hátizsákokra 2 év minőségi garancia vonatkozik. Erről pontos tájékoztatót is talál honlapunkon: http://www.casetrade.hu/caselogic/garancia.html

Amennyiben másik hátizsák vásárlásán gondolkozik, úgy érdemes körülnézni webshopunkon, ahol ezt most 20% kedvezménnyel teheti meg: www.casetrade.hu/caselogic/

Ezután felhívtam a figyelmüket arra, hogy a nevezett hátizsák egy számítógéptáska és arról a hivatkozott oldal 25 év garanciát ír, illetve a The Wayback Machine-ből előkerestem a táska egykori weboldalát,

25 év minőségi granacia

amin szintén látható a 25 év garancia (egyebek mellett ezért is vettem meg), a következő választ kaptam:

Honlapunkon egyértelműen szerepel, hogy a hátizsákokra 2 év a minőségi garancia ( lásd: csatolmány) , amit eddig az előzőekben nemzetközileg megadott feltételek szerint biztosítottunk a magyar törvényekben meghatározott 12 hónap jótálláson felül.

Az Ön által felvetett információknak utána jártunk és a gyártó valóban kiterjesztette a 25 év minőségi garanciát a hátizsákokra is (https://www.caselogic.com/en/international/about-case-logic/warranty ) , így természetesen mi is biztosítjuk ezt, amennyiben eljuttatja hozzánk a terméket, az eredeti számlával/blokkal együtt, az alábbi címre: Case Trade Kft. 9028. Fehérvári út 78.

Mivel az említett típus már kifutott, így ugyan ilyenre cserélni nem fogjuk tudni. Kérjük keressen webshopunkon árban megegyező terméket, ami megfelelőnek találna helyette: http://www.casetrade.hu/caselogic/termekek/134/hatizsakok.html

Szóval végül elfogadható válasz érkezett! Hogy élek-e a felajánlott cserével, vagy inkább megjavítom a táskát, azt még nem döntöttem el (a valószínűbb az, hogy nem élek vele, inkább megjavítom/megjavíttatom, mert hasonló korrekt cuccot elsőre nem látok a kínálatukban). Mindenesetre jó tudni, hogy ha nem is túl egyszerűen, de a Case Logic-ra itthon is lehet érvényesíteni a cég által biztosított garanciát!

Hozzászólások

25 éve minőségi 2 éves garancia :D
No rainbow, no sugar

Használd amíg tudod, aztán 2035 márciusában kopogtass be hozzájuk. :D

nice
-------------------------------------------------------------------------------
Az életben csak egy dolog a szép, de az épp nem jut eszembe.

Slackware Linux 14.1 | 3.10.84-janos

Korrekt cucc és cég. Nekem ugyanilyen tatyóm van, napi használatban (98% bicajjal 2% autóval) és semmi probléma nincs eddig. Egyedüli hibája, hogy mivel a nincs takarás a cipzáron, ezért nagy esőben beszivárog a víz.

Ha cserét adnak, arra is érvényes a 25 év garancia? Legalábbis a hátralévő időre? Mert szerintem úgy lenne korrekt. Ugyanis ha 25 év garanciával veszek egy terméket, akkor az fogyasztóként azt jelenti, hogy ha nem történik vele baleset (elvesztem, elszakítom, stb), akkor 25 évre meg van oldva a probléma, addig nem kell költenem rá.

Új termékre szintén érvényes a garancia.

"Ugyanis ha 25 év garanciával veszek egy terméket, akkor az fogyasztóként azt jelenti, hogy ha nem történik vele baleset (elvesztem, elszakítom, stb), akkor 25 évre meg van oldva a probléma, addig nem kell költenem rá."

Ha 25 év múlva megvan még a cég. Én ablakokat vettem 20 év garanciával. A probléma az, hogy a céget 10 év után felszámolták. De szerencsére elég jót vettem (Kömmerling), így - lekopogom -, nincs vele gond.

--
trey @ gépház

Most elgondolkodtam, hogy megkeresem a korábbi Case Logic telefontokomat, biztos van valami baja, sokat használtam. Megkeresem őket, hogy bibi van vele, de mivel már tuti nem gyártják, ezért kapnék egy újat mondjuk valami jelenlegi telefonhoz.

☼☆♫♪♫♪☆☼
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)