Jerez teszt második nap

Ma folytatódik a jerezi teszt. A McLaren/Honda mérnökei az éjszaka alatt (állítólag) javították a szenzorproblémákat, amik miatt tegnap összesen csak 6 kört tudtak teljesíteni. Button már túl van az első körön.

A második nap liveblogja itt követhető.

Hozzászólások

Eljenek a kisfelbontasu kepek!

// Happy debugging, suckers
#define true (rand() > 10)

Tetszik, Trey ugy szurkol mint egy gyerek. Aztan nehogy egy big fucking disappointment legyen az egeszbol.

--
FeZo

Nem igazán értem ezt. Már az előző szezonban leírtam, hogy nem sok jót várok az első évben a Honda-tól. Ezzel egyetért szinte mindenki, aki figyelemmel kíséri az F1-et. Mármint azzal, hogy ez egy rendkívül nehéz szezon lesz. Ezzel mindenki tisztában volt és van.

Szurkolni nem szurkolok, figyelemmel kísérem a jó kifejezés. Nyilván, hiszen alig várom már, hogy kezdődjön a szezon.

--
trey @ gépház

En is figyelemmel kisertem a cirkuszt (a szakmam is ez) de az utobbi evekben, a focival egyutt, annyira egyertelmuen penz szaga lett az egesznek, hogy mar alig erdekel az egesz. Talan jobb lenne a gyokerekhez visszaterni, semmi elektronika, kezi valto, stb. Lehet tobb rajongot tudnanak toborozni. Mara az emberi tehetseg nagyon hatterbe szorul, akinek egy jo auto van a segge alatt az nyer.

--
FeZo

Rosszul fejeztem ki magam. Természetesen szurkolok, de sosem csapatnak, motorszállítónak stb. Kizárólag pilótáknak. Elsősorban Alonso-nak, de a kedvenceim közt van Button, Ricciardo és egy ideje Massa is.

Idén fura lesz, hogy két pilóta ezek közül egy csapatban űzi majd.

Az első teszt 4 napja nekem egy kicsit csalódás abból a szempontból, hogy a McLaren/Honda alig tudott a pályára kigördülni és amikor kint volt, akkor sem nagyon tudott értékelhető eredményt produkálni.

Apró, bosszantó hibák - szenzorok, üzemanyagpumpa - jöttek elő sorra.

Az talán jó hír, hogy - állítják - a motorral nem volt komoly gond. Remélem, hogy a következő teszten már többet láthatunk belőle.

--
trey @ gépház

Egyelőre úgy néz ki, hogy Alonso rossz lóra tett.