Mobiltelefonom belső tárhelymérete ... GB

2
3% (20 szavazat)
4
4% (22 szavazat)
8
15% (95 szavazat)
16
32% (198 szavazat)
32
18% (113 szavazat)
64
18% (111 szavazat)
128
1% (4 szavazat)
128+
0% (1 szavazat)
Egyéb, leírom.
2% (12 szavazat)
Nincs, nem tudom, nem érdekel, csak az eredmény érdekel, az eredmény sem érdekel stb.
8% (50 szavazat)
Összes szavazat: 626

Hozzászólások

Belső = beforrasztott, nem kivehető, nem bővítőkártyával értendő stb.

--
trey @ gépház

Fogalmam sincs, nem is érdekel, nem az okostelefonom nyomkorászása és appok bizergálása tölti ki az életem.

- Telefont szeretnek vasarolni
- Es milyen markat tetszett kiszemelni?
- Fogalmam nincs, nem az okostelefonom nyomkorászása és appok bizergálása tölti ki az életem.
- Mekkora tarhellyel?
- Fogalmam nincs, nem az okostelefonom nyomkorászása és appok bizergálása tölti ki az életem.
- Milyen szinut?
- Fogalmam nincs, nem az okostelefonom nyomkorászása és appok bizergálása tölti ki az életem.

Pedig ez egy roppant fontos közlés! Ezzel lehet röviden és egyszerre kifejezni a társadalmi, politikai, észbeli stb. hovatartozásodat. És én sem nézek tévét. ;)

De most már teljesen offoljunk!

Minap olvastam valami statiszikát arról, hogy melyik létfontosságú tévéműsort hányan nézték. Elgondolkodtam: Vagy nagyon sok a hülye ember, vagy az adatokat extrapolálva kis országunk lélekszáma legalább 50 millió!

Az apróhirdetésekben a tévéknél meg az első sorban szerepel a HDMI darabszáma. Akik ennek alapján választanak készüléket, azoknak közel 100 százaléka nem tudja mi az a HDMI.

Off -> off.

Innentől kezdve a mobiltelefonom belső tárhelymérete is nagyon fontos lehet, úgy numerikusan. Vagy csak 30 telefonszámot tárolok, vagy bluray filmeket töltök rá, vagy nem tudom. És ez nagyon releváns. :)

A magyarországi tv nézettségi adatok köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. A tv társaságok nem hivatalos "független alvállalkozói" készítik a felméréseket, minimális mintákon úgy, hogy az adott tv társaság nézettségi adatai a csúcson legyenek, a konkurensek meg lemaradva. Az egész arra jó, hogy a hirdetőknek lehessen mutogatni impozáns számokat. A hirdetőket sem érdekli igazán a nézettség, mert ők valójában a szövetséges médiát támogatják a reklámokkal.
A legviccesebb az, amikor műholdas szolgáltatásnál a reklámok cseh, horvát vagy román nyelven mennek a magyar adón. Az a tv adó papíron inkább reklámokból tartja el magát mint előfizetési díjakból. Mégis reálisan melyik reklámozónak ér az pénzt, hogy idegen nyelven tolják le a reklámjait!?
Aki valóban azért reklámoz, hogy eladja a szolgáltatását, termékét, már régen az interneten reklámoz, ahol a Google és társai egy korszakkal a tv társaságok előtt járnak hatékonyságban.
IPTV, tv appok nézettségi adataiból lehetne valódi és pontos képet kapni a tényleges nézettségről. De erre egyik média kutató cég sem kíváncsi. Inkább 500-1000 fős mintákon bohóckodnak.

több volt ott a relevancia mint a tiédben... :)
vagy az idézőjelet nem érted, vagy magát az idézetet nem ismered, vagy az előtte lévő hozzászólásból sütő attitűddel való kapcsolódást nem érzékeled - egyik sem az én hibám. .)
--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

16, es van benne egy 64-es sd kartya.

--
"Ne kúrd el mégegyszer a karakterkészletet, mert akkor ez a file is conflictolni fog a merge serveren és ez azért eléggé bosszantó!"

Fogalmam sincs. Alapvetően butatelefonként használom.

(x) 64
És kevés!

--------------
„If there were no hell, we would be like the animals. No hell, no dignity.”

alkalmazások alatt gyorsítótár törlése, vagy a durvább megoldás, adatok törlése? ennél többet szerintem egy újratelepítés sem tesz. általában, spotifyt nem használok.

"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan."
"Vajon mit várok a sorstól, ha hányok az édestől, és izzadok a sóstól."

Arra Isten összes tárolóhelye is kevés... Online képtárolás és nem mindent lokálisan tárolni. Vagy a gépedre másolod. Normál fényképezőgéppel is ezt teszed gondolom. Itt miért lenne máshogy?

"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan."
"Vajon mit várok a sorstól, ha hányok az édestől, és izzadok a sóstól."

No álljon meg a gyászmenet. Én feltételezem, hogy az automatikus szinkronizáció kikapcsolását nem a macska állítja be a telefonon/tableten, így amikor beállítottam, azzal azt is vállaltam, hogy majd nekem kell számon tartanom. Én szoktam is :-)

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

ez most komoly?

Az egyik egy biztonsagi mentes, a masik pedig egy offline kepes tarhely.

Szerintem az elmult 3 ev kepeit/videoit jo ha fenntartja az ember. Jon a megrendelo, hogy iyet nem lehet megcsinalni, nem lehet pl. kibetonozni. Es akkor csak elohuzok egy 2 eves installaciot mondjuk Macedoniaban.
Tok egyszeru usecase.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

mennyibe kerül, az egész világra érvényes, külföldön minden plusz díj nélkül? ha alapból olcsó és nincs roaming díj, akkor érdekel milyen szolgáltató.

sajnos a baj az, azzal, hogy neked korlátlan adatforgalmad van, még nem tudjuk milyen földrajzi kiterjedéssel, az emberek nagy része szerintem nem ezzel rendelkezik. és ami kép fent van, az bizony csak úgy tudod megnézni, hogy letöltöd. azt nem vitatom, hogy neked jó megoldás, de ettől az említett árnyoldala még van.

"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan."
"Vajon mit várok a sorstól, ha hányok az édestől, és izzadok a sóstól."

loop

Megnéztem most magyarországi mobilszolgáltatónál mi a helyzet.
Belföldön és Európán belül felhasználható, akár 4G/LTE hálózaton is, efedettségtől függően a Vodafone meghatározott partnerhálózatain
Ha pedig valaki dafke lemondja az ingyenes EU roaming opciót mert díjat akar fizetni, akkor is csak 19,17Ft/MB roaming díj és nem kétezer négyszáz. Khirály szerintem kitartó munkával megtalálta a legrosszabb mobilszolgáltató legdrágább csomagját.

köszi. azt nem tudtam meg, a loopban sem, hogy milyen szolgáltatónál, milyen feltételekkel van korlátlan neted. a hozzászólásokból olyan érzésem van, hogy nem magyarországról van szó esetedben. a belinkelt oldalon nem látok korlátlan netet, maximum 5 gb-ot. a ~20 ft/mb egész jó, néztem másik szolgáltatók, ott is ennyi, szerintem ezt maximalizálta valami eu törvény (igen, ez: https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/roaming-tariffs). 2017 június 15-től nincsen roaming díj.

"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan."
"Vajon mit várok a sorstól, ha hányok az édestől, és izzadok a sóstól."

"A mobilok nem raw-ba mentik a képeket."
szerintem már vannak és egyre többet látok ebbe az irányba menni. várható volt, egyre jobb érzékelők és optikák jönnek.

nekem 32 gb-os telefonom van, nagyjából elég. ami kell rajta van, ami nem kell, arra ott a felhő. amikor felhőből kell kép, néha jobb lenne ha gyorsabban mutatná meg. nekem 8 gb-os csak data csomagom van a tablethez, amikor csak szórakozásból használom, akkor bőven elég, amikor nem volt otthon még net és úgy használtam, hát szarra sem volt elég, nem bírta ki az egy hónapot. evvan.

"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan."
"Vajon mit várok a sorstól, ha hányok az édestől, és izzadok a sóstól."

"ami kell rajta van, ami nem kell, arra ott a felhő."
Ezt írtam én is.
A szinkronizálást be lehet úgy is állítani, hogy csak wifi-re szinkronizáljon, ha nagyon kicsi lenne a mobil adatcsomag.
Ha raw-ba menti a képeket egy mobil, biztosan ki lehet kapcsolni. Jobb is kikapcsolni mert teljesen felesleges. Eddig egyedül a Nokia Pureview mobiljai ütötték meg azt a kameraminőséget, ahol volt értelme raw mentésnek. A Pureview kameráknak közelében sincsenek a konkurensek a mai napig. A legújabb iPhone vagy SGS kamerája is messze elmarad mögötte, sajnos.

A SanDisk van mögötte. Lefizette a brüsszeli komisszárokat, így most jó hátszéllel dobhatja piacra a jövő hónapban az új 2TB-os microSD kártyáját. :)
Akik eddig lehetővé tették az ingyenes EU roamingot mint a linkelt Vodafone, ezután is biztosítani fogják. Semmi nem volt eddig sem kötelező, önkéntesen adják az ingyenes roamingot.

nem teljesen. jelenleg maximum 0.05 EUR/MB nettó díj kérhető, ez a 19.17 Ft/MB, amit te is írtál. és ez a vodafone-nál is van, ott látható az oldalukon, te linkelted. jövőre ezt a lehetőséget törölték volna el, így a vodafone soha, sehol nem kérhetett volna pénzt a roaming-ért. meg persze más szolgáltatók sem, de most a vodát említetted. úgyhogy értem, hogy jó fej a voda, de azért _annyira_ nem, hisz ő is elkéri azt a pénzt. és a maximumot...

"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan."
"Vajon mit várok a sorstól, ha hányok az édestől, és izzadok a sóstól."

Ha pedig valaki dafke lemondja az ingyenes EU roaming opciót mert díjat akar fizetni, akkor is csak...

A Vodafone eltörölte
az EU roaming díjakat
EU ROAMING DÍJ NÉLKÜL

Különben azért a Vodát linkeltem, mert ezt dobta első találatnak a Google az: "ingyenes roaming site:hu" keresésre. Lehetséges, hogy a többi magyar szolgáltatónál is van ingyenes roaming.

"ha kevés lenne a szállodai wifi."

Én speciel elég sokat szoktam úgy nyaralni, hogy nemhogy szállodai wifi nincs, de szálloda se.
Szóval nem véletlen igyekszem úgy megválasztani az eszközeimet, hogy legyen hozzá bővítési lehetőség. (Pl. a fényképezőgépemben van belső memória, meg wifi is, ezzel együtt is vettem hozzá memóriakártyát is.) Hasonlóan a telefonomhoz.

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

itt a masik iranyrol volt szo (tehat "hirtelen csak felhon levo fotot kell megtalalni").
Es nem EU-rol (Macedonia nem EU).

Egyebkent minden stimmel....:)

Ja a vodafonerol annyit, hogy ahol napi 14 orat toltok ott nemhogy net nincsen, de felhivni is alig lehet es allandoan megszakad es engem nem hallanak. Es mindezt bp-tol 13km-re.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Itt a válaszuk:

Tisztelt Előfizetőnk!

2016.08.02-án érkezett panasza kivizsgálásra került, mellyel kapcsolatban az alábbiakat állapítottuk meg.

A pomázi xx utca területén a 3G hálózati lefedettségünk sajnos nem 100%-os, így előfordulhatnak az Ön által tapasztaltak. A készülék 2G-re való állítása segíthet a probléma megoldásában, mivel azt a gyenge lefedettség miatti 2G és 3G hálózatok közötti váltások generálhatják.

Az okozott kellemetlenségek miatt szíves elnézését kérjük.

--

Be kene "faradnom" (emailre hiaba valaszolok), hogy megjegyezzem, hogy az internet a kisebbik gond, de a telefonalas megszakad es altalaban nem hallanak engem. A 2G/3G/LTE valtogatas halottnak a csok egyebkent.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Akkor csak javítani kellene a térképet, mert Szentendrén az egész Pomázi útra indoor 4g lefedettséget mutat. Ha kint sem működik akkor szvsz a te mobilodban lesz a hiba.
Azt nem hiszem el még neked sem, hogy nagy lyukak lennének Magyarországon a mobilinternet lefedettségben. A mobilnetes NAV modulok minden településen ahol bolt előfordulhat működnek.

jah nekem is mondtak, hogy a terkep szerint jonak kellene lennie, *ezert* is vettek fel a hibajegyet elso korben.

A mobilrol annyit, hogy 9 mobillal lett probalva. (ennyi vodafone-os ismerosom van plusz sajat 3).

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Nálunk is, Érden, valami hasonló a helyzet, pedig térkép szerint kiváló a lefedettség.
Kitartó panaszkodással elértem, hogy kapjak mini bázis állomást, aminek csak internet kell. Természetesen ez nem működött, és kb. másfél év után sikerült elérni, hogy nézzen már rá valamilyen technikai ember, és végül a családban levő 4 telefon közül 1-et sikerült engedélyezni a mini bázisállomáson. Gondolom egy újabb további telefon engedélyezése megint 1.5 évig fog tartani. :)

Ennyi erővel a 8GB-os alap készülékeken kívül nagyobb tárhelynek nincs értelme, mert van felhő és ne akarj lokálisan tárolni semmit.
Én saját szerverre mentek rendszeresen, de a telefonon is szeretem, ha megvan offline sokminden, ezért nem árt, ha van bőven hely. Pl fotókból több évre visszamenőleges "kedvencek" gyűjteményem van a telefonon, de van videó is bőven, amit így nem kell felhőből -akár mobilneten- letöltögetni, ha épp meg akarom nézni.

Nincs igazad. Amit írsz az a Chromebook jelenlegi stratégiája. Bár az utóbbi időben egyre sikeresebb, de sokáig többek között pont azért stagnált a Chromebook, mert túl erős követelmény volt a folyamatos nagy sebességű internetkapcsolat.

Ne ess a ló túloldalára. Mobilon annyi tartalmat érdemes tárolni, amennyire wifi nélkül (általában ez egy, esetleg pár napi időszak) szükség lehet. Szerintem semmi érelme ötszáz zenei albumot, százas nagyságrendű filmgyűjteményt mobilon tartani. Erre a felhő tárhelye való. A mai mobil appok pedig eléggé szofisztikált módszerekkel kényelmesen tudják offline használatra cachelni a szükséges tartalmat.
Fényképalbumot is lehet fél évtizedre visszamenőleg mobilon tartani, hogy a wifi nélküli étteremben bármikor meg lehessen mutatni az ibizai nyaralás képeit. Bár szerintem ennek sincs értelme, mert ma már mindenki százszámra kattintgatja a képeket, amiből sok össze tud gyűlni és ennek jó ha 5%-a valóban jó fotó. A 24 képkockás filmek korában azért mindenki jobban meggondolta mikor csinál fotót.
Én szoktam még bluray filmeket is nézni tableten, ami szerintem extrém használat. Mégsem akartam soha tabletre költöztetni a filmgyűjteményemet. SPMC pillanatok alatt képes lecachelni a filmet offlinera, amit utána szintén egy mozdulattal lehet törölni.

Ez annyira ízlés dolga, hogy kár rajta vitatkozni. Én egy szóval nem mondtam, hogy másnak is sok adatot kell tárolni a telefonon, de én így szeretem. 64GB körül érzem ideálisnak.

"Mobilon annyi tartalmat érdemes tárolni, amennyire wifi nélkül (általában ez egy, esetleg pár napi időszak) szükség lehet."

Szerinted :)

"Szerintem semmi érelme ötszáz zenei albumot, százas nagyságrendű filmgyűjteményt mobilon tartani. Erre a felhő tárhelye való."

Ilyesmit nem is tárolok én sem (1-2 kedvenc mese sorozat van a gyereknek, max 3 giga), viszont annál több saját cucc -kép,videó- van. Szelektálok, törlök, backupolok időről-időre, de relatíve hamar újra megtelik. Pl rengeteg videó termelődik a kislányomról, egy 2 éves gyerek mellett kis túlzással minden nap történik valami. És a videó zabálja a helyet. 1 perc FHD vagy neaggyisten 4K videó ~150MB körül van, ezeket eszemben sincs pl mobilneten szinkronizálgatni, vagy adott esetben többszáz MB-okat letölteni csak azért, hogy meg tudjam nézni. Így soha nem nézném vissza őket, mert ekkora fájlokat még fifin is relatíve lassú (a lokál eléréshez képest) kezelni, ide-oda szinkronizálgatni, nemhogy mobilneten.
Most voltunk pl nyaralni, telefonnal nem fotóztam és videóztam sokat, mert volt nálam rendes fényképező is, de így is termelődött vagy 2-3GB videó meg kép.

Most képzeld el, hogyan érintene ha ellopnák vagy elvesztenéd a mobilodat rajta a 2 éves kislányodról készült rengeteg videóval és fotóval. Ha auto-szinkronizálva vannak felhőbe, akkor is bosszúság a mobil elvesztése, de a pótolhatatlan képeid és videóid meglesznek biztonságban a felhőn.

Feljebb írtam 2x is, hogy van mentésem:

"Én saját szerverre mentek rendszeresen"
"Szelektálok, törlök, backupolok időről-időre"

Miért akarsz mindenáron meggyőzni? :) Tudom én, hogy mi kell nekem. Azt szeretem, hogy ha a telefonban relatíve nagy a tárhely, amivel gazdálkodhatok. Nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel, különben nem lennének 64 és 128GB-os modellek. Ez nem jelenti, hogy nincs backupom (sőt, igazából azt sem zárja ki, hogy ezt a sokmindent akár felhőbe is mentsem). De a kedvenceim szeretem ha azonnal offline elérhetők, nem akarok azon agyalni ha valamit megnéznék, hogy van-e hely offline, vagy hogy mennyit zabál a mobilnet keretből ha letöltöm. Volt 16GB-os telefonom, azon állandóan sakkoztam a hellyel. A 32-es határeset. 64GB környékén már jól érzem magam.

Nem akarlak semmiről meggyőzni. De mi értelme lenne hozzászólások írásának, ha soha nem vitatkoznánk?! Mindenki leírná saját blogba mit gondol és annyi. Unalmas lenne, nem? :)
Innen indult ki ez a szál. Ez pedig nem kicsit túlzó állítás volt. Sőt te is ezt írtad most. 64GB bőven elég mobilra szerintem is. A szavazás állását nézve, ez többségi vélemény.

"Innen indult ki ez a szál. Ez pedig nem kicsit túlzó állítás volt. "

Nem túlzás, ha neki kevés.

"Sőt te is ezt írtad most. 64GB bőven elég mobilra szerintem is."

Én nem azt írtam, hogy bőven elég, azt írtam, hogy "64GB környékén már jól érzem magam". Egyelőre. Bár most is így néz ki a dolog (16GB belső tárhely és 64GB SD kártya):

http://i.imgur.com/fYUx5ix.jpg

A történethez hozzá tartozik, hogy most nem ezt a telefont használom, mert pókhálósra tört a kijelzője. Jelenleg a régi 32-es nexus5-öm nyúzom és azon is elférek (pár giga szabad hellyel). De amint a mellékelt ábra mutatja a nagyobbat is be tudtam lakni :)

kicsit túltoltad. :-) a fotón és videók kívül is van élet és tárolandó adat. hasonlóan hozzád, fotóból nálam ami lehet a telefonon is fent van, sd kártyán, mert amint írtad onnan gyorsabb, mint a felhőből. de sok program csak a belső memóriába tud tárolni, oda sajnos kellenek a megabájtok, akinek 8as eszköze van, rendszeresen belefut a kevés helyed van üzenetbe.

"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan."
"Vajon mit várok a sorstól, ha hányok az édestől, és izzadok a sóstól."

- 10+ alkalmazás (köztük egy offline navigáció pár ország térképével)
- több mint egy évnyi fotók és videók
- pár gigányi zene
- hívásrögzítő alkalmazás (többszáz hangfelvétellel)
Utóbbi biztosan 10GB+

--------------
„If there were no hell, we would be like the animals. No hell, no dignity.”

'Okostelefonom...' kellett volna a címbe. Mert a nem-okos mobilokban gyakori a 8MB vagy még annál is kevesebb tárhely.

Viszont már a SonyEricsson W800-am is gyárilag 512-es Memory Stick (Pro Duo?) kártyával érkezett. Kicsit később a G502-ben 2gigás M2 volt.
Egyik sem mai cucc, és egyik sem okostelefon.
- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

64 Gbyte, nem volt 32-es iphone 6s amikor lecsereltem az 5 eves telefonom, ugyhogy most jo 3-4 evig meg ennyi is marad, valoszinuleg eleg is lesz mindenre :)

Van benne közel ~800 névjegy, és azt mondja:
21% in use
79% free

Váltsa át kilóba/megába/gigába, akinek az a perverziója. (Nokia S40 platform)

32, de tekintve hogy a rendszer elhasznál egy csomót, ténylegesen 25 használható ebből. És kevés :)

4GB és mára eljutottunk odáig, hogy időnként törölnöm kell a Google Play-szolgáltatások adatait, hogy elég legyen. :-)

Specifikacio szerint:
9 MegaByte

Szerk: ez vajon belefer abba a kategoriaba, hogy "nincs..." ? :D

Csak annyit tudok, hogy kevés, folyton rinyál, hogy "majdnem tele, 95%".
Céges Sony XPERIA/fogalmam_sincs_alverzió. Egyetlen "extra" használat a Skype.

+1

En meg szidom az app keszitojet, ott van egy 32G bovitokartya, legalabb az adatokat lenne hajlando odarakni.
De nem, megmagyarazza: "Kulso SD kartyarol tul lassan futna". Valoban. Igy meg nem fut sehonnan.

Gyereknek volt fent valami farmos program, kezdeti par megarol 1,5G-ra hizott. Semmit az SD-re...
Akkor toroltem....

--
http://www.micros~1
Rekurzió: lásd rekurzió.

Erre azért van ám egy olyan lehetősége is a tisztelt fejlesztőnek, hogy alapból az SD-re települ, és magából az app-ból bekapcsolhatom, hogy ha ezt vagy azt az SD-re akarok tenni. Mivel a teszteket gyakorlatilag mindig alaptelepítés + alapbeállítással végzik, és az emberek többsége le se szarja a beállításokat, ez pont kiszűri a lassú szar tipusú review-kat és teszteket, de az értelmes (de nem feltétlenül űberguru) felhasználó is jól járna.

(Példaként, van olyan navigációs app, amelyik belső kártyára tölti a térképet - alapból, de ezt én átállíthatom. Van olyan, amelyik torrenttel tölti a térképet alapból, de bekapcsolhatom a direkt http-n keresztüli letöltést. És. í. t.)

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

Nem tudom, vajon iszonyat nehez lenne telepitesnel feltenni egy kerdest, "hova telepuljek?". Tudom, a sok egybites a kerdest sem ertene, de oszinten, engem ez nem erdekel, lenne egy default, a belso kartya.
De igy nagyon gaz, vagy letorlok mast, vagy nem rakom fel - mikozben ott a sok tarhelyem, ahova csakazertsem telepul.

--
http://www.micros~1
Rekurzió: lásd rekurzió.

Most is át tudod költöztetni az alkalmazást Settings-ben. Telepítéskor valóban azért nem lenne jó ötlet, mert az r=1 felhasználóknak megoldhatatlan problémát jelentene.
Láttam már 32GB-os mobilt 2GB-os SD kártyával. Az ilyen jó user képes lenne SD kártyára bökni telepítéskor majd sírni azon, hogy kevés a hely a mobilján miközben a 32GB kong az ürességtől.
Amelyik appnál a fejlesztő tiltja az sd-re költöztetést, azt nyilván okkal teszi.

Több van. Leírtam.

--
GPLv3-as hozzászólás.

Siemens S55
Meghajtó: A
Szabad: 247.52 KB
Méret: 921.61 KB

Van rajta néhány háttérkép (101×88@256) meg egy Excel táblázat :-)

Saját célra nem használok "okostelefont".

A céges meg ugye nem az enyém.
Annak nem tudom milyenek a paraméterei, nincs jelentősége.

Egyébként a céges okostelefonnak, ha nem lenne érintőképernyője, meg lehetne rajta telefonálni is időnként a sok egyéb mellett, lehet nem lenne rossz. ;-)

Meglehetősen furcsa, mikor akármilyen okból van egy nem fogadott hívás, utána néhány percig nem tudok telefonálni, mert csak egy karika megy körbe a hívás gomb megnyomására.

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem hardverhiba - mert általánosan jelentkezik a cégnél - hanem csodaandroid és/vagy telefonszolgáltató feature.

--------

Előállított "Vállalati
Internetszennyező"

Az enyemnek csak egy hibaja van: mikor lerakok egy hivast, neha felhiv egy masik szamot (ami ott van a historyban). Olyan is van, hogy egy perccel az elozo lerakott utan...csak a zsebembol hallom, hogy "HALLO! HALLO! MIERT HIVTAL?"

Ezt leszamitva teljesen jo dolog az okostelefon, foleg miota leteik a BKK Futar alkalmazas.

--
http://www.micros~1
Rekurzió: lásd rekurzió.

Errol az IT Crowd egyik jelenete jut eszembe, mikor bekapcsolja a telefonjan a "hangfelismerest", aztan barhanyszor kimondja az "anyam" szot, a teleofn felhivja...Nyilvan akkor, amikor a legkevesbe nem kellene.

Nem, ez valami hiba. Nme tudom, hogy Lenovo vagy Android, hw vagy sw, tipushiba vagy egyedi, de nagyon nem jo.
Mas gondom nincs vele, ugyan rakenyszeritett a ceg, hoyg okosteleofonom legyen, de igy fel ev utan mar elviselem, es kihasznalom az elonyeit, ha kell. Azt alairom, hoyg SMS-t irni kenyelmesebb rajta. SMS-t torolni meg nem :)

--
http://www.micros~1
Rekurzió: lásd rekurzió.

Mikor megvettem tudtam, ha kíváncsi volnék rá pár perc alatt biztos kiásnám belőle.
De mivel lassan három éve megvan, elfér rajta minden használt app, a navigáció a szükséges és kevésbé szükséges országok térképeivel, és az "utazóznék", így a helyes válasz az elég :)

Az S7 32-es, és bele lett pattintva még egy 64-es kártya.
Az S5 Mini 16-os, és egy 32-es karival lett erősítve.
A tárhelyből sohasem elég.
- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol