LOL, http://ppo.hu/phpmyadmin

Fórumok

100 ezer bankártyaadathoz a kapu..... :)

Hozzászólások

Ha pert lehet nyerni a mikrosütő gyártó ellen, mert nem volt a leírásban, hogy macskát nem lehet szárítani benne,...
akkor itt is logikusnak tűnik, h ha nincsen kiírva az oldalra, hogy csak az xy KFT dolgozói léphetnek be az oldalra a megjelenő formok kitöltésével..., akkor én is megpróbálhatok belépni. Az sincsen kiírva, h nem próbálkozhatok a jelszó visszafejtésével/kitalálásával. Azaz próbálkozhatok. Rengeteg szoftvernél le van írva, hogy a program működésének visszafejtése tilos. Na ott elfogadható, h büntetnek érte.
Persze ott a ráutaló magatartás a jogban, ami miatt olyan döntést hozhatnak amilyet akarnak.

Ez a "macska vs. mikrosütő" témakör az elcseszett amcsi jogrendszerre épülő történet. Ugye a föld, ahol az ügyvédi színjáték az, ami elviszi a pert, mert az esküdteknek játszanak, és precedens értékű törvényalkotó ítéletek vannak. Ezért tilos (mondokvalamit) Illinois állam egyik kisvárosában éjfél után elefántot póráz nélkül sétáltatni.

Itthon nem biztos, hogy megállná a helyét ez az érvelés, bár a fene tudja. Csak tipp. :)
--
"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods

A sima jogos használat esetében van egy szerződésed azzal, aki a hozzáférést adja, ami tisztázza a jogokat és kötelességeket.
A magára hagyott kis bejelentkezőablakra bukkanva e széles interneten viszont semmi ilyened nincs.
Idehaza valószínűleg elítélnek, ha visszaélést követsz el, azzal nem vitázom, de a fenti két eset semmiképp sem ugyanaz.

Szerintem a bankkartyaszamok azert nem naluk vannak hanem ok nevezzem ugy hogy csak egy hiperlinkel atmennek a bankhoz es a tenyleges fizetes ott zajlik le. Kepzeljuk el hogy van egy ajtod, termed a bank elott es ott te fogadod az ugyfelet :) Na amikor megmondja hogy valojaban mit is akar vagyis kivalassza akkor te szepen kezenfogva odavezeted az ugyfelablakhoz :)

Masreszrol meg szerintem a phpmyadmin azert van ott mert a szolgatato ahol vetek a tahelyet ezt alapbol adta nekik, es nem tudjak eltuntetni .... SOt meg lehet hogy .htaccess vagy hogy is hivjak lehetoseguk se nincsen hozza ...

Annyira meg azert gondolom nem butak es a jelszo legalabb valami rendes ...

A legjobb a pma-ban hogy a loginon mindjár meg is adja a pontos verziószámot hogy egyből tudd hol keresd a betörési pontokat :D
phpMyAdmin vulnerabilities van szép számmal...