VPN kliens Windowsra (x64)

Leszogeznem hogy jopar klienst/dolgot kiprobaltam mar, itt van par ami "majdnem mukodik":

- VBScript-el ellatott , mingw-vel forditott vpnc.
- Shrewd soft VPN
- VPNC + gui

S ami legjobbnak tunik:
- VPNC FE (FrontEnd)

A gond csak az FE-vel hogy felkapcsolodik, de semmi. No connectivity es itt vege. A Cisco-t nem erdekli a gond ahogy olvastam, Vista ota nincs megoldas erre. X86-ra meg mukodik a kliensuk, de masmerre mar nem.

Ami a legpoenosabb, linuxon a sudo vpnc es adatok megadasa utan tokeletesen volt kapcsolatom. lol? :) (Itt kiesik a binyugz, csak Win megoldas erdekel).

[i]Ezek az adatok vannak:
IP , user + pw, group name + pw. Kb ennyi.

Hozzászólások

vpnc kompatibilis a cisco vpn-el ( állítólag juniper-el is, de az még nem sikerült )
Az hogy a rendszerre nincs megfelelő kliens, nem jelenti azt, hogy ha van egy rendszerre kliens, annak nem kell működnie.

TheGreenbow esetleg jó lesz neked!

Ha csak vpn kell akkor OpenVPN. Telepít -> elindít -> örül! Ha a Cisco saját ipseces vpnjét akarod "élvezni" akkor Windowsos csatlakozás varázslóval kell mókolni, valami olyan rémlik, hogy adhoc módú hálózatot kell létrehozni.
Mióta ráleltem az openvpn-re nem szeretek mással sz@rozni.

----
概略情報

Ez nem home project, egy eleg draga Cisco eszkoz felugyel a VPN kapcsolatokra. A gond hogy en itt mint "alkalmazott" vagyok, nem pedig tulaj/admin/akarmi. Sokat nemtudok beleszolni az ilyesmikbe.

szerk.: Win VPN-el probalkozom, eddig restartolnom kellett tole, most meg csak megall user+pw ellenorzesnel.

Nem lehet, hogy a Cisco cuccon van valami elkonolva, vagy valaki túlbuzgalomból levette a jogosultságodat? Esetleg más viszmajor (ISP, saját router, víruskergető, Windowsos tűzfal)?

----
概略情報

^..sok UP.

Valaki nemtudna elkuldeni a "TheGreenBow" fele dll-t?

Nah. TheGreenBow elindul (Koszonet ismet Szollosiimre), de a konfig mar nehezebb. "P1 algorithm mismatch" hibat dob. Ha sikerul osszedobnom megis, nem kapcsolodik fel. Hosszu kuzdelem lesz ez. A TGB oldalan levo manualokat mar vegigolvastam, azok alapjan probalkoztam, nem segitett. :/