LAN statisztika

Sziasztok!

Olyan web alapú programra lenne szükségem amely, a DHCP szerver által kiosztott IP címek statisztikáját tudja elkészíteni /mikor netezett, mekkora adatforgalma volt, esetleg grafikonnal ábrázolva/. Olyasmire gondolok mint a phpsysinfo. Létezik ilyen? Esetleg webminbe nincs ilyen modul?

Hozzászólások

Egyszer felinstallaltam az LMS -t. Tul komplex volt szamomra (es a feladatnak amire hasznalni szerettem volna) de szerintem neked meg pont jo lessz.

http://www.lms.org.pl/
--
The worst or stupidest ideas are always the most popular.

Nincs mit ... de nincs tapasztalatom vele. Felraktam, megneztem, es kerestem mast (azert raktam fel mert valaki a hup on ezt ajanlotta netkavezo adminisztralasra) na de ez tenyleg agyuval verebre kategoria (teljes ISP management es nyilvantarto soft). Sok sikert hozza ... remelem neked bevallik.
--
The worst or stupidest ideas are always the most popular.

a "mikor netezett" alatt mit ertesz? csak amikor letoltotte a weboldalt, vagy beleertve azt is mig 2 oraig nezegette?
(remelem osszezavartalak :) )

Az effektív adatforgalomra gondoltam, tehát az oldal letöltésére. Azért kellene ez ha jön sírni a szája a usernek hogy "hát egésznap nemvolt internet" akkor én az orra alá dugom a statját hogy azért ezt nézzük meg együtt is.
_______________________________________________________________________________________________
Nem az erős aki sosem esik el, hanem az aki mindig fel tud állni!

esetleg squid + squid-reporter?
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..