betörés

Feltörték a pincémet, pedig a jólismert A.J.T.Ó., L.A.K.A.T. és P.Á.N.T. rendszerek védték, továbbá szokott arra felé járőrözni egy Rozi nevű watchcat is, aki sajnos az esemény időpontjában éppen házon kívül tartózkodott.

A támadó szürke sapkás lehetett, mert az ajtótokból kitépett P.Á.N.T.-ot és az így megszerzett L.A.K.A.T.-ot a pince közepére helyezve rámutatott a rendszer gyenge pontjára is.

Sajnos történt adat vesztés is, a betörő elvitt kb. fél kiló hagymát és krumplit és megtouch-olt pár objektumot, de azokban kárt nem okozott.

A betörés felfedezése után átmenetileg megpatcheltem a rendszert (felraktam egy másik pántot) és megkezdtem az új védelmi rendszer megtervezését, melyben komoly szerepet szánok egy éhes királykobrának, elektromos kilincsnek és egy "5t" feliratú, az ajtó fölé függesztett üllőnek.

Hozzászólások

Rozinak szokott packet lossja lenni?
Amúgy az üllõ hatásos. Szoktam én is használni.
---
Powered by Áram

Viccet félretéve a hatályos törvények szerint nem szabad olyan védelmi rendszert alkalmazni, mert veszélyezteti az emberi életet. Bármennyire is színpatikus az az 5T. :)

a villanykilincsért előveszehetnek a zsaruk, szóval ésszel.

Elég egy villanypásztor technológiáját vegyíteni L.A.K.A.T.+P.Á.N.T.-ban, és egy kis kapcsolót elhelyezni az ajtó közelében, ami alá odaírod, hogy VILÁGÍTÁS. A kis kapcsoló természetesen villanypásztort kapcsol. :)

Amúgy tegnap nálunk is betörtek alagsorba. Egy pezsgőt vitt el a hűtőből, az is a szomszédé volt. De csinált 1 kis rendetlenséget. Egyébként mint kiderült, egy hajléktalan volt, és eddíg csak aludni járt ide (egy szőnyeg van itt már jóideje, senki nem tudja honnan). Döme titkos rendőrségi nyomozókutya szagmintákatt vett valahányszor, amikor a gyanúsított a szőnyegen aludt, és ez a procedra ez alkalommal sem maradt ki.

Esetleg Rozit szereld fel nehany 12 mm-es gepagyuval, repeszhatasu granattal, lezerfegyverrel, vagy tobbrobbanofejes strategiai nuklearis raketaval.

--
Fontos feladatot soha ne bizz olyan gepre, amit egyedul is fel tudsz emelni!

Ma mar nem gond felszerelni egy mobil riasztot. Egy kimustralt mobiltelefon, nemi elektronikai ismeret es egy egyszeru program csodakra kepes. Amikor vki szorakozik az ajtoval, vagy mar odabent mozgast eszlel, kuld egy SMS-t, h gaz van.

Rendorok mit talaltak? Volt legalabb "hade bisztosur"?

Minél korszakalkotóbb ötlettel állsz elő, annál több hülyén kell átverekedned magadat.