linux.hu

Hozzászólások

senki sem tudja, hogy mi van?

...te nem tudtad, hogy Szabad Szoftver Intézet Kht. le[sz|tt] belőle?

Az elnök nyilván nem tud megülni egyszerre két lovat, és érdekek sem ütköznek, hiszen az egyik egyesület, a másik meg társaság.

ui: egyébként ha jól emléxem külföldről amúgy sem lehetett elérni az oldalt

Az LME-nek edíg egy cég végezte a szerver karbantartást. Az LME felmondta vele a szerződést. A cég (aki a domain karbantartójaként is meg volt jelölve) mint kiderűlt töröltette a DNS bejegyzéseket.
A Domain karbantartójának átírása folyamatban van, de a bürokrácia miatt ez így jött ki. Hét elején helyre fog állni a rend.

Burokracia imho egyedul az lme reszerol allhat fenn, persze az en ismeretem szerint... Gondolom a 23vnet megcsinalta volna szombaton is az atvetelt (lehetseges adatmodositas nelkul azonnal) Szoval a burokracia itt all fenn. Beke meg minden, de nem tudom min veszett ossze az lme meg a regisztrator, hogy az az azonnali torlest nyomott (ez jar azzal, hogy a .hu zonabol kikerulnek az erintett domainek nevszerverei) es nem a sima felmondast valasztotta helyette. Inkabb ez ami a bibi, a dolog igy ego, persze ez csak a regisztratorra es az lme-re tartozna kiveve ha az a domain nev nem a linux.hu lenne ami piciket ront a megitelesen ennek a nevnek.