Hungarocell golyócskák helykitöltőnek

Keresek kisebb kiszerelésben hungarocell golyócskákat, amikkel helykitöltés céljából ki tudok bélelni egy kis csomagot, hogy a postai viszontagságokat jól bírja. Semmilyen ötletem nincs hol kellene utánanézni, így jöhetnek tippek is. Thx.

Hozzászólások

Azthiszem, hogy a postán lehet venni dobozokat elképzelhető hogy ilyet is de ha nem akkor próbálkozz valamilyen műszaki vagy egyébb üzletben. Esetleg marad a felesleges újságpapír összegyűrése vagy ha van iratmegsemmisítőd azzal feldarabolod és az így kapott fecnikkel jól meg lehet oldani. :)

www.blup.hu
www.amobafotel.hu
Ez ugyan nem épp kisebb kiszerelés. Amőbáék állítólag nem igazán szeretnek ilyet adni, nagyobb mennyiségben legalábbis nem, hogy nehogy te magad csináld meg a fotelt, inkább vedd meg tőlük. Blupék (Nyugati pu. környéke) simán adnak, 1 kg a legkisebb adag, ez a náluk árult puff méretével azonos (szóval egy nagy teli szemeteszsákot képzelj el), 1500 Ft-ba kerül. De ha ennél sokkal kisebb mennyiség kell, és jó napjuk van, szerintem adnak ingyér :) Polisztirol gyöngy a cucc neve. Különálló golyókról van szó (ha jól értem ez kell neked), tök ugyanaz az anyag mint a hungarocell, csak nincsenek összepréselve.
Állítólag Tüzép telepeken lehet még olcsóbban kapni (fajlagosan), bár nem hinném hogy van kisebb kiszerelés.

Hagyd a fenebe a golyokat. Tepd ki a felretett ujsagok lapjait, gyurd ossze oket sok-sok galacsinba. A papir marha jol szerkezeti anyag tud lenni, ha megfeleloen hasznaljak fel. En pl. megmaradt WC papir hengerekkel raktam tele allitva egy kisebb dobozt, es a 90 kilomat siman kibirta. Emellett szinten jo hoszigetelo. Viz ellen meg zacsi is megteszi. Szerintem ennel nincs olcsobb megoldas.

Igen, irtatok az ujsagpapirt ill. az iratmegsemmisitos csikokat. Teljes mertekben igazat adok abban, hogy ennel olcsobb nincs. Viszont ahova kellene, ott szamit a kinezet barmilyen hulyen hangzik. Szeretnem, ha a cimzett mikor kibontja a csomagot, azt mondja: "Hmm ez igen, igenyes csomagolas." Ha most ezert feher golyocskakat kell vennem realis aron, am legyen. :)

Thx.