Groupware setup gondok

Groupware setup gondok

Hozzászólások

Egy obsd 3.7-et futtató gépre próbálok éppen felvarázsolni groupware szoftvert. Elsőre a phpgroupware-t próbáltam, majd megpróbáltam még az egroupware-t is, de mindkettő igen hasonló módon nem sikerült. A probléma az, hogy mikor behozom a setup oldalát bármelyiknek is, már a default értékek is érdekesen jelennek meg, kb így: [code:1:fae16c20cc]\"/htdocs/phpgroupware\"
\"phpgroupware\"
\"your_password\"[/code:1:fae16c20cc]
Próbáltam az értékeket így hagyni, kitörölni és normálisan átírni, de ennek sem volt semmi hatása arra, hogy a linkek amik kiírnák a configot, ezt adják vissza a phpgw esetében:[code:1:fae16c20cc]The requested URL /phpgroupware/setup/\"manageheader.php\" was not found on this server.[/code:1:fae16c20cc]
Ilyen hülye módon hivatkozik a php oldalra, és képtelen vagyok rájönni hogy miért. Sok helyen láttam hogy ment másoknak obsd-n a phpgw, nem tudom nekem miért nem megy. Az egw dettó ugyanilyen, bár mintha valahol olvastam volna hogy hasonló (ugyanarra?) az alapokra építkeznek. Találkozott már valaki ilyen hibával, vagy tudja hogy mi lehet a baj hogy ilyen hülye módon jelenít meg és hivatkozik a setup?

Nekem úgy rémlik, a php.ini-ben van valami beállítás, amivel lehet ezt szabályozni.

[quote:46bdde7302="zsolt"]Nekem úgy rémlik, a php.ini-ben van valami beállítás, amivel lehet ezt szabályozni.

Hát már böngésztem a php.ini-t, próbáltam állítgatni értékeket amikről úgy gondoltam hatással lehetnek, de eddig nem találtam meg a jó megoldást. A php verziója 4.3.11, ha ez esetleg számít.

magic_quotes_gpc
magic_quotes_runtime

próbáld ezeket kikapcsolni a php.ini-ben, főleg az elsőt.

[quote:4b5bb1788a="dandor"]magic_quotes_gpc
magic_quotes_runtime

próbáld ezeket kikapcsolni a php.ini-ben, főleg az elsőt.

Bejött a dolog, a magic_quotes_runtime=Off megoldotta a gondot. Köszönöm a segítséget! :D