HP-UNIX; IBM AIX rendszeradminisztrátor kerestetik

Fórumok

HP-UNIX; IBM AIX rendszeradminisztrátor kerestetik

Hozzászólások

[quote:40e599e747="akoczuba"]Normál munkarend, 08:00-17:00-ig

Amugy mitol normal munkarend a napi kilenc ora melo? Persze havi hatszazert... hmm nos egye fene... egy darabig ;-)

[quote:1a4a1416dd="LiRul"][quote:1a4a1416dd="akoczuba"]Normál munkarend, 08:00-17:00-ig

Amugy mitol normal munkarend a napi kilenc ora melo? Persze havi hatszazert... hmm nos egye fene... egy darabig ;-)

Biztos beleszámolták az ebédidőt és a cigiszüneteket is :D

[quote:11f4501a81="Dr_Mac"]Biztos beleszámolták az ebédidőt és a cigiszüneteket is :D

Es ha en negyed ora alatt megkajalok s nem KVzok/cigizek? Akkor lehet 8ó15p a munkaido? 8)

[quote:b2f0347b64="LiRul"]Es ha en negyed ora alatt megkajalok s nem KVzok/cigizek? Akkor lehet 8ó15p a munkaido? 8)

Nem hiszem. Ugyanis a törvény szerint a folyamatos képernyő előtti munkánál óránként 10 perc szünet kötelező és nem vonható össze. Ja, és naponta max. 4 órát lehet képernyő előtt tölteni.

Akkor viszont nem értem :?

[quote:36682fa28b="Dr_Mac"]Nem hiszem. Ugyanis a törvény szerint a folyamatos képernyő előtti munkánál óránként 10 perc szünet kötelező és nem vonható össze.

Ez vilagos, ambar en meg nem lattam olyan munkahelyet, ahol ezt az eloirast komolyan vennek.
[quote:36682fa28b="Dr_Mac"]Ja, és naponta max. 4 órát lehet képernyő előtt tölteni.

Akkor viszont nem értem :?

Pedig egyszeru: bujhatsz te 4 oran keresztul AIX konyveket is, nem kell neked feltetlen a monitort bambulni. Szoval az, hogy mennyi az ebed-, KVido teljesen fuggetlen attol, hogy gep elott ulsz-e vagy sem.

[quote:a7a6c21a0e="LiRul"]Es ha en negyed ora alatt megkajalok s nem KVzok/cigizek? Akkor lehet 8ó15p a munkaido? 8)

Sok hasonló helyen dolgoztam, de olyan helyen még nem, hogy gyors evésért hamarabb hazamehess! :) Sajnos :(

Viszont a rendszergazdai munkával jár az, hogy sok dolgot csak akkor lehet csinálni, amikor mások már/még nem dolgoznak. Szerencsés esetben ezt megértik, és ha nem pénzben kéred lecsúsztathatod. Szerencsére manapság egyre több dolog végezhető otthonról is, igaz ez nem éppen pihenés, nemrég egy barátommal beszéltem aki otthonról kezelte a rendszert, de telefonálni is alig lehetett vele :)

Addig izgatsz Anikó, míg elmegyek, s megkapod az önéletrajzom. :)
Németül, angolul beszélek, AIX-et, xSeriest buzerálok, napi szinten... Na majd...

Kedves Norbert!

Tudunk, esetleg személyesen is beszélni az állásról?
Ha elküldöd a cv-det, akkor felveszem veled a kapcsolatot és tudunk egyeztetni egy időpontot interjúra.

Négy plusz öt éves HP-UX gyakorlattal rendelkezem. Keress meg PÜ-ben.

Ave, Saabi.

Szia Anikó!

Látom, hogy még mindig keresel embert. Lehet számlára is dolgozni? Pl. többen vagyunk és érdekelne minket az ajánlat, de csak mint vállalkozó.

Köszi.

[quote:78bf0955ab="nikkko"]Szia Anikó!

Látom, hogy még mindig keresel embert. Lehet számlára is dolgozni? Pl. többen vagyunk és érdekelne minket az ajánlat, de csak mint vállalkozó.

Köszi.

Igen lehet számlázni is, de a 8 órát le kell dolgozni. Nyugodtan jelentkezhettek többen, mert még van lehetőség kb három embernek. Fontos, hogy legyen nyelvtudás a németországi kintlét miatt, meg egyébként is kommunikálni kell a nemzetközi kollégákkal.

[quote:7ee787d191="saabi"]Négy plusz öt éves HP-UX gyakorlattal rendelkezem. Keress meg PÜ-ben.

Ave, Saabi.

Szia Saabi!

Valamilyen oknál fogva nem tudtam Neked privát üzit küldeni. Lehet róla szó, hogy küldesz egy emilt nekem?

Köszi,

Anikó

[quote:6fe31b761f="_peter_"]Azért tetszik hogy egyre több oldscholl UNIX rendszer merül fel a a HUP-on és az álláshítdetésekben ;) :roll:

:D :wink:

Egy AIX rendszert üzemeltetéséhez eléggé jó alap tud lenni egy alapos Linux/BSD ismeret. Gyakorlatilag maga az IBM is eléggé a Linux "kompatibilitás" irányába tereli az AIX -et. Ráadásul ezen a rendszeren nemigazán jellemző a a konfigfájlokban való derékig matatás illetve a hardver eszközökhöz való kernel hekkelgetés. A beállítások 90% -át a SMIT nevű konfigurációs központból el lehet végezni (ez keb olyasmi mint a SuSE -n a yast csak fényévekkel jobb). Sokkal izgalmasabb lehet az hogy aki AIX -et üzemeltet elléggé jó esélyel fog találkozni HACMP, DB2, Websphere, TSM környezettel, főleg hogy a TSM némely funkciója eléggé jól meg tudja könnyíteni a rendszeradminisztrátor dolgát ( pl. HSM, SYSBACK) és általában ők is üzemeltetik a TSM rendszereket. Természetesen nem árt tisztában lenni az ehhez kapcsolodó hw elemekkel, pSeries/iSeries architektúrákkal, logikai particionálás (LPAR) és dinamikus erőforrás kezelés fogalmával, külső storage eszközökkel, SAN környezettel, stb...
Én fél éve üzemeltetek AIX -eket és nagyon megkedveltem, pl. egy Solarishoz képest sokkal kényelmesebb és jobban skálázhatóbb. Igaz drágább is.

[quote:5f5f38db7d="StillWater"]Egy AIX rendszert üzemeltetéséhez eléggé jó alap tud lenni egy alapos Linux/BSD ismeret. Gyakorlatilag maga az IBM is eléggé a Linux "kompatibilitás" irányába tereli az AIX -et. Ráadásul ezen a rendszeren nemigazán jellemző a a konfigfájlokban való derékig matatás illetve a hardver eszközökhöz való kernel hekkelgetés. A beállítások 90% -át a SMIT nevű konfigurációs központból el lehet végezni (ez keb olyasmi mint a SuSE -n a yast csak fényévekkel jobb). Sokkal izgalmasabb lehet az hogy aki AIX -et üzemeltet elléggé jó esélyel fog találkozni HACMP, DB2, Websphere, TSM környezettel, főleg hogy a TSM némely funkciója eléggé jól meg tudja könnyíteni a rendszeradminisztrátor dolgát ( pl. HSM, SYSBACK) és általában ők is üzemeltetik a TSM rendszereket. Természetesen nem árt tisztában lenni az ehhez kapcsolodó hw elemekkel, pSeries/iSeries architektúrákkal, logikai particionálás (LPAR) és dinamikus erőforrás kezelés fogalmával, külső storage eszközökkel, SAN környezettel, stb...
Én fél éve üzemeltetek AIX -eket és nagyon megkedveltem, pl. egy Solarishoz képest sokkal kényelmesebb és jobban skálázhatóbb. Igaz drágább is.

Köszi, hogy ezt leírtad. Felmerül a kérdés: érdekel e Téged egy állásajánlat?

Köszi, de egyelőre meg vagyok elégedve a jelenlegi munkahelyemmel:)
Meg amik itt felmerült összegek közül ami már esetleg gondolkodtatóba ejtene az több éves gyakorlathoz van kötve, nekem meg csak fél éves "praxisom" van.

[quote:8d00ad01fa="akoczuba"]Egy nemzetközi informatikai cég keres kiemelt kereseti lehetőséggel Budapestre rendszeradminisztrátorokat. Összesen 10 embert. (Tehát csapatostul lehet jelentkezni! :D ) Pár éves Unix vagy aix tapasztalat szükséges. S.O.S.

Még mindig keresünk Unixos vagy aixos embert! Pár éves hasonló tapasztalat elég lehet a pozíció betöltéséhez.

Üdvözlettel,

Anikó

[quote:47a72eb33c="StillWater"]Köszi, de egyelőre meg vagyok elégedve a jelenlegi munkahelyemmel:)
Meg amik itt felmerült összegek közül ami már esetleg gondolkodtatóba ejtene az több éves gyakorlathoz van kötve, nekem meg csak fél éves "praxisom" van.

Az más. Azért köszi.

Aniko, nekem nem irsz valami biztatot? :-)

[quote:0f4f5a0020="akoczuba"][quote:0f4f5a0020="norbert79"][quote:0f4f5a0020="trey"]Szerintem ott van. Max te nem vetted eszre.

Amikor írtam, még nem volt ott... Csak egy PU, semmi több...

Kedves Norbert!

Egyébként érdekel a lehetőség?

Üdvözlettel,

Anikó

Nem bántam volna, ha válaszolsz. igen/nem? Biztos nagyon elfolalt vagy és nem érdekel egy 550 -600 bruttós (csak a 2-3 éves tapasztalattal rendelkezőknek járó)ajánlat. Azért köszi.

Anikó

[quote:4af5ae5ae2="LiRul"]Aniko, nekem nem irsz valami biztatot? :-)

Mire gondolsz? Elküldted már esetleg az önéletrajzod? A LiRul-ról nem ismertelek fel, segíts nekem. Érdekel az állás? Ha érdekel, akkor Hajrá LiRul! :)

[quote:3fdb02e59f="akoczuba"]Mire gondolsz? Elküldted már esetleg az önéletrajzod? A LiRul-ról nem ismertelek fel, segíts nekem. Érdekel az állás? Ha érdekel, akkor Hajrá LiRul! :)

Jah nem, lapozz vissza, tegnap este irogattam ide ezt-azt, az allasra aligha hiszem, hogy jogosult lennek, de hatha mas kerdesemre tudsz valami biztatot.

[quote:09667e33cd="LiRul"]Mindig erdekeltek ezek a rendszerek, a baj csak az, hogy a linuxot is azert tudtam megtanulni ugy ahogy, mert otthon az en kis hazipcmen neki tudtam allni kiserletezni. Aztan persze utana mar jottek a nagyobb, szebb, jobb gepek. De egy AIX vagy HP-UX nem rohangal a lakasban csak ugy, sajna. :-( Ha jol sejtem nagyjabol a hajamra kenhetem a >9 eves linux tapasztalatomat. Pedig ezekben a rendszerekben van a lehetoseg, ha tanitanatok nullarol is embert, en ott lennek az elso sorban! :-) [akar az allastol fuggetlenul penzert, persze nem elszallt osszegert, mert azt nem tudnam megfizetni]

Figyu, azért küldj nekem egy cv-t mert sose lehet tudni. Elég sok infos pozink szokott lenni, szóval lehet, hogy lenne valami jó állás neked is, ha érdekel. :wink:

[quote:6f87f08277="akoczuba"]Figyu, azért küldj nekem egy cv-t mert sose lehet tudni. Elég sok infos pozink szokott lenni, szóval lehet, hogy lenne valami jó állás neked is, ha érdekel. :wink:

Persze, hogy erdekel, este felujitom picit (tavaly osszel nyultam hozza utoljara), s kuldom a megadott email cimre. Koszi a lehetoseget!

[quote:4e20468cc6="akoczuba"]Egy nemzetközi informatikai cég keres kiemelt kereseti lehetőséggel Budapestre rendszeradminisztrátorokat. Összesen 10 embert. (Tehát csapatostul lehet jelentkezni! :D ) Pár éves Unix vagy aix tapasztalat szükséges. S.O.S.

Akit (akiket) érdekel a lehetőség, küldjék el az önéletrajzukat, mert az alapján tudunk egyeztetni időpontot állásinterjúra.

Üdvözlettel,

Anikó

Sajnos nekem csak linuxos tapasztalataim vannak. A nevezett Unixokkal nem is találkoztam még :(

[quote:2c2202016c="Dr_Mac"]Sajnos nekem csak linuxos tapasztalataim vannak. A nevezett Unixokkal nem is találkoztam még :(

Azért küld el a CV-det, mert sosem lehet tudni, lehet, hogy lenne valami jó ajánlat neked. Mit gondolsz? :wink:

[quote:884b0b35f2="_ventura_"]akkor elkuldom en is :D
en meg hasznaltam is unixokat, igaz csak felhasznalo szinten , sorban VMS SunOS, meg AIX.
aix es solaris ala meg commodore emulatort is forgattam :D

a vms miota unix?

semmilyen, szal elszurtam ;>

[quote:cd5e39b815="akoczuba"]Egy nemzetközi informatikai cég keres kiemelt kereseti lehetőséggel Budapestre rendszeradminisztrátorokat. Összesen 10 embert. (Tehát csapatostul lehet jelentkezni! :D ) Pár éves Unix vagy aix tapasztalat szükséges. S.O.S.

Előny ha van angol/német nyelvismeret!

Kar hogy nemetul kell hozza tudni :-(((

[quote:d6272bbae9="akoczuba"][quote:d6272bbae9="Dr_Mac"]Sajnos nekem csak linuxos tapasztalataim vannak. A nevezett Unixokkal nem is találkoztam még :(

Azért küld el a CV-det, mert sosem lehet tudni, lehet, hogy lenne valami jó ajánlat neked. Mit gondolsz? :wink:

Elküldöm. Végülis mi baj lehet belőle? :D

[quote:3053369219="toshy"]Kar hogy nemetul kell hozza tudni :-(((

De csak épp szövegértés szinten.

[quote:3ae1155811="Dr_Mac"][quote:3ae1155811="akoczuba"][quote:3ae1155811="Dr_Mac"]Sajnos nekem csak linuxos tapasztalataim vannak. A nevezett Unixokkal nem is találkoztam még :(

Azért küld el a CV-det, mert sosem lehet tudni, lehet, hogy lenne valami jó ajánlat neked. Mit gondolsz? :wink:

Elküldöm. Végülis mi baj lehet belőle? :D

Oké, várom. :)

Szotar progikat lehet hozza hasznalni ?

[quote:5da7681e49="toshy"]Szotar progikat lehet hozza hasznalni ?

Mi az a szótár progi? Ja, mint a sztaki vagy ilyenek? Ha valaki szerintem nem beszél egy nyelvet, vagy nem érti, úgy elég lassú lehet a dolog nem? Vagy vajon van-e türelme a cégnek ahhoz, hogy az ember azt mondja:beszéljünk róla később, mert megyek megnézem a szótárban, hogy mit is akarnak.

Igen en sem a beszedre gondoltam, hisz annak ott az angol, legalabb is reszemrol.

akkor elkuldom en is :D
en meg hasznaltam is unixokat, igaz csak felhasznalo szinten , sorban VMS SunOS, meg AIX.
aix es solaris ala meg commodore emulatort is forgattam :D

[quote:a0a53ed1cc="toshy"]Igen en sem a beszedre gondoltam, hisz annak ott az angol, legalabb is reszemrol.

Kedves Toshy!

Ha van egy alap németed, vagy tanultál írni, olvasni valaha németül az angol mellett, akkor a nyelv területével nem lehet gond. :) Szerintem aki beszél egy nyelvet az is használni szokott szótárt, tehát ez okés. Ha van kedved, végül is veszteni valód nincs, küldj egy önéletrajzot. hm?

[quote:f901cf22af="_ventura_"]akkor elkuldom en is :D
en meg hasznaltam is unixokat, igaz csak felhasznalo szinten , sorban VMS SunOS, meg AIX.
aix es solaris ala meg commodore emulatort is forgattam :D

Nagyon jól hangzik (látszik 8) ), elég a felhasználói szint is, mert úgyis van betanítás. Persze a totál kezdő nem okés. Várom az önéletrajzod! :D

Kedves Aniko

Koszonom szepen, de mar elkuldtem es beszeltunk is telefonon.
Sajnos mint mondtam, nem beszelek Nemetul.
Csak morgok itt magamban.

Aniko, le merem fogadni kapsz vagy ketszaz cv-t, annyira mondod minenkinek, hogy kuldjon... :-D

[quote:d6f69e989b="toshy"]Kedves Aniko

Koszonom szepen, de mar elkuldtem es beszeltunk is telefonon.
Sajnos mint mondtam, nem beszelek Nemetul.
Csak morgok itt magamban.

Mi is próbáljuk puhítani a céget, hogy ne vegye ezt a németet olyan szigorúan, de egyelőre süket fülekre találtunk. Egyébként még változhat a helyzet, mert 10 embert keresnek. Az pedig idő és angolosom pedig van rajtad kívül is, szóval meglátjuk, ha mehet, akkor úgyis megírom.

[quote:44276d0fb2="LiRul"]Aniko, le merem fogadni kapsz vagy ketszaz cv-t, annyira mondod minenkinek, hogy kuldjon... :-D

Bár úgy lenne! Van már egy pár jónak tűnő emberem, de még kell vagy nyolc jelölt, hogy meglegyen a 10 fő. Egyébként jó, ha valaki elküldi a cv-t, mert ha ezt nem is, de lehet, hogy valamelyik másik pozit fel tudjuk neki ajánlani. :wink:

[quote:64d95a18f1="akoczuba"]Egy nemzetközi informatikai cég keres kiemelt kereseti lehetőséggel Budapestre rendszeradminisztrátorokat. Összesen 10 embert. (Tehát csapatostul lehet jelentkezni! :D ) Pár éves Unix vagy aix tapasztalat szükséges. S.O.S.

2 hónapos németországi betanítás van a felvételt követően!

Miért nem egyetemi hallgatókat kerestek, valami papirt adó távbetanítással... :-)
Akkor tuti jelentkeznék...

[quote:200a52688c="taltos"]Miért nem egyetemi hallgatókat kerestek, valami papirt adó távbetanítással... :-)
Akkor tuti jelentkeznék...

Sajna nem mi döntünk erről, hanem a cég. :( Ha lenne valami Neked való lehetőség, azt is felteszem a hupra. :wink:

Üdvözlettel,

Anikó

OT leszek, de ha már itt a HUP-on belefutottam, akkor megkérdezem. Mi igaz abból, amit pár éve olvastam - ha jól emlékszem, a Magyar Nemzetben -, hogy az Ablemen szcientológus módszereket használ, illetve tagja a WISE-nak?

:)

[quote:bce929167d="_peter_"]Azért tetszik hogy egyre több oldscholl UNIX rendszer merül fel a a HUP-on és az álláshítdetésekben ;) :roll:

Szia! Tudsz nekem segíteni? Esetleg neked van olyan ismerősöd, akit érdekelhet ez az ajánlat? Csak mert olyan bennfentesnek tűnsz. Köszi előre is.

Anikó

[quote:4bdaaa5c19="akoczuba"]Most Unixos rendszergazdát keresek, ez érdekel Téged? HP UNIX vagy IBM AIX-os embert, akinek van rendszerüzemeltetésben tapasztalata. Nemzetközi IT cég, teljesen bejelentett munkabér, jó lehetőség lehet, akit érdekel.

Nem, köszönöm. :) Egyrészt elégedett vagyok a jelenlegi munkámmal, másrészt egyik fönt nevezett Unixszal sem dolgoztam eddig.

[quote:f7442c8067="Adi"][quote:f7442c8067="akoczuba"]Most Unixos rendszergazdát keresek, ez érdekel Téged? HP UNIX vagy IBM AIX-os embert, akinek van rendszerüzemeltetésben tapasztalata. Nemzetközi IT cég, teljesen bejelentett munkabér, jó lehetőség lehet, akit érdekel.

Nem, köszönöm. :) Egyrészt elégedett vagyok a jelenlegi munkámmal, másrészt egyik fönt nevezett Unixszal sem dolgoztam eddig.

Kár. :( Azért ha tudsz valakit, akit érdekelhet az ajánlat, megköszönöm ha segítesz. :wink:

[quote:1928a48fde="akoczuba"]Egy nemzetközi informatikai cég keres kiemelt kereseti lehetőséggel Budapestre rendszeradminisztrátorokat. Összesen 10 embert. (Tehát csapatostul lehet jelentkezni! :D ) Pár éves Unix vagy aix tapasztalat szükséges. S.O.S.

Normál munkarend, 08:00-17:00-ig

Nekem van AIX tapasztalatom, meg Solaris is de főleg én is Linux ember vagyok, na nem hiszem, hogy a segítségedre lennék mert Vajdaságban élek.
Na mindegy, a http://www.burancons.hu cégnél vannak HP-UX, IBM AIX szakemberek, esetleg probáld meg, lehet, hogy ők segíthetnek...

[quote:d38ef81edc="aludanyi"]Nekem van AIX tapasztalatom, meg Solaris is de főleg én is Linux ember vagyok, na nem hiszem, hogy a segítségedre lennék mert Vajdaságban élek.
Na mindegy, a http://www.burancons.hu cégnél vannak HP-UX, IBM AIX szakemberek, esetleg probáld meg, lehet, hogy ők segíthetnek...

Nagyon rendes tőled, hogy segítesz. Ha egyébként úgy döntenél, hogy költözöl, akkor szólj, hátha tudok neked valamilyen munkát.
:)
Köszi,

Anikó

Újabb info! Ha van valakinek rendszergazdai szintű ismerete UNIX-ban(Sun solaris, FreeBSD, Linux) az is jó lehet! Nem kizáró, ha nem foglalkozott hp-UNIX-al! :D Várok minden érdeklődőt!

[quote:d421a477ce="akoczuba"]Nem bántam volna, ha válaszolsz. igen/nem? Biztos nagyon elfolalt vagy és nem érdekel egy 550 -600 bruttós (csak a 2-3 éves tapasztalattal rendelkezőknek járó)ajánlat. Azért köszi.

Anikó

Kedves Anikó!

Köszönöm, hogy megkerestél ajánlatoddal, de az elmúlt pár napban nem ültem le számítógép elé, s nem volt lehetőségem megválaszolni kérdésed.

Válaszom az ajánlatra pedig a válaszom nem, sajnos jelenleg nincsen lehetőségem foglalkoznom az ajánlattal; az e-mail cím hiányára való felhívásom pedig csak abból az okból volt, hogy érdemes E-Mail címet rakni egy ajánlathoz, egyébként senki (még olyan sem, akit tényleg érdekelt volna az ajánlat) sem tudott volna Neked visszajelezni.

Kívánok utólag is Kellemes Húsvétot!

[quote:6d4738f8ae="norbert79"][quote:6d4738f8ae="akoczuba"]Nem bántam volna, ha válaszolsz. igen/nem? Biztos nagyon elfolalt vagy és nem érdekel egy 550 -600 bruttós (csak a 2-3 éves tapasztalattal rendelkezőknek járó)ajánlat. Azért köszi.

Anikó

Kedves Anikó!

Köszönöm, hogy megkerestél ajánlatoddal, de az elmúlt pár napban nem ültem le számítógép elé, s nem volt lehetőségem megválaszolni kérdésed.

Válaszom az ajánlatra pedig a válaszom nem, sajnos jelenleg nincsen lehetőségem foglalkoznom az ajánlattal; az e-mail cím hiányára való felhívásom pedig csak abból az okból volt, hogy érdemes E-Mail címet rakni egy ajánlathoz, egyébként senki (még olyan sem, akit tényleg érdekelt volna az ajánlat) sem tudott volna Neked visszajelezni.

Kívánok utólag is Kellemes Húsvétot!

Okszi, rendi vagy. :)

Beszéltem egy pár emberrel, akik úgy ítélték meg, hogy nem elég egyértelmű az állásajánlat. Ezért úgy döntöttem, hogy pontosítok:

Feladatok:

IBM-AIX VAGY HP – UNIX rendszerek felépítése, üzemeltetése az ügyfél és az üzemeltetés szükségletei alapján. Megtervezi és üzemelteti a HV-megoldásokat az MC - szervizutasítások vagy Metrocluster alapján
Napi munka a cég folyamatai alapján, figyelembe véve az ügyfélszerződéseket és folyamatokat.
Biztosítja a második és harmadik szintű IT támogatást, beleértve a hibakeresést, felhasználó után követést az IT megoldás szállító együttműködésével
Felépíti és fejleszti a folyamatokat és metódusokat, hogy automatizálja, optimalizálja és standardizálja a UNIX rendszer működtetését, beleértve a dokumentálást
Dokumentálja és kontrollálja az összes alapvető információ kézbesítését a szerviz felé
Konzultáció az ügyfelekkel az új technológiák bevezetésével kapcsolatos lehetőségekről

Majd el felejtettem. Előnyös még gyakorlat a magas megbízhatóságú megoldások tervezésében és kiépítésében egy komplex heterogén környezetben (HACMP), beleértve a SAN/NAS tárolókat.

[quote:f7874eac9a="nikkko"][quote:f7874eac9a="norbert79"][quote:f7874eac9a="akoczuba"]Nem bántam volna, ha válaszolsz. igen/nem? Biztos nagyon elfolalt vagy és nem érdekel egy 550 -600 bruttós (csak a 2-3 éves tapasztalattal rendelkezőknek járó)ajánlat. Azért köszi.

Anikó

Kedves Anikó!

Köszönöm, hogy megkerestél ajánlatoddal, de az elmúlt pár napban nem ültem le számítógép elé, s nem volt lehetőségem megválaszolni kérdésed.

Válaszom az ajánlatra pedig a válaszom nem, sajnos jelenleg nincsen lehetőségem foglalkoznom az ajánlattal; az e-mail cím hiányára való felhívásom pedig csak abból az okból volt, hogy érdemes E-Mail címet rakni egy ajánlathoz, egyébként senki (még olyan sem, akit tényleg érdekelt volna az ajánlat) sem tudott volna Neked visszajelezni.

Kívánok utólag is Kellemes Húsvétot!

Okszi, rendi vagy. :)

Kedves Norbert!

Köszi, hogy válaszoltál és kár hogy Téged nem érdekel. Nincs esetleg ismerősöd. Ha lenne emilen el tudsz érni.

Ja és Neked is KHÜ-(Kellemes Húsvéti Ünepeket!) :D

Köszi,

Anikó

[quote:bc3950b867="akoczuba"]Egy nemzetközi informatikai cég keres kiemelt kereseti lehetőséggel Budapestre rendszeradminisztrátorokat. Összesen 10 embert. (Tehát csapatostul lehet jelentkezni! :D ) Pár éves Unix vagy aix tapasztalat angol/német nyelvismeret szükséges. S.O.S.

Kedves Unixosok!

Változatlanul keresek munkatársat! Akit érdekel, jelentkezzen, akit nem érdekel, esetleg ajánljon ismerőst, akit érdekelhet.

Előre is köszönöm!

Egy nemzetközi informatikai cég keres kiemelt kereseti lehetőséggel Budapestre rendszeradminisztrátorokat. Összesen 10 embert. (Tehát csapatostul lehet jelentkezni! :D ) Pár éves Unix vagy aix tapasztalat szükséges. S.O.S.

Azért tetszik hogy egyre több oldscholl UNIX rendszer merül fel a a HUP-on és az álláshítdetésekben ;) :roll:

[quote:f05aaca190="nikkko"][quote:f05aaca190="norbert79"][quote:f05aaca190="akoczuba"]Nem bántam volna, ha válaszolsz. igen/nem? Biztos nagyon elfolalt vagy és nem érdekel egy 550 -600 bruttós (csak a 2-3 éves tapasztalattal rendelkezőknek járó)ajánlat. Azért köszi.

Anikó

Kedves Anikó!

Köszönöm, hogy megkerestél ajánlatoddal, de az elmúlt pár napban nem ültem le számítógép elé, s nem volt lehetőségem megválaszolni kérdésed.

Válaszom az ajánlatra pedig a válaszom nem, sajnos jelenleg nincsen lehetőségem foglalkoznom az ajánlattal; az e-mail cím hiányára való felhívásom pedig csak abból az okból volt, hogy érdemes E-Mail címet rakni egy ajánlathoz, egyébként senki (még olyan sem, akit tényleg érdekelt volna az ajánlat) sem tudott volna Neked visszajelezni.

Kívánok utólag is Kellemes Húsvétot!

Okszi, rendi vagy. :)

Mármint semmi közöm hozzá, de teszett a reakciód. :D

Már beszéltünk telefonon, de lenne egy kérdésem: pontosan mikor indulna az egész "kiképzés"?

Csak mert ha több mint 1 hónap múlva, akkor még belefér akár egy intenzív német tanfolyam is. :)

[quote:b6a8de0002="nikkko"]Mármint semmi közöm hozzá, de teszett a reakciód. :D

Én meg köszönöm a dícséretet! ;)

[quote:16d41e1e9e="akoczuba"]Egy nemzetközi informatikai cég keres kiemelt kereseti lehetőséggel Budapestre rendszeradminisztrátorokat. Összesen 10 embert. (Tehát csapatostul lehet jelentkezni! :D ) Pár éves Unix vagy aix tapasztalat szükséges. S.O.S.

Azért legalább egy e-Mail cím nem ártott volna ;)

[quote:e479e150a5="norbert79"][quote:e479e150a5="akoczuba"]Egy nemzetközi informatikai cég keres kiemelt kereseti lehetőséggel Budapestre rendszeradminisztrátorokat. Összesen 10 embert. (Tehát csapatostul lehet jelentkezni! :D ) Pár éves Unix vagy aix tapasztalat szükséges. S.O.S.

Azért legalább egy e-Mail cím nem ártott volna ;)

Szerintem ott van. Max te nem vetted eszre.

aniko.kozak@ablemen.hu

[quote:c14de12289="vtommy"]Már beszéltünk telefonon, de lenne egy kérdésem: pontosan mikor indulna az egész "kiképzés"?

Csak mert ha több mint 1 hónap múlva, akkor még belefér akár egy intenzív német tanfolyam is. :)

Jó ötlet! Ha mondjuk a cégnek, hogy most is tanulod a németet, akkor szerintem nem lenne gond a felvételnél. Mikor tudunk egyeztetni, hogy személyesen is beszéljünk?

[quote:76685b15d3="trey"]Szerintem ott van. Max te nem vetted eszre.

Amikor írtam, még nem volt ott... Csak egy PU, semmi több...

[quote:ffc34d0950="akoczuba"]Újabb info! Ha van valakinek rendszergazdai szintű ismerete UNIX-ban(Sun solaris, FreeBSD, Linux) az is jó lehet! Nem kizáró, ha nem foglalkozott hp-UNIX-al! :D Várok minden érdeklődőt!

Akkor 1 fokkal javultak az esélyeim :D

[quote:09f84bbf74="norbert79"][quote:09f84bbf74="trey"]Szerintem ott van. Max te nem vetted eszre.

Amikor írtam, még nem volt ott... Csak egy PU, semmi több...

Kedves Norbert!

Egyébként érdekel a lehetőség?

Üdvözlettel,

Anikó

[quote:36d7e49850="akoczuba"]Beszéltem egy pár emberrel, akik úgy ítélték meg, hogy nem elég egyértelmű az állásajánlat. Ezért úgy döntöttem, hogy pontosítok:

Feladatok:

Addig izgatsz Anikó, míg elmegyek, s megkapod az önéletrajzom. :)
Németül, angolul beszélek, AIX-et, xSeriest buzerálok, napi szinten... Na majd...

Több emberrel beszéltem már és a félreértések elkerülése végett írom, hogy nem kell mind a HP UNIX-hoz és az IBM AIX-hoz érteni. Elég az egyik vagy a másik. Szóval, ha van, aki aixhoz ért, de hp unixhoz nem jelentkezhet és vica versa. :)

Köszi,

Anikó

Mindig erdekeltek ezek a rendszerek, a baj csak az, hogy a linuxot is azert tudtam megtanulni ugy ahogy, mert otthon az en kis hazipcmen neki tudtam allni kiserletezni. Aztan persze utana mar jottek a nagyobb, szebb, jobb gepek. De egy AIX vagy HP-UX nem rohangal a lakasban csak ugy, sajna. :-( Ha jol sejtem nagyjabol a hajamra kenhetem a >9 eves linux tapasztalatomat. Pedig ezekben a rendszerekben van a lehetoseg, ha tanitanatok nullarol is embert, en ott lennek az elso sorban! :-) [akar az allastol fuggetlenul penzert, persze nem elszallt osszegert, mert azt nem tudnam megfizetni]

[quote:ad15c41228="LiRul"]Mindig erdekeltek ezek a rendszerek, a baj csak az, hogy a linuxot is azert tudtam megtanulni ugy ahogy, mert otthon az en kis hazipcmen neki tudtam allni kiserletezni. Aztan persze utana mar jottek a nagyobb, szebb, jobb gepek. De egy AIX vagy HP-UX nem rohangal a lakasban csak ugy, sajna. :-( Ha jol sejtem nagyjabol a hajamra kenhetem a >7 eves linux tapasztalatomat.

Ne gondold! Én is úgy találtam UNIX-os állást évekkel ezelőtt, hogy egy-két éves Linux tapasztalatom volt. Persze ez messze nem a legprofibb hely volt, de engedtek tanulni. Ezután már volt gyakorlatom, s most egy másik, (szerintem) komoly helyen dolgozom... (egyéb okokból nem volt olyan jó választás, de szakmailag szuper).
Nem tudom, milyenek a kondíciók, de egy próbát megér szerintem. Hozzászólásaidból, meg már a leírt 7 évből is azt gondolom vágod a "juniksz" témát :-)...

Üdv,
Ákos

[quote:837b36060d="xsak"]Nem tudom, milyenek a kondíciók, de egy próbát megér szerintem. Hozzászólásaidból, meg már a leírt 7 évből is azt gondolom vágod a "juniksz" témát :-)...

A 7-et aztan kijavitottam 9-re, mert rajottem, hogy nagyon elszaladtak az evek... :-o Uristen mikor meg slackware-en nyomtam 1.2.x kernellel OMG de reg' volt. :-) Koszi a biztatast, sajnos az AIX s egyeb "rendes" Unixok teren komolyan ertendo a nulla tapasztalat, hacsak a nehany oras solaris9 buzeralast es a HP-UX telnet ablakanak tavolrol nezegeteset nem szamitjuk annak... :-)