Mikrotik és Unifi nagykert keresek

Keresem a címben említett eszközök nagykereskedését, akik mindent forgalmaznak ami csak felmerül a két márkával kapcsolatban.

Legyen megbízható, gyors, olcsó ;-) (tudom kettőt válaszhatok)

Köszönöm!

Hozzászólások

Wireless nagyker
Albertirsa
Rubi Márton

Van mindkettő, értenek is hozzá.

Üdv
------------------------

Nincs a világon se jó, se rossz. A gondolkodás teszi azzá... (W. Shakespeare)

accesspoint.hu, de ők inkább distributorok. 1-2 mennyiséget nem szívesen, inkább raklap mennyiségben szeretnek kiszolgálni :)
A gyorsaság nem teljesül, meg kell várni, míg beérkezik a konténer, és lehetőleg előre jelezni, hogy mi kell, mert 1000-es tételek is hamar elfogynak :)

http://www.wlan-ok.hu/

A Senzor Kft-s időkben jó volt, most nem tudom.
"Annak érdekében, hogy Ügyfeleink a jövőben is tökéletes kiszolgálásban részesüljenek, olyan professzionális partnercéget kerestünk, aki a jövőben is maradéktalan kiszolgálásban részesíti Önöket. 2016. március 16- án van lehetőségük utoljára a SENZOR Kft. üzemeltetésében, a wlan-ok.hu webáruházból rendelni. A holnapi naptól már az új üzemeltető a MicroStore.hu Kft. végzi a kiszolgálást, ide értve az átvételi helyszín módosulását is."

http://www.wireless-bolt.hu
Utaztam le Albertirsára is.. :)

wtf nagyker? mit jelent?

MI az ipontol vettunk legutobb unifi eszkozoket.

"wtf nagyker? mit jelent?"

Nálam azt, hogy:
1. Ha visszaviszem az eszközt valami hiba miatt, akkor nem próbálják bizonygatni hogy én vagyok a hülye. Kapok azonnal egy másik példányt vagy cserélik egy másik típusra.
2. Van raktáruk és onnan hozzák általában a terméket. Tehát nem akkor rendelik meg valamelyik nagykerből (majd adják tovább csökkentett garanciával).
3. Értenek hozzá. Nem együtt veszem az AP-t a péksüteménnyel.

Semmi ertelme annak, amit irtal:)
Egyik sem fugg a "nagy/kis"ker temakortol.

A nagykerek tudtommal arra jottek letre eredetileg, hogy csak nagy mennyisegben szolgaljak ki az ugyfeleket, ill. ha a gyarto nem all szoba akarkivel, hanem csak a "nagy" kerekkel uzletel.
Pl. az RMA-zast sokszor nem is csinaljak.

De a topik indito nem irta meg, h mint vevo mit akar. Mint vevo nem latom, mi hasznom lehet abbol, ha egy kisker helyett egy nagykerrel diskuralok.
Tekintve, h az altalad irtak nem ettol fuggenek.

Ha így gondolod, akkor vidd vissza az eszközt - az általad említett - iPonhoz és rájössz.
Nem csak hogy nem lesz nekik raktáron, hanem még várnod is kell rá napokat vagy akár 1 hetet (ha nem szoftveres a probléma, amit nem ismernek el és azt se tudják miről beszélsz), hogy kapj valamit helyette.
A többszöri kiszállásod ára + óradíj + elvesztett ügyfél az időhúzás miatt egyszerűen nem éri meg.

Példa: Powerben vett LTE-s routerben nem ment a port forward. Másnap vissza, azonnali csere a nagykerben egy másik típusra és már aznap ment is ki az ügyfélhez.
Ugyanígy kamerák esetén nem mondhatom az ügyfélnek, hogy majd 1 hét múlva jön a csere, meg még kivizsgálják, meg egyéb hülyeségek :)

Itthonra, játéknak persze lehet venni ilyen helyekről..

A "nagy"kernel is varni kell.
Idezem a threadbol:

"accesspoint.hu, de ők inkább distributorok. 1-2 mennyiséget nem szívesen, inkább raklap mennyiségben szeretnek kiszolgálni :)
A gyorsaság nem teljesül, meg kell várni, míg beérkezik a konténer,"

Vagy ok sem nagyker? Melyik az?
Melyiknel cserelik neked puszira az eszkozt? Nekem egyiknel sem, pedig szerintem rendes ember vagyok:(

Nem ertem az osszefuggeseidet:(

Nem tudom, mi Delton/Power/Alphasonic/Marseus tengelyen (valamint régen LDSZ/CHS) vásárolunk. Minden probléma nélkül cserélnek azonnal eszközt.
Ráadásul direkt vonal van sok esetben szakemberekhez, akiket el lehet érni, ha kérdés van a termékkel kapcsolatban (például legutóbb ujjlenyomat olvasó beállításnál igénybe is kellett vennem).

Hát nemtom, a fent említettek közül 1-2 már szembejött volt munkahelyeimen, és messze nem az a tapasztalatom, hogy pikk-pakk cseréltek volna bármit is mert szomorú szemekkel néztünk. Pedig nem voltunk kis vevők, értettünk is hozzá (ezt ők is tudták), aztán néha mégis hetekig ültek triviális hibákon is (amit mi persze saját raktárról cseréltünk a mi ügyfeleinknek).

Talan egy esetet tudok, amikor nekunk is kicsit elhuzodott, de akkor millios tetelrol volt szo. A nagyker fuggetlen szakertot hivott, aki felmerte az elektromos halozatat az adott ugyfelnel ahova az eszkozok telepitve lettek. Eljott tovabba ket donteshozo is a nagykerbol es a helyszinen reprodukaltuk nekik a hibat. Mentek is azonnal vissza az eszkozok a gyartohoz es csereltek oket mas tipusra.
(a laborban nekik nem jott elo a hiba az adott eszkozoknel, ezert jottek a helyszinre)

A topik indító megírja, hogy ő mint kisker a nagykertől akar vásárolni és nem egy másik kiskertől. Mert ezt a vevő is megteheti :-) A nagyker árra rakom a "zsíros" hasznot és úgy adom tovább. Egyébként számtech bolt vagyok.

--
A főnököm mindig megtartja amit ígér, ha pénzt ígér azt is!