Exceed X server install fail

Hello mindenki!

A következő probléma megoldásában kérem a segítségeteket:
Windows 7 Pro 64 bit rendszerre próbálom telepíteni az Exceed X Server 2007 64 bit verzióját, azonban a telepítés során "1317" hibakóddal leáll, miszerint a telepítés során létrehozott könyvtárhoz nem tud a telepítő processz hozzáférni. Végigtúrva más fórumokat, próbálkoztam mind a kérdéses mappa tulajdonosának megváltoztatásával, mind a jogosultságok kiterjesztésével (teljes hozzáférés engedélyezése) illetve rendszergazdaként való futtatással. A rendszeren UAC ki van kapcsolva, csökkentett módban természetesen nem hajlandó települni.

Van-e még olyan trükk amivel meg lehet próbálkozni?

A telepítő készlet valószínűleg nem hibás, mivel más gépekre gond nélkül felment.

Köszönöm.

Hozzászólások

Ha nem ragaszkodsz az Exceed-hez, akkor MobaXterm is jó lehet.
Igénytelen, mindenre felmegy.

Sajnos már nagyon rég Exceedeztem.

Ezer éve (nem ezzel a szoftverrel) belefutottam olyanba, hogy a hülye telepítő időzítési problémák miatt már elkezdte letörölni az ideiglenes könyvtárat, és csak utána akart hozzányúlni. Ez egy sokmagos gyors gépen előjött, lassabb vagy kevesebb magon nem. Szóval ha van valami ilyen proci-letiltás, procihoz ragasztás Win alatt, akár azt is kipróbálhatod. (Vagy a fájlrendszerben az append-only kapcsoló, ezt a TEMPDIR-re legalább a telepítés idejére bekapcsolni.)

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

Hát ezt felteszem te jobban tudhatod, de a kérdésedből arra következtetek, hogy nincs. (Nekem könnyű dolgom volt, mert elég volt wine alatt feltelepítenem azt a hulladékot ami ezt csinálta, így elég volt az UFS-en elérhető append-only ;-) )

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

Sajnos a processzor affinitás illetve energiagazdálkodásnál a processzor sebességének állítása sem segít . Tartok tőle, hogy nem ez a probléma gyökere, mivel más gépeken - szintén több magos, azonos illetve újabb processzoron - hajlandó települni.

Azt nem tudom, hogy esetleg tároló probléma lehet-e, mert a rendszer SSD-re (Samsung 840 Pro) nem akar települni, de sajnos úgy tűnik a telepítő nem hajlandó a nem alapértelmezett könyvtárt használni, mivel mindig a default mappába akar írni, így másik meghajtóra telepítés is meghiúsult. Az SSD elvileg jól van konfigurálva, TRIM működik, alignálás illetve egyéb beállítások a közmegegyezésnek megfelelőek.

A kiindulási köynvtár jogosultság illetve tulajdonos beállításainak megváltoztatásával sikerült nemrég telepíteni,de az már olyan mértékű megbabrálása volt a rendszernek, hogy több másik szoftvert rántott magával, így clean install vált szükségessé, ami után viszont továbbra is fennáll az eredeti gond.