Chromium - hol tárolódik a crash infó?

Mióta a cast funkcionalitás beépült a böngészőbe csak gondom van vele. Egy ideig nem is műkögött, azonban most megjelent egy újabb flag:

chrome://flags/#load-media-router-component-extension

amit ha "enabled"-re állítok a cast device újra láthatóvá válik a böngészőben. Mindez szép és jó, azonban a böngésző majdnem azonnal crashel és egy crash-loop veszi kezdetét, ahogy elindítom mindjárt el is száll, amit csak a ./config/cromium könyvtár törlésével tudok megszüntetni.

Kicsit kisérletezni szerettem volna, így létrehoztam egy Vanilla nevű könyvtárat, majd a következő paranccsal indítottam a böngészőt:

chromium --user-data-dir=~/.config/chromium/Vanilla/

A célom az volt, hogy ne töltődjön be semmi kiegészítő vagy személyes adat. Sajnos így is elszáll, tehát nem a kiegészítők okozzák a gondot, azonban most jön az érdekes: a Vanilla könyvtárban nem jön létre semmilyen állomány, üres marad. A böngésző újraindítása a fentebbi paranccsal többé nem lehetséges, újra előáll a crash-loop állapot. Hiába törlöm le az egész ./config/cromium könyvtárat, semmi változás. A crash infó valahol még el van tárolva. De hol?

Hozzászólások

Ezeket én is láttam de a könyvtárakban nincs semmi. Mindent átnéztem (még a /var-t is) sehol nem találtam nyomot. Hogy hova rejtette el a nem default profillal való indításhoz szükséges adatokat, számomra rejtély, mert a megadott könyvtár üres és ha mindent törlök, beleértve default és nem default profilt, akkor is tudja valahonnan, hogy az utolsó kilépéskor crashelt.